« Върни се назад Публикувано на 04.02.2022 / 9:17

КОГАТО МАТЕМАТИКЪТ ТИ Е ПО-ВАЖЕН ОТ ДОКТОРА! КОГАТО МАНИПУЛАЦИЯТА ТИ Е ПО-ВАЖНА ОТ ИСТИНАТА!

Нова телевизия.

Д-р Антония Първанова и и математикът проф. Огнян Кунчев – за зеления сертификат.

Математикът развява диаграми. Математиците са най-тачените от слугинските на властта телевизии. Кой какво прави, по цял ден математици облъчват зрителите.

Д-р Антония Първанова категорично изразява позиция срещу зеления сертификат:

„Документът не работи като епидемиологична мярка. Придава се твърде много важност на сертификата като мярка, която трябва да ограничи пандемията. Това е административна мярка. Нормално е в даден момент да падне и то заради една единствена причина. Документът се дава при ваксиниране, след преболедуване или заради наличие на антитела. Факт е обаче, че ваксинираните хора се разболяват и разпространяват вируса.  Когато си ваксиниран и ходиш навсякъде, но в същото време си се заразил, ти си един неконтролируем разпространител. Остана една единствена полза от ваксината – лекото преболедуване, но това не ограничава пандемията. Не е възможно да постигнем 60% имунизирано население.“

Огнян Кунчев размахва математически таблици и реди дитирамби за зеления сертификат. „Дет се казва направили сме едно плато…“ вика математикът и призовава за строги мерки.

Какво казват математиците ви е ясно до втръсване, по-важното е друго.

Минути по-късно – в емисията на новините, която ще се прожектира пак до връсване през целия ден – „новинарите“ от Нова тв изваждат в праймтайма на новините единствено размахващия таблиците математик и напълно игнорират онова, което твърди доктор Антония Първанова.

И това се нарича – пласмент на внушение за да зомбираме хептен ехалето, благодарение на математиците.

Когато математикът ти е по-важен от доктора.

И когато манипулацията ти е по-важна от Истината!

Цялото интервю може да гледате тук:

Лекар срещу математик в спор трябва ли да има зелен сертификат – Здравеопазване – България – Здравей, България – NOVA

Afera.bg

 

«