Публикувано на 14.01.2022 / 12:10

КОГАТО ОНАЯ РАБОТА ТИ Е КЪСА, ГЕШЕВ ТИ ВИНОВЕН! И КАТО СЛОЖИТЕ ПРОКОПИЕВ ГЕШЕВ, К’ВО?! КУРА МУ ЯНКО!

Днес ПП-ъто на Румен Радев на фона на цялата гмеж, която се вихри из държавата, на фона на здравния фашизъм и безподобното обедняване, правят декларация – Гешев да си подаде оставката.

По телевизора цъфва и премиерът Киро, който няма и елементарна грамотност на изказ, но плещи кретения след кретения, натъпкана в главата му от нефелните му пиари.

И к’во, бе, смешници, к’во?!

Като сложите Прокопиев Гешев – к’во? Кура му Янко! Ще си оправяте вашите „почтени“ лапачи!

И за пореден път призовавам наглеците радеви пп-ъта, когато се катерят по разследвания на АФЕРА, включително за пачките и кюлчетата от спалнята на Боко, и ги цитират където станат и седнат, да се позовават на сайта, защото докато АФЕРА беше на пангара, те си бъркаха в задниците, скрити под бюрата и под юрганите.

Това тъпо дърварско „пиар“ мероприятие да вадиш дъвката „Пеевски“ и дъвката „Гешев“, когато оная работа ти е къса да управляваш и вместо да правиш промяна, набутваш във Властта де що стар мошеник има, е адекватно единствено на акъла на кретените, които ни управляват „в синергия с дневния ред на САЩ“. И за натуршици в Холивуд обаче не стават.

Тъпанари. Точно като менторите си.

Без никакво извинение.

Веселина Томова

П.П. Дърварския пиар на ПП-ъто всъщност е същия като на Боко Тиквата – сега пък отнеха допуска за класифицирана информация на Цацаров. Помните ли, апропо, как се сваляше достъп до класифицирана информация от ДАНС по доноси „една жена каза“, като с Георги Гатев, например? Тогава Бойко Рашков пищеше на гърба на Гатев.

Е, сега правят същото – защото ДАНС е под контрола вече не на Боко, а на измамника Киро, където се вихри пък селянина с колелото на Радев.

Ако това е „промяна“ – идете и се гръмнете за какви идиоти гласувахте!

Коментари 30 за
“КОГАТО ОНАЯ РАБОТА ТИ Е КЪСА, ГЕШЕВ ТИ ВИНОВЕН! И КАТО СЛОЖИТЕ ПРОКОПИЕВ ГЕШЕВ, К’ВО?! КУРА МУ ЯНКО!”

 1. Да ви кажа ,гейпарадите трябва да се провеждат по график.
  Не е нужно да са ежедневни,но е добре да има поне по един на седмица.

  Кашкавала започна нещо да им присяда на партизаните…

  С Гешев и без Гешев България си е все същото … лозе на баир.

  Венсеремос.

 2. Подмяната напира,ИСКАТ ПОДМЯНА НА КС ,на Гешев,на каквато се сетите важна капия в управлението,подмениха и НОЩ,този път без много да го афишират.Изобщо мракобесие и настъпление на тъмните сили и винаги с измама,казват едно ,а вършат обратното,никога не разкриват истинските си мотиви и съображения.С такива потайни и коварни последователи на Макиавели докъде ли ще стигнем?

 3. Допълнение към подтемата за Томас Удроу Уилсън и България, на откриването на чийто паметник не присъстваха нито президентът ни, нито американският посланик (който иначе присъства навсякъде)… 🙂
  В края на 1916-та и началото на 1917-та година инженер Никола Димков написва „Звезда на съгласието“ (с подзаглавие- „Постоянен световен съвет“). Там той излага вижданията си за организация на държавите, обединени в името на мира.
  Трудът е отпечатан на няколко езика и изпратен лично от автора на държавните ръководители на страните, имащи представителства в Цариград. Според роднините на му такъв екземпляр е отправен и на президента на Сащ Уилсън- две години преди той самият да обяви 14-те си точки за мирно уреждане на света.
  P.S. Доколкото знам, Никола Димков е вуйчо на народния лечител (и също голям българин) Петър Димков.

