« Върни се назад Публикувано на 16.12.2021 / 11:42

КОГАТО ХЕРО МУСТАФА СТИСНЕ ЗА ТАШАЦИТЕ РОДНАТА ПРОКУРАТУРА И КИРИЛ ПЕТКОВ Е НЕВИНЕН! ТАШАК, МУЗИКА И ВЕСТИ ОТ ХЕРО МУСТАФА И ПРИСЛУЖНИКЪТ И РУМЕН РАДЕВ!

В края на август в образувана преписка за двойното гражданство на Кирил Петков. На 13 декември е получен отказ от образуване на досъдебно производство и с оглед липсата и разсейването на каквото и да е съмнение за безпристрастност, преписката е изпратена на СРП. Стриктно е спазен законът. Това обяви пред журналисти Валентина Маджарова.

В края на август в образувана преписка за двойното гражданство на Кирил Петков. На 13 декември е получен отказ от образуване на досъдебно производство и с оглед липсата и разсейването на каквото и да е съмнение за безпристрастност, преписката е изпратен на СРП. Стриктно е спазен законът, обясни Валентина Маджарова.

Сигналите относно Кирил Петков могат да бъдат разпределени в три групи, съобщи говорителят на СП Христо Кръстев. Те са: твърдения за двойно гражданство; твърдения за служебни престъпления, касаещи действия по повод състава и избора на Надзорния и Управителния съвет на ББР; деклариране на неверни обстоятелства във връзка с участието на Кирил Петков в търговски дружества.

На 15 септември е извършена проверка по Закона за съдебната власт. Тя е завършила вчера с отказа за образуване на досъдебно производство от прокурора.

Действително, в декларацията е отразена невярна информация, но тя има единствено заявителски и уведомителен характер, тя няма доказателствена стойност, обясни ръководителят на СРП Невена Зартова.“

Когато Херо Мустафа стисне за ташаците родната прокуратура „в синергия с дневния ред на САЩ“, и … Кирил Петков е невинен.

Ташак, музика и вести от Херо Мустафа и прислужникът и Радев.

Вие, обаче, балъците, със сигурност и без да сте нарушили закона, ще сте гонени до дупка, ако сте врагове на тия всите измамници. От същата тая прокуратура. 

Правосъдие ли? Отзад!

Afera.bg

«