« Върни се назад Публикувано на 16.04.2021 / 16:04

КОГАТО ПИСАХМЕ НА КОИ САРАИ И ДУВАРИ КЛЕЧАТ, СПАХТЕ И ГЛАСУВАХТЕ! ХАК ДА СА ВИ!

„Има такъв народ“

„Изправи се мутри вън“

„Да България“

ПЛЮС ДПС!

Тошко врещи стари цитати на Тома Биков, отдавна писани, че са писани, не само от АФЕРА, но „нивото“ е това – крадци на статуси от Фейсбук. Не смееше да пръдне, камо ли да говори против Боко през всичките му години на властване, сега голяяям го вади след байряма.

Мая остана без гласни струни да квичи общи пропагандни лафове, заедно с армановеца и капоновица – само лозунгови фрази. Че и „ревизия“ даже не знаят точно какво е.

Ристьовците – и те от дувара, та на сарая.

Когато писахме на кои сараи и дувари клечат така наречените ви „нови“ „спасители“ „опозиционери“, дето повече от половината крепяха задника на Боко с действия и с мълчание назад във времето, ругахте ни, спахте и гласувахте.

E, „сега не му било времето“ да се гласува мораториум на сделки, назначения и прочие безобразия на ГЕРБ, нито трябвало да се проверява 10 години назад. Не му било време и на мажоритарния вот, дето с него оглушиха орталъка…

Още, още ще лъснат, чакайте, тепърва ще лъсват зависимостите им, договорките им и задкулисните им игри, заради които са нужни в парламента. Знаете на КОЙ.

Хак да са ви!

Afera.bg

«