Публикувано на 16.04.2021 / 16:04

КОГАТО ПИСАХМЕ НА КОИ САРАИ И ДУВАРИ КЛЕЧАТ, СПАХТЕ И ГЛАСУВАХТЕ! ХАК ДА СА ВИ!

„Има такъв народ“

„Изправи се мутри вън“

„Да България“

ПЛЮС ДПС!

Тошко врещи стари цитати на Тома Биков, отдавна писани, че са писани, не само от АФЕРА, но „нивото“ е това – крадци на статуси от Фейсбук. Не смееше да пръдне, камо ли да говори против Боко през всичките му години на властване, сега голяяям го вади след байряма.

Мая остана без гласни струни да квичи общи пропагандни лафове, заедно с армановеца и капоновица – само лозунгови фрази. Че и „ревизия“ даже не знаят точно какво е.

Ристьовците – и те от дувара, та на сарая.

Когато писахме на кои сараи и дувари клечат така наречените ви „нови“ „спасители“ „опозиционери“, дето повече от половината крепяха задника на Боко с действия и с мълчание назад във времето, ругахте ни, спахте и гласувахте.

E, „сега не му било времето“ да се гласува мораториум на сделки, назначения и прочие безобразия на ГЕРБ, нито трябвало да се проверява 10 години назад. Не му било време и на мажоритарния вот, дето с него оглушиха орталъка…

Още, още ще лъснат, чакайте, тепърва ще лъсват зависимостите им, договорките им и задкулисните им игри, заради които са нужни в парламента. Знаете на КОЙ.

Хак да са ви!

Afera.bg

Коментари 59 за
“КОГАТО ПИСАХМЕ НА КОИ САРАИ И ДУВАРИ КЛЕЧАТ, СПАХТЕ И ГЛАСУВАХТЕ! ХАК ДА СА ВИ!”

 1. Тези как ги пуснахте в парламента? Тошко Славчов? С усещане съм, че туй момче има комплекси от ръстта си, които избива в нецензурен език, с желанието да се чува само неговия глас. Като че ли нежелан и от свои, и от чужди още от оно време. Някой от тези шоумени и компания дали влязоха в НС за промяна? От ден първи патаклама и вулгарно шоу на нисши създания от тв 7/8. Слави и компания най-много на света обичат парата. Без значение от де пада, кой, как и срещу какво я дава. Може би дори себе си ненавиждат. Дали защото тъй са прости?

 2. Изрежете клипче с обсъждането на темата за ревизия на пенсионните фондове! Как се повдигна темата и как ДПС в лицето на Йордан Цонев им каза не пипайте фондовете! Последва гласуване от всички депутати от народното събрание в подкрепа на Йордан Цонев! За по-запознатите ще разберат тези сложни финансови операции и „инвестиции“ и реално, че тея фондове са много сложна пирамида. Моля, сайта Афера да направи едно клипче как цитират една конкретна компания в пленарната зала и обвързаностите им с управляващите! Това е тема за едни 14 милиарда лева!!!

 3. Кресливците се намърдаха в анти-НАРОДНОТО събрание,отпуснаха се ,не им трябва вече конспиративност.Къде сорослии,къде доган-сарайници,подмяната на вота се очертава в цялата и прелест.Даже Биков СЕ ИЗЛИГАВИ ДА ПРОВЕРЯТ института по метеорология,демек –дядото казал на бабата,бабата на внучката,внучката на кучето,кучето на котката ,котката на мишката, мишката на опашката си.Ще преливат от пусто в празно известно време и белким се откажат от правителство и потръгне към служебно и нови избори.Иначе навлизаме в новото безвремие и след 1-2 г. пак идва бойко.

 4. >>>Неска партизански отряд ,,Четвърти километър“ ще изяде още една мандра.

  Бай Алеко е прав – трябва да скочиш с дивашки вик в басейна,без да си сваляш насраните гащи и да го разплискаш…
  На дъното му е Келепира.
  И ябълките са там,и крушите и те са там,там е истината…

  И бай Сервантес и той е прав – Дулсинея е курва.

  Венсеремос.