 4. „Дърварския пиар на ПП-ъто всъщност е същия като на Боко Тиквата – сега пък отнеха допуска за класифицирана информация на Цацаров.“

  Новините от Мисирково:
  Цацаров част ли е от криминалния преход?
  От спомените на Стефан Стефанов (практикуващ адвокат и доскорошен дългогодишен преподавател по право в СУ „Св. Климент Охридски“):
  „През 2012 г. в Пловдивския съд имаше едно много интересно дело. По делото имаше едно СРС, в което се говореше за един високопоставен пловдивски магистрат, който бе поискал шестцифренна сума за да оправи едно дело. Магистратът бе описан като *пълен, с очила*, а и името му се споменаваше. Прокурорът по делото потвърди пред съда, че се чуват имена и шестцифрени суми и каза , че се касае за *ОПГ*, така е записано в протоколът. Съдът веднага засекрети делото без да постанови това в протокола.
  По – интересно беше едно ВДС. На видео файл се виждаше как високопоставеният магистрат си иска сумата от един осъден на тринадест години затвор. Файлът беше правен в някакъв ресторант. Виждаха се осъденият, баща му и магистратът.
  Когато делото стигна до ВКС съдиите Мавров и Имова разпоредиха доказателствата по делото да бъдат унищожени. А дано, ама надали.
  Чудя се сега какво ще стане ако някой вземе та изпрати *унищожените доказателства* на президента или руският посланник ?
  Сега трийте и размазвайте, господин главен прокурор!“

 5. Постига висок професионализъм при спазване на принципите на законност, целесъобразност, независимост, безпристрастност, свързани с изпълнението на целите при спазване на политиките на дейността Муамар Висарионович Радев със синергията на дневният ред на мухлярите от САЩ. Драматична концепция на един непреклонен олигофрен . Мрачни , импулсивни ,раздразнителни ,злобни, докачливи, избухливи, нестабилени в емоционално отношение са Радевата секта малоумни чалгари. Клестъри ( ядрена физика ) корелирана група от елементарни частици са палячовците на промяната с измамата.

 6. И второ, да допълня за Удроу Уилсън САЩ колегата Иван.

  Президентът на САЩ Удроу Уилсън заявява, че по-скоро ще напусне конференцията в Ньой, отколкото да се съгласи от картата на Европа да бъде изтрита държава с древно минало.

  Според историците, няколко години преди това САЩ вече са проявили активен интерес към България, чрез посланика си Дикинсън,

  който съобщил на цар Фердинанд, че самият Пиърпонт Морган, кани българския финансов ЕЛИТ на среща във Вашингтон,

  предавайки с поканата и оценката на държавния секретар на САЩ Джон Хей:

  „България е ключът към Балканския ребус, без който НЕ може да се реши задоволително нито един Балкански ребус!
  И още:
  „Че е настъпило времето, когато от досада за дипломатите – българите се превръщат в … тематика и район за прогнозистика“!
  ………………………….

  Е, имали са възможността САЩ да възродят българската държава веднага след Априлското въстание например в 1877 г. да дойдат да ни освободят, или в 1878 г. да дойдат!
  Така ли е – могли ли са да дойдат?
  Но САЩ не пращат войски да Освободят България.

  Идва Русия и руски войници и други европейци леят кръв за България.
  Да я има на картата България – Идва Русия, разбира се от интерес.
  Както и САЩ също от интерес.

  Ние защо не можем да се справим с продажниците – българи!
  Това е мисия възможна или не?!

  1. Министър председателят е бил уведомен от патриотите че ще го гръмнат на гарата преди да отиде за помощ при императора на Русия.

 7. Махали цацаров какво му вземал киро простия! Аз може да кажа защо защото шефа ти при които си на плик е в паника от високия пост които ще заеме в ЕС прокуратурата ще свършите заедно с неговата прокопиева клептоманска секта при бай ставри за някой от вас ще е празник!

 8. Промяна е. Ама към по-лошо.
  При нас за 33 години няма промяна към по-добро.

 9. Прочете и книгата за Преподобна Стойна. Междусъюзническата война в която генералите подвеждат царя и нападат съседите е била много критична точка в нашето оцеляване като нация. Благодарение на американският президент Уидроу Уллсън и съпругата на Цар Фердинанд не сме ликвидирани като държава.

  1. Не.
   Българската войска напада съседите по УСТНА заповед на цар Фердинанд БЕЗ изобщо да коментира военното положение на „фронта“ с генералите ни.

   Нападат се съседските войски по тъмно, в гръб против всякакви „правила“ на войната, само защото му било досадно имал си по-важни европейски занимания царя и прочие.
   Тя, Истината излиза все по-отчетливо.

   И сигурно сте прочел пак там, че:
   Фердинанд причинява невиждана демографска катастрофа на България!
   Освен икономическа и политическа!

   Толкова много български мъже загиват, че за да има българи, които да засяват нивите и да има храна, непълнолетни момчета се женят за по-големи от тях моми и се раждат болни деца, които Преподобна Стойна лекува.
   Четете там всичко е написано.
   …………………..

   И второ, да допълня за Удроу Уилсен и САЩ, колегата Иван…

  2. През 1886 г чрез офицерски преврат е свален княз Батенберг и Русия скъсва дипломатическите си отношения с България. Под давление на западните сили княз на България става Фердинанд. За да оправи отношеният а си с Русия, през 1896 г. той покръства първородния си син Борис в православна църква. На 2 февруари същата година се възстановяват дипломатическите отношения с Русия, която го признава за княз на България. Скоро и останалите европейски страни го признават. Използвайки вътрешните затруднения на Турция, на 6 октомври 1908 година Фердинанд се обявява за цар на българите. По този повод Учителят държи беседа, в която говори какви поразии ще направи Фердинанд в България. В нея той разглежда буквата „Ф“, която представлява стара философия и катастрофа в живота. Беседата е напечатана, но всичко казано за царя е пропуснато. Учителят не харесва Кобургите, които са крайно самонадеяни и упорити. В главата на Фердинанд назрява идеят а да освобод и и присъедин и към Българи я всичк и българск и земи . Възползвайки се от трудностите, които Турция има с Италия – воювали за Триполи, той сключва таен договор със Сърбия. Гърция и Черна гора и на 5 октомври 1912 г. започва Балканската война. Начело на армията застава Фердинанд и българите спечелват блестяща победа. Тази победа го въодушевява и той решава да освободи всичк и българск и зем и в Сърби я и Гърция . На 16 юн и 1913 г. избухв а Междусъюзническат а война.* * По това време Учителят дава на всички братя, повикани на фронта, като талисман, напечатани на лист 91 псалом и Добрата молитва, които те зашиват в куртките си, и след войната се завръщат здрави и читави. Учителят предупреждава Фердинанд да не започва война със съюзниците, защот о ще я загуби. Фердинанд не го слуша и обявява война. Нашите войски са в Сърбия, а гръцките, сръбските, черногорските и турските са в Кресненското дефиле и всеки момент трябва да тръгнат към София. От север румънците, необезпокоявани от никого, навлизат в България. В този критичен момент за българската държава се намесв а Учителя . То й е добъ р прияте л с Джейм с Баучер , дългогодише н кореспондент на вестник Таймс.“ за България и Източна Европа. Последният пък е много близък с американския посланик в София – Мърфи . Учителят моли Баучер да предаде на Мърфи да се качи на своята кола, да постави американското знаме и отиде да каже на войските, събрани в Кресненското дефиле, че Америка не е съгласна те да нахлуят в България. Той изпълнява отлично тази задача и войските не тръгват към София. На другия ден Мърфи получава телеграма от Белия дом със същото съдържание, което Учителят му предава чрез Баучер.
   Учителят казва: „Един човек със своята силна и светла мисъл може да спре цяла армия.“ (64)
   „Мощна е мисълта на добрия човек. Мисълта на един добър човек е равна на мисълта на хиляда лоши хора… Добрата мисъл твори чудеса. (26, с. 88)
   Румънците, необезпокоявани от българските войски, каквито не е имало на северната ни граница, нахлуват в България и достигат до село Враждебна. Учителят се качва на една лека кола и се отправя към тях. Той насочва мощната си мисъл към главнокомандващия румънските войски и техния крал: „Войските да се върнат веднага в Румъния.“ Румънците тръгват обратно и си отиват, без да пукне дори и една пушка. Цялата тази авантюра на Фердинанд завършва с позорния Букурещк и мирен договор от 28 юли 1913 г., по силата на който Румъния взима Добруджа, Турция – Одрин и Тракия, а Гърция и Сърбия поделят Беломорска Тракия.
   На 15 юли 1915 г. избухва Първата световна война. Учителят предупреждава Фердинанд България да остане неутрална, защото, ако воюва, ще загуби войната. Фердинанд отговаря, че не слуша ясновидци, и на 1 октомври 1915 г. публикува манифест за обявяване на война, в съюз с Централните сили: Германия, Австрия и Турция, срещу Антантата: Англия, Русия и САЩ. Войната започва при много трудни условия и в началото на 1917 г. положението на българските ВОЙНИЦИ на фронта става непоносимо.***
   Един наш брат попада на завоя на Черна, където французите обстрелват силно с оръдия предните позиции на българите. Много войници загиват. Останалите живи трябва да бягат по един склон, обстрелван с картечници от французите. Нашият брат, в куртката на когото е зашит листът с 91 псалом и Добрата молитва, преминава целия баир. Като се явява горе, в окопа на своя командир, дрехите му се разкапват на парцали. Те са разкъсани от куршумите на французите, но тялото му дори не е одраскано.****
   На 15 септември 1918 г. става пробив при Добро поле. фронтът е пробит и българите са принудени да отстъпват. Тогава Фердинанд праща генерал Алекси Стоянов при Учителя да го пита какво да прави. Той му отговаря: „Да си стегне куфарите и да напусне България.“ На 3 октомври 1918 г. Фердинанд абдикира в Германия в полза на сина си Борис III. *****
   При сключения Ньойски мирен договор България напълно е окастрена и й налагат репарации от 2 милиарда и 250 милиона златни франка. Това е цената, която България плати, за да се освободи от буквата „Ф“ – Фердинанд. А каква ще бъде цената да се освободим от буквата „Ф“ в името на нашата столица София, ще видим в бъдеще. Учителят обяснява: „Понеже българите напуснаха фронта, спряха войната и се върнаха в България, Бог ще ги благослови.“ След войната един долар струва 150 лева, но през 1919-1920 г. има богата зърнена реколта и доларът спада на няколко лева. Финансовото положение на България се стабилизира.
   В разговор Учителят казва: „Докато България я управляват чужди духове – гръцки, турски и македонски, управниците няма да гледат интересите на българския народ. Чуждите духове вземат надмощие и заемат първите места в България. Какво да ви правя, като имате такава тежк а карма с гърците и много техни духове са преродени тук?“ Бог има и тази голяма грижа да ни пази от чуждите духове, които постоянно пречат и спъват нашето развитие.

