« Върни се назад Публикувано на 11.03.2022 / 12:11

КОГАТО СВЪРШИ ТЕЛЕВИЗИОННАТА ВОЙНА В „УКРАЙНА“ ЩЕ СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ И ЗАЩО ГО ПРАВЯТ! БГ УПРАВЛЯВАЩИ, ВЕДНАГА ОТМЕНЕТЕ ВСИЧКИ ИНФОРМАЦИОННИ ОГРАНИЧЕНИЯ! ТОВА, КОЕТО НАПРАВИХТЕ Е НЕПОСРЕДСТВЕНА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!

От няколко дни се чудя как така нашите доларови грантаджии призовават открито за унизяване, смачкване и убийства на русофили – безобидна общност с носталгия по соца. Не можех да си отговоря, защото това никога не се е случвало в нашето общество, още повече, че е престъпление по НК.

Някой беше дал „зелена светлина“ на тези кресливи наши уличници, независимо от техните титли и професии. Кой е този, който може да осигури безнаказаност и да суспендира Наказателния закон в България, в полза на очевидни престъпници? От днес Мета платформата на Фейсбук разрешена официално да се отправят призиви за убийства и смърт на президента на Руската Федерация, на президента на Беларус, както и на всички руски войници – разбирайте за физическа смърт във всяко руско семейство. Удивително! И изпълнено с евроатлантически ценности.

Войните са политически плод и крайна фаза на неразбирателство в политиката и затова не трябва да бъдат убивани войниците, които всъщност изпълняват политически решения, а ако откажат да ги изпълнят биват също убивани, независимо дали са Русия или САЩ. И защо след като основно Великобритания, САЩ, Израел и Турция забъркаха новата Октомврийска революция в „Украйна“, техните политически лидери трябва да си останат в сянка, а да плащат цената и умират невинни европейски граждани? Защо? Освен НАТО, уважаеми българи, има и много други военни съюзи. Те не са без значение и също преследват цели! Защо европейската бюрокрация отказва да каже, че не НАТО, а военния съюз между изброените горе четири държави е в основата на провалената политика и дипломация?

Защо?

Има ли македонска нация, българи? Не, няма. Може да има само македонска държава, но не и нация, защото нациите имат азбука и език, а в Македония се говори на български език. Е как тогава има украинска нация, като и те като македонците сложиха в руската /разбирайте българската/ няколко смешни ченгелчета и решиха, че това е езика на техните дядовци? Ами не е този, а българския език в рускоезичната му форма. И ако няма украински език, както няма македонски такъв, как тогава има украинска нация? Украинска държава, може.

Има нещо много сбъркано в американските интереси в Европа!

Зависимостите на ЕС са ясни на всички, но по-интересни за мен американските интереси, защото те са силно прагматични. И как допусна американската администрация да си помисли, че на руснаците не има е ясна Октомврийската революция, нито пък, че не са си направили изводите от нея!? Руснак да убива друг руснак е божествената мечта на западната политика, но това е само история, която ще си остана такава.

Когато свърши телевизионната война в „Украйна“ ще станат ясни много неща, които сега се приемат за истина и това е най-големия страх на разпалвачите на войни. Ще стане ясно също, че руснаците знаят какво правят, защото го правят и как да го направят възможно най-безболезнено. Очите винаги са били порталът на голямата човешка заблуда, затова засега ще замълча.

Моят скромен експертен съвет, господа политици и управляващи, е веднага да отмените всички информационни ограничения и да пуснете руските телевизионни и радиоканали. Това което направихте е стратегическа грешка, която е непосредствена заплаха за националната сигурност!!!

Днес е време за правилни и спокойни управленски решения, утре ще бъде късно. Отворете възможността да се чуват всички гледни точти в големите национални /американски/ и нашата национална телевизии и радио.

Освободете от длъжност всички лица, които са в основата на въведените забрани – тези са опасни, повече от всеки друг враг на страната ни. Няма нищо страшно да бъдем свободна и демократична страна или поне да опитаме. Войникът се познава в бой и сега е време за мъдри управленски решения с поглед в бъдещето.

И предупредете по някакъв начин, моля, грантаджиите да не заплашват с убийства на русофили, защото от това по голяма заплаха за страната ни няма и няма да има. На страхливецът очите са големи, той е подлец.

Това ви съветвам навраме, пък вие си знаете! Предупредени сте.

Николай Марков

«