 5. Рано е …… скоро ще се поуморят и през това време ще мислят върху офертите . Иначе Българите вече могат да преценят кой е интелигентен и компетентен само от 2 дни на живо от НС ! Нека утре да запалим свещ за загиналите наши летци на 17 април 1944 г точно на ВЕЛИКДЕН защитавайки София.
  При въздушните боеве през този ден, наречен „Черния Великден”, загиват:

  – подоф. Атанас Атанасов Кръстев (D 520 Девоатин, с. Лесново, Ихтиманско)

  – подпор. Веселин Николов Рачев (Ме109 G-6, с. Сойка, Дупница)

  – поручик Димитър Стефанов Попов (Ме 109 “Стрела”, с. Ярджиловци, Софийско)

  – подпор. Иван Тодоров Стефанов (Ванката) (Ме 109 “Стрела”, Дупница)

  – поручик Любен Захариев Кондаков (Ме 109 “Стрела”, с. Логодош, Софийско)

  – поручик Христо Георгиев Арнаудов (Ме 109 “Стрела”, с. Вердикал, Софийско)

  – фелдфебел Иван М. Сомлев (D 520 Девоатин)

  – Виктор Д. Атанасов ( Ме109 G-6)

  1. ГРОБ издигна паметник на убийците на нашите герои !
   Оня пермезан Румен Христов от СДС да гъкне нещо ?

 6. Да, наистина без тепане няма да стгане! Пак се готвят да крадат, а Тиквата от Банкя им е създал условия, те да продъл жат с леки козметики!
  Но, този път наистина ще ги трепем и няма да има повече копелета – политици! Начело с виолиста, да му мисли?
  И разберете: докато ДПС е в парламента, България няма да се развива, бългаските турци няма да имат поминък, защото ДПС им го съсипа и ….

 7. Абе, без тепане, няма да стане!!! Малиии, дано не съм прав, дано!!!

 8. „Уважаеми български граждани, започна се.
  Еуфорията от вчера за голям анти-ГЕРБ фронт очевидно трябва да започне да стихва.
  Видяхте ли какво се случи току-що. Новите партии „Има такъв народ“, „Демократична България“,„Изправи се! Мутри вън!“ и ДПС не пожелаха ревизия за последните 10 години.
  Същите тези партии не подкрепиха предложението на БСП за мораториум на действията на правителството на Борисов. Защо, колеги?“, обърна се председателят на БСП Корнелия Нинова от парламентарната трибуна след отхвърлянето на предложението на левицата до сформирането на ново правителство за налагане на мораториум на Министерския съвет да дава концесии, да продава държавни и общински болници, да назначава нови бордове.
  „Работата на БСП, както вчера казах, се оказа най-лесна и най-ясна. Защото в политиката е най-важно да си принципен и последователен – каквото си казал преди избори, да го изпълняваш след избори. Каквото кажеш в опозиция, да го изпълняваш като управляващ.

 9. Шит рибата ,шьор мангите …
  Превод:
  Продаваш рибата,изпиваш парите и пак тръгваш за риба.
  Кой туй нещо почивка,бе,ден година храни…

  Венсеремос балъците …
  Демек Наздраве !

  Бахтибракониеритебахнямазабранинямапочивкасамононстоптраленезабалъцивтаятиняайсиктирзаминавам.

  1. Сега какво искаш да кажеш? Утре да не ходя за риба?
   Ще е жалко! Имам чувството, че точно утре ще хвана малката златна рибка. А тя милата, вместо три желания ще ми даде билет зА самолет и ще ми каже:“ Махай се. На самолета и към Тасмания, възможно най – далеч от тук. Иначе спасение йок!“! А аз като един истински българин, вместо да взема билета зА самолета, ще я пусна в кофата, та вечерта бабата да я пръхне есе на ракията, а аз да се възмущавам на поредните глупости от мисирките в новините. Да, така ще направя. Ще продам лодката, а с парите взимам билет за Тасмания!

   1. Да,в Тасмания има демокрация,значи е добра дестинация, но все пак жалко за Златната рибка…
    С една дума ,приятелю,изтървахме момента да станем политици навреме ,дагоеба …

    1. Не ставаме ние двамата с теб за Парламента Кольо. Като гледам какви са се намърдали пак там, ще лъснем ние двамата като домати в касетка с отровни гъби. Там са само два вида. Такива с напреднала деменция, дето не помнят къде им е гинкобилобата. Вторите, гледат като тъпо добиче пред клетка на гладни лъвове. Не, не сме за там. Плюс това, като се знам колко лесно паля и колко точен съм с калашник в ръка, ще вземе да ми падне пердето и да острелям 238 говеда. Дет се вика, ще докарам американските проблеми с оръжието в българския парламент! Е после 7 милиона у нас и още два зад граница ще ми са благодарни, ама ще прецакаме светлите празници дето идват! Наздраве! 🙂

 10. Ако нещата наистина не тръгнат в правилна посока!?! Ми, Боят Настава, и Така, или Те или Ние!!!

 11. 132132132
  Скоро ще разберем дали източихме тоалетната яма или само я разбъркахме и прибавихме свежи л1йна???

 12. Представям си го Бате Бойко, застанал до дувара в Банкя, клати едни пачки в едната ръка и едни мъде в другата и вика: Айде момчета избирайте!

 13. Този който говореше Мутри вън сега да хвърли оставка ,
  защото вкара в парламата близо 160 неграмотни мутри ВЪТРЕ.
  Генералите договорилис по указание на Сорос.

 14. Ако още не разбрате,беше направена цветна революция,която беше в ход от минала година,лошото тепърва предстои

 15. Не съм медик и се чудя , каква ли тежка,коварна и невярна болест ще повали ББ и ще осуети огромното му желание да се яви в НС на 21.04. ? Ще влезе ли в болница или болницата ще се премести в Банкя ? Кой от парично надарените свещеници ще отиде да го ръси със светена вода ? Наложително е заболяването да отшуми бързо и на 22-23.04 вече да е на крак,за да не се тревожат деца и внуци-и без това тежко пострадаха от лумпените и изродите,които ги безпокоиха с нечовешките си хватки,когато се събраха пред къщурката в Банкя.

 16. По повод поста на Нон бис…….., толкова ли ще е сложно, ако проверката бъде за близките 4 години и след това продължи до 10? Тях ще могат да ги проверяват и 3 години!

  1. Точно това е разумният и реален вариант,колега „шменти…“. Но наведнъж праверка за период от 10 години-разбира се че е напълно нереално и означава осуетяване на възможността да се разкрие истината и се реагира при направени отрицателни констатации по адекватен начин и най-важното това да стане своевременно,аоттам-и ефикасно. Когато точно „врагът“-т.е.депутат от ГЕРБ предлага такъв вариант е добре да се замислиш,да премислиш и да разбереш идеята,а тя е-хвърляне спасителен пояс за управниците. Много жалко,че са изпързаляли „опозиционните “ депутати с такава изумителна лекота.

   1. Ако има желание, нещата са много лесни.
    Пример: хващат тра спортното министерство и започват ровене по изграждане на последния лот от Хемус. Да видиш как дребните калинки, вършели цялата мръсна работя но взимали най – малко, просто защото са дребни служители ниско в ерархията, сами ще почнат да прекарат с информация и да се топят едни други, само и само да не отнесат плувката. А те може да са дребни служителчета, ама имат страшно много мръсна информация. За да се измъкнат ще успеят и всички останали мръсотии. Не ти трябва много да ровиш и проверяваш. Само един ден заставаш и почваш да ровиш. От там на сетне само ти носят инфо. 5 човека в 5 министерства за по ден и после томове с мръсна информация!

   2. Благодаря, колега Нон бис…..това имах предвид, но нямаше да е лошо и мораториум да има, щеше да е по-лесно. За мръсника биков е ясно, възприел е в наследство всички „положителни“ черти на гуру Бибитко! Лошата новина е, че някой се е погрижил това събрание да бъде спъвано по всички възможни начини и като начало някой е изнесъл апаратурата от сградата.

  2. Да ли ще е за три или за 10 има значение!
   Работата на комисията (каквато и да е тя) зависи от хората в нея.
   При работеща прокуратура може да се повдигат обвинения за вчера, а да се търсят доказателсва за 10 год., а не само за 3 год.

  3. Преди около 50-тина години в Чили проверката беше направена за около 2-3 дни и всичко беше изяснено супер!

 17. Хляба ни го месят афганистанци,а чешмяната вода ни я мътят цигани. ДА ЖИВЕЙ,ЖИВЕЙ,БЪЛГАРИЯ.

 18. Вижте ги новите лица в Парламента - целите дефектни каза:

  Вижте ги новите боклуци в новото Народно събрание – с говорни, физически и НАЙ-ВЕЧЕ с умствени и психически дефекти!!!Със старческа деменция и какво ли още не!
  Онази малоумната куха лейка с говорния(и умствен дефект) – на 49 години с интелект на 2 годишно дете.Днес започна да чете ЕГН-тата на депутатите.На направената й забележка кретенката отговори с „Ааа, така ли?“
  Малоумката на знае, че има Закон за личните данни!
  От 25 години бир парче юристка, правна „експертка“, инсталирана във всички възможни правно-юридически комисии!С юридически познания по-ниски от студент 1-ви курс, 1-ви семестър по право!
  Галевица – с фалшива диплома и въобще без никакво образование – само с 2-годишна партийна школа в Москва през 1988г. и то по линия на Комсомола.Бръмчала из Москва с негрите чуждестранни студенти от братски социалистически държави(кой знае как са я порили).
  Славуца – без диплома(по-точно с фалшива диплома) и без завършено образование.Без деца и семейство тръгнал държавата да „оправя“!Бай Никой дето себе си дори не е оправил и задомил!Питайте Ицо Петрофф що му викат СЛАВУЦА???
  Татяна Дончева а.к.а. Ванковица.Авторка на скандалния закон „Ванко-1“. Закон чрез който един отявлен бандит и криминален престъпник се сдоби със свобода!
  Бабикянина и Хаджи не знам си кой…Единият Нобелов лауреат за фалшиви новини, измекяр и професионално нищожество, другия защитник на Истанбулската конвенция и гейско-педофилските „ценности“.Самият той скрит гей(т.е. педал), срам го е обаче да си го признае!
  Ристю(Бойкикев) – до вчера денонощно висеше по дуварите на Боко и Доган.Днес – борец-демократ.Кура на Боко беше постоянно в устата му!
  Вижте ги!Малки, прости, глупави, злобни, необразовани и рядко лакоми човечета!Лакоми за власт и пари – зер има сега едни 40-50 милиарда от ЕС за крадене!!!

  1. За говорни и физически дефекти може да се подиграва и коментира само човек с умствени и психически отклонения.

 19. Педерасти в най-лошия смисъл. От вчера са във властта и веднага смениха походката.

 20. Комисията, оглавявана от мутресата Маяма, която. Лъчо Мозъка с право предупреди, че от злоба пак ще се разболее, понеже освен омраза към тиквата нищо друго няма в нея, ще обхваща последните 10 години,Борисов и Орешарски.
  Това е станало по общо желание на ГЕРБ и БСП.

  1. След като Лъчо Мозъка „правилно“ според ауспуха кълне жив човек, преминал през рак, може да му пожелаем както на гинеколога на Мутрата и баща на съучастник-наркоман в убийството на Милен Цветков, така и на тоя мръсник, осиращ с гнусотиите си форума, да ги споходи същата участ. За жалост такива капути и гадове начело с Мутрата не ги хваща нищо, а умират рано рано само читавите…
   Удивен съм, че никой от форумджиите не е реагирал на тази античовешка гадост, написана за пореден път от „льотчика – ауспух“, позорящ този сайт със своето платено безумие.

 21. Beshe iasno ot samoto nachalo koi im plashta na Slavkovzi, Manolovzi i Xristobzi. Za sajalenie edinizi razbraxa dalbokiat zamisal na DOGAN. Saraite sa v osnovata na vsichki bulgarski stradania. Ne moje da se naiade tozi predatel. Tochno i za tova sthe ima otnovo prodajno pravitelstvo. Zelta e edna: az da se napapkam, a drugoto e edna ogromna iluzia za spravedlivost i zakonnost.
  Koshmar….. po bulgarski.

 22. „Афера“ и днес е на своя пост и развенчава партиите и коалициите на „промяната“. Ами как те и ДПС ще приемат предложението на БСП за мораториум на сделките след като всичките вкупом са свързани по тази линия не само с ГЕРБ и псевдопатриотите, но и със задкулисието, дърпащо им конците плюс задграничните „партньори“ по кражби на цялата тази пасмина. А лапането им за сметка на народа ни и на европейските данъкоплатци е иманетната им черта. Що се отнася до мажоритарния вот то беше поредният сапунен балон на ИТН за да се вържат избирателите, защото трябва да си пълен идиот и да искаш промяна в тази посока след като е напълно ясно, че в НС тогава ще влязат само тия, които досега за 30 години са се налапали дотолкова, че просто са извън конкуренция – и това са пак същите лица – ББ, ПКП, Т.Дончев, Ананиев, Вл.Горанов, Мутафчийски, Д.Атанасова, Сачева, Златев, Домусчиев, Каракачанов, Симеонов, Марешки, Доган, Цонев, Гергов, Станишев, Ат.Атанасов, Трифонов, Керемидчиев, Манолова, Божков…Всеки с лекота би ги докарал до 120 мажоритартно избрани дупетати от общо 200-те най-богати и корумпирани „българи“ в момента.

 23. Взето е решение за ревизия управлението на ББ,даже са посочени имената на членовете й от всяка една парламентарна група. Същевременно в различните сайтове информацията се различава-в един е посочено ,че периодът на проверка е 10 години,а в друг-че периодът е последните 4 години. Надявам се да е проявен разум и да е приет варианта за последните 4 години,защото 10 годишен период просто ще затлачи провеката,ще я направи обективно невъзможна да събере данни и материали,да ги систематизира и анализира и да направи съответно обосновано заключение в разумни срокове. Защото даже и при нашата оскъдна информация сме наясно,че е налично море от нарушения, противоправни действия,а сигурно-и престъпления. Дано да не са били подведени от депутата на ГЕРБ,който е предложил 10-годишен проверяван период и да са се усетили,че ги пързалят и предварително залагат бомба със закъснител за да се осуети своевременно установяване на истината за начина на управление на държавата през последния мандат. Да не забравяме,че срокът е три месеца-напълно разумно,за да има ефект,но обективно невъзможно ако се проверяват три мандата.
  Много,много жалко и неразумно са отхвърлили предложението на Нинова за мораториум,защото в момента тече скоростно завлядяване на важни сектори с цел запазване позициите на ГЕРБ и саботаж при действия на друго правителство. Изобщо не разбирам,какъв е разумът да се попречи на практическа окупация на държавата с кадри верни на ГЕРБ и лично на ББ. А в Дирекциите на МВР по места наистина стават странни неща във връзка със служба БОП. При това се пази пълно мълчание,а обясненията за невинна транформация може да заблуди само наивници. Не сме забравили и съвсем новата бухалка в МВР,събрала в себе си три служби нито-съвсем трансформираното,тежко въоръжено,вече многочислено и противоправно изпълняващо полицейски функции Бюро за защита към Главния прокурор.
  Надявам се там да са събрани хора далеч по-умни от мен,които си дават сметка каква мощ е събрана в ръцете на Тулупа и Хунтата и че сега е направена само първата малка стъпка,а до отстраняването им от властта ще се измине дълъг път. Пък и е сигурно,че в тази борба мутренските хватки и прийоми няма да бъдат спестени,подмолните и мръсни номера-също. Така че с празни юнашки приказки и псевдогероизми работата няма да стане.

  1. Тия, дето сега са в парламента по какво се различават от Тулупа и Хунтата? Едно нещо, не две или три!

 24. Не обиждайте прекрасното изкуство цирк, сравнявайки го с парламентарния бардак.
  Всяко оставане на тая сбирщина е вредно за нацията.Избори до дупка, докато трите чуми герб, бсп и дпс останат общо под 50%.

 25. И Цирк дьо Солей ще се изчерви пред случващото се в нашето НС. Колко позната история. Налапаха баницата и почнаха да се измятат. Жалко за хората, които им повярваха. От 1989 год. до сега всички преди избори обещават ревизия на предишните. Пак се създаваха комисии и след това всичко се забравяше. Нима мислите, че сега нещо ще е по-различно? Всичко е да ни се представят различни от предишните, а след това се продължава по създадената практика. Трескавите всеобщи усилия за обезумял реваншизъм, тоталната липса на управленски цели и неистови желания всеки да се покаже кой е по-, по-, най- от другите, ще доведат Тиквата на бял кон до края на годината! На печелившите – честито!…

 26. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  Историкът професор Иван Илчев пак е актуален:

  „Господи, какви нищожества стоят начело на българската държава!“.

  1. Точно така е, репликата на проф. Иван Илчев е по адрес на председателката на НС Цвета Караянчева : „Боже Господи, какви нищожества стоят начело на българската държава“ .
   Но отново Гьон суратите от ГЕРБ предложиха ПКП за председател на Парламента !

 27. ТОШКОВЦИТЕ АКО НЕ НАПРАВЯТ РЕВИЗИЯ ЗА ПЕРИОДА- Б.БОРИСОВ……..ТОГАВА ЗА КАКЪВ ЧЕП ..К@Р.. ДОЙДОХА……..ИСКАТ УЖ С ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ЛИЦЕТО БОЙКО,ДА ЗАМАЖАТ ОЧИТЕ НА ХОРАТА…..ТАКА СИ ОСТАВАТ В СИМБИОЗА С ГЕРБ ..И…БОЙКО КОЙТО ГИ Е….Е..Л С 200!…………НАЙ ВАЖНОТО БИЛО ,ПАРТИЙНАТА СУБСИДИЯ -ОТ 1ЛВ…..А МИЛИАРДИТЕ С КОИТО БОЙКО ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ НЯМАЛИ ЗНАЧЕНИЕ……НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ,-УПРАВЛЯВАНА ОТ ЧАЛГАДЖИИ,ГАЙДАЖИИ ,ТИКВИ,ПЕДАЛИ И БОКЛУЦИ……СЕГА С ТОВА ГЛАСУВАНЕ ИСКАТ ДА СПАСЯТ СДЕЛКИТЕ НА БОЙКО…….НО ОТГОВОРНОСТТА ЩЕ БЪДЕ НА СЛАВЧУУУ……

 28. Предположение: Сега ББ пазарува ли пазарува депутати.
  Поединично и на ангро.

  1. Един бивш правосъден министър – Христо Иванов, който и в съдебна зала не е влизал, а беше и със спрени адвокатски права се оказа тотален НЕКАДЪРНИК, но оглави соросоидните метастази на „ДЕМОНИЧНА България“ , която е „политическа Секта“ на гьотверени, протестъри и останалата политическа паплач !
   Сега се продава за много пачки и кюлчета.

   Или някой чака нещо от пловдивската КапоТка, та той Тиквата каза каква е тя барабар с Армен-ян или пък Поразяващата уста – Татянина ?

   1. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

    Поздравления за написаното!

 29. Шибах един непукист Славун чалгаря още мед ми носи долно ляво педалче, съединител, червените куртизанки траверси БСП са червени боклуци и педали

 30. Гледах Шоуто Народно събрание,как от ИТН и сателитите им,се свиха,не си вдигнаха главите от банките,след предложението на Нинова за НЕЗАБАВЕН МОРАТОРИУМ върху концесии и всякакви зулумища,които се сручват 12 без 5,хубаво е Народа да ги види!!!

 31. Ето защо от 4 години върви оплюването и окалването на Корнелия и БСП…!!!

  Видя се че те са най-голямата и засега единствена опасност за тези които искат да унищожат България…!!!

  Дааа…!!!

 32. Продажник до продажника наредени. И всички само едно продават. България!!!
  Нали за това ви пратиха в този парламент. Да направите ревизия на Тиквенско-патриот-ДеПеСарските далавери десетилетие назад. Да промените порочната система зА провеждане на избори. Да свалите Главкаскета от власт и да накарате прокуратура и съд да работи за народа??? Нали за това ревахте? Андрешковци в модерен вариант!!!!

  1. „Па и мене нали ми се иска — я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка — дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам…
   Иречек едва ли се е съмнявал, че гостът му разбира „тия работи“.
   A.K.

   Който е очаквал нещо различно от написаното по-горе е прекален оптимист.

   1. Едно съм се убедил с годините. Ганьо от България можеш да извадиш, но ганьовщината от българина, НЕ! За 150 години нищо не се е променило. Сега да пишеше Алеко, пак бай Ганьо щеше да опише. Днес в парламента, викове, крясъци, обиди, подсвиркания, тропане по банките. Нищо ново. То не че в английския парламент не викат и не се карат, ама поне от време на време си устройват боксова разправа. Нашите убавци дето цял ден се караха и обиждаха, сега дружно пируват прегърнати край някоя маса!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *