« Върни се назад Публикувано на 18.05.2022 / 10:33

КОГАТО ЧЕЛОТО Е ТОЛКОВА МАЛКО, ЧЕ ДВЕ МУХИ НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗМИНАТ НА НЕГО! ГОВОРИ „ПАРАВОЕННАТА НАЦИСТКА ПОЛИТИЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ „ПРОДАЙ БЪЛГАРИЯ“!

Другарят Мирчев от паравоенната нацистка политическа организация „Продай Бъдългария“ разяснява деликатно на другаря Иван Костов какво е „депутинизация“, която последният намекна, че малко не разбира. За сметка на бившия премиер, младият нацистки дихател Мирчев на когото челото е толкова малко, че две мухи не могат да се разминат на него, знае значението на депутинизацията и ни го разяснява вкупом.

Има нещо много тъжно и жалко, в същото време смешно, в тези наши псевдодемократчета. Те са от ония няколкостотин вида миниатюрни морски обитатели, които живеят цял живот на гърба на кита и ако бъдат отделени от него загиват след няколко минути. Който погледне и загледа малко в профила и излъчването на нещото Мирчев, веднага осъзнава, че си има работа с точно такава миниатюра. Щяло това нещо да преследва „путинистите“ в държавата, администрацията и службите. Ма, моля ви са! То сопола не може да си избърше без да ползва ръкава на ризата си, путинисти ще преследва.

Абе, другарю Мирчев, че мозъка в главата-телевизор не достига е ясно, но имаш ли поне грам представа какво се случва когато започнеш да преследваш някого? Представяш си, че ти го преследваш, защото си го подпечатал с черен печат „путинист“, а той стои, гледа тъпо и те чака да го обезглавиш. Така ли? Ти и групата ви китайски учени сте решили така и хоп, нещата стават. Колите, бесите и тъпчете в масови гробове путинсти, а света ви става все по-хубав и някак розов?

Да ти припомням ли, другарю Мирчев, как изглеждаше ти и Христо Иванов, докато облизвахте задника на лицето Борисов? А как му слугувахте и не смеехте да погледнете в очите? Как пълзяхте като червеи в краката му, а след това обяснявахте напоително какво означава „исторически компромис“? Как бяхте надупени цяло десетилетие и не сменяхте позата, за да не обидите ползвателя? Как всички граждани ви се подиграваха, а вие бяхте сложили на мястото на очите си лупи?

Не, знам Мирчев, не знам! Зная само, че първият путинист когото трябва да обесите е Борисов, а никак не ви се иска да го погледнете дори в очите, за да не изгорите от любов. Толкова сте жалки! Да не говорим какво ще ви се случи, ако той ви запука с информация за прокурор за вашите дела и бандитите около него? Свят ще ви се извие. А ако към това се включат истинските путинисти, каквото и да означава тази ваша поредна простотия, ще се повтори ситуацията в Азовстал – вие ще влезете под земята за много дълго време, а който оцелее, на  съд.

Затова ви предлагам да си мълчите, гадове! И леко да изтечете в канализацията.

Николай Марков

«