   1. Цар Борис 3ти да беше послушал Учителя за неутралитета щеше да е друго. Отиде си курбан човека Хитлер не му прости за евреите. и го отрови. И до ден днешен всички се боят от германците и няма да кажат истината

    1. Я питайте дъщеря му Мария-Луиза! Ще каже, че Ссср стои зад смъртта му, не и родствената й Германия.

 10. Каква е тази БИТКЪ между тях КОГАТО и двете страни са НАЗНАЧЕНИ от едно и също МЯСТО!?!?!?
  Прочетете статията от 2019 година!?!!?
  Защо отидоха Цацаров и Гешев в САЩ? „Не е знак за подкрепа“, коментира дипломат???
  Никога ВОЖДЪТ няма да бъде Разследван …освен ПОСМЪРТНО…защото ще се разприказва и ще излезне че ГЕРБ е ОПГ…??? Ако бъде призната за ОПГ тогава всички договори сключени от тях са НЕВАЛИДНИ!!!

 11. Точно така, г-жа Томова – всичко се пише на гърба на мъката на народонаселението!

  От 9 месеца пред очите ни се хвърля в хаос РАБОТЕЩА държава.
  Дори енергийният Румен Овчаров не издържа и се възмути от „калинки и дилентанти в енергетиката, които правят само разпределение на паричните потоци, а докато се стигне да тях имало много работа да се свърши“ снощи в бтв.

  Вкопчили са се в персоната на Иван Гешев и Цацаров, и нито виждат, нито чуват друго.

  Политическият натиск над Закона е безпрецедентен!
  С политическа декларация се иска оставка на главния прокурор, а НЕ чрез законови промени!
  Защо така бързат?!

  Гонят постигане на „нулева корупция“ и прозрачната мечта – да вкараме бившия премиер в затвора?

  Бързат за Гешев/Цацаров, а не бързат да посочат – похарчените 9 млрд.лв. на Обществото за 1 месец, а 1 милион български пенсионери БЕЗ добавки!

  И опората на властта, социалната лидерка, няма нищо против всичкия хаос и обръщане на държавата с хастара навън!
  От 12 години проглуши ушите как ще грижи за бедните и социално слабите пенсионери.

  И какво – с първото нещо ДОБАВКИТЕ на близо 1 милион пенсионери в България – БСП – министъра Гьоков се провали!
  Тези 75 лв. пенсионерите щели да вземат през февруари.

  Ама дали пенсионерите ще ДОЖИВЕЯТ дотогава, за да се порадват – на парите чрез ваксинация?!
  ………………….

  Тарикатите търтей отново цопват в медеца човки, а пчеличките работнички – отново ще бачкат горко за да изработят нов медец?!
  Да видим световната тенденция каква ще е…
  ………………..

  п.с. Тези са във властта с дигитален вот и помощ от фирма на чужда държава, приложила агресивен негативизъм в кампанията, неприсъщ за българската душа.

 12. Да се гръмнат ще им е малко! Толкова тъп народ не бива даже да съществува. Не народ, а мърша!

  1. Ленке, още по-права си – новата ти „Промяна“ продължава от същото и то по-много, така щото не просто занулява ами направо поднулява!
   За 1 месец отгърмяха, толкова, колкото за 9 години Борисов не си е позволявал!
   Фактите ни го говорят, не звездите.

   1. Зевс ли си фес ли си, ама се борисов ви в устата, а меди доганов КЪДЕ е??? За един преател питам, дето разпределяше порциийте……И „направи“ един генерал-полковник……

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *