Публикувано на 21.11.2021 / 9:52

КОГАТО МАНГЪРОВ Е ПРАВ, А ЗЕЛЕНОСЕРТИФИКАТНИТЕ ФАШИСТИ СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА

Материал за размисъл:

…„Африка няма ваксините и ресурсите за борба с COVID-19, които имат в Европа и САЩ, но по някакъв начин изглежда, че се справя по-добре“…

По-малко от 6% от хората в Африка са ваксинирани. В продължение на месеци СЗО описва Африка като „един от най-малко засегнатите региони в света“ в своите седмични доклади за пандемия.“

APNEWS. COM

https://apnews.com/article/coronavirus-pandemic-science-health-pandemics-united-nations-fcf28a83c9352a67e50aa2172eb01a2f?s=09&fbclid=IwAR2xHXQshKlysCBz_M1sSUL0euvAYeoegttKY_HZgMjokxx2yJE8jSbqXjw

====

Материал за размисъл:

„… 2737 са новите случаи на коронавирус у нас през последното денонощие, а 82.24% от тях не са били ваксинирани, показват данни на Единния информационен портал към 0 ч. на 20 ноември.“

SEGA.COM

т.е. 17.76% от новите случаи за денонощието са ваксинирани. Сред цялото население ваксинираните са около 21%, като поне 3-4% от тях са преболедували и ваксинирани, т. е. такива, които не е било нужно да се ваксинират, защото никога няма да се разболеят. Логичният извод е, че процентът на ваксинираните сред новооткритите случаи е приблизително същият какъвто е процентът на ваксинираните сред цялото население, т. е. наблюдаваме това, което се случва и в другите страни, но в по-малък мащаб, поради по-малкия процент ваксинирани.

===

Материал за размисъл:

Министерство на здравеопазването

– Набор от данни:   Статистика за ваксинирани заболяли от COVID-19

– Починали ваксинирани

Уникален идентификатор:  e6a72183-28e0-486a-b4e4-b5db8b60a900

https://data.egov.bg/organisation/datasets/resourceView/e6a72183-28e0-486a-b4e4-b5db8b60a900?page=2&fbclid=IwAR3UU5SrI9Keq2tl0NWjQUcrvtWV1CIArokINq81_7YTLwI1yBjH7w6SGf4

====

Американски учени от университета в Сейнт Луис доказаха, че след прекарана лека форма на Ковид-19 в организма остават имунни клетки, които могат да изработват антитела срещу коронавируса през целия живот, пише сп. „Нейчър“.

Същото повтаряше и доц. Мангъров миналата година, но никой не му повярва.

Подобна, на практика вечна защита, прави много малка вероятността от повторно заразяване. В изследването на американските медици взели участие 77 души. Един месец след заразяването си с Ковид-19 те давали кръв през интервали от три месеца.

При повечето от тях били наблюдавани леки форми на заболяването. Само шестима от тях били хоспитализирани. Образци от костен мозък били взети от 19 пациенти около 7-8 месеца след заразяването им. След четири месеца четирима от тях дали втора проба от костен мозък.

Както се очаквало, нивата на антителата в кръвта на участниците бързо спадали в първите няколко месеца след инфекцията. След това те се изравнявали. Въпреки че в медиите се появиха информации, че количествата на антителата се понижават след инфекцията, това не е свързано с по-слабия имунитет на пациента. В организма му остават клетки, способни да изработват антитела срещу SARS-CoV-2.

Учените установили, че тези клетки, наричани плазматични, присъстват в кръвта на хората 11 месеца след заразяването им. Те мигрират в костния мозък, където постоянно отделят антитела в кръвта, осигурявайки защита срещу ново заразяване.

Изследователите предполагат, че хората, прекарали безсимптомен Ковид-19, също могат да имат дълговременен имунитет. Тепърва предстои да се установи дали пациентите, преживели тежки форми на Ковид-19, могат да бъдат защитени от повторно заразяване от коронавируса.

https://info-dnes.com/2021/11/17/%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%b4%d0%be%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d1%85%d0%b0-%d1%87%d0%b5-%d0%b4%d0%be%d1%86-%d0%bc%d0%b0%d0%bd/?fbclid=IwAR3UU5SrI9Keq2tl0NWjQUcrvtWV1CIArokINq81_7YTLwI1yBjH7w6SGf4

доц. Атанас Мангъров

 

Коментари 38 за
“КОГАТО МАНГЪРОВ Е ПРАВ, А ЗЕЛЕНОСЕРТИФИКАТНИТЕ ФАШИСТИ СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА”

 1. ТОЯ ИЗМИСЛЕН ГЕРОЙ ПОДВЕЖДА ТОЛКОВА ХОРА ДА МУ ВЯРВАТ. С БОКО ПРИ БАЙ СТАВРИ, ЗАЕДНО ЩЕ СИ ПОЧИНАТ ОТ ГАЙЛЕТАТА С ВИРУСА….

  1. Като му стигнеш нивото и компетенцията, стотиците и хилядите излекувани в 40-годишната му практика и разгромяващата му правота тогава пиши, че сега нещо си се объркал!

  2. O, свещена простота!
   Лесно раздавате присъди на един свестен, достоен и обичан човек и истински лекар, обаче ще ви се върне да знаете, при това ще е много скоро, не си мислете че сертификата е индулгенция, това е просто съгласието ви да си правят с вас каквото си поискат, и ще го направят, всичко тепърва започва, въпреки, че минаха над 620 дни!
   Вие сте в затвора на невежеството С ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА, без право на замяна!

 2. https://pbs.twimg.com/media/FEfGpYzVgAYK3_F?format=jpg&

  Официалните данни от общественото здравеопазване в Англия показват, че заразените с COVID са повече при ваксинираните англичани НАД 30 ГОДИНИ, отколкото при неваксинираните
  https://www.zerohedge.com/covid-19/official-public-health-england-data-says-covid-infection-rates-higher-vaxxd-unvaxxd?utm_source=&utm_medium=email&utm_campaign=288
  Official Public Health England Data Says COVID Infection Rates Higher In Vaxx’d Than Unvaxx’d
  Authored by Paul Joseph Watson via Summit News,
  The Spectator has published an article citing official data from Public Health England, which states that for the over 30’s, “the rates of Covid infection per 100,000 are now higher among the vaxxed than the unvaxxed.”

 3. Светлина в края на тунела?
  Във Флорида забраниха КОРОНАбесието и ВАКСИНАБЕСИЕТО със закон.
  Във Флорида забраниха задължителната ваксинация, маските и тестовете
  Флорида вече е световният остров на свободата
  Nov 21, 2021 Саня во Флориде 350K subscribers
  https://www.youtube.com/watch?v=5XV5E-Ryby0

  1. Браво на републиканските щати! Респект на здравомислещите! Ако се задълбаете в темата, там борбата за свобода, срещу корона фашизма е мащабна и заслужава аплодисменти от цялото човечество!

 4. Кака Кера обяви ли вече резултатите, или още търпеливо си гледа часовника?

 5. Как можеш да разбиеш средният и малък БИЗНЕС???Локдауни и СЕРТИФИКАТИ!!!Как можеш да унищожиш БЕДНИТЕ???Безработица и УВЕЛИЧАВАНЕ на ЦЕНИТЕ!!!

 6. Единия вика на кучето- Дръж,другия крещи на заека -Бягай !
  Кашотина.

  Да твърдиш ,че Ковид е обикновен корона вирус и даже да се съмняваш в съществуването му е малко лекомислено…
  Това нещо съществува и прави големи поразии !!!

  Странното е друго.
  Ето ви пример:
  Мой приятел се тръшна във болницата и видя доста зор…
  Не беше ваксиниран !
  Има съпруга,син и дъщеря/15/18 год./ ,с които живеят заедно и е бил в непрекъснат контакт с тях до последно..
  На всичкото отгоре в къщата по същото време е имало още двама човека.
  След установяване на заразата при него ,съпругата която е ВАКСИНИРАНА,прави тест на нея и на децата,като освен това изследва антителата си.
  Тестовете са отрицателни,а нейните антитела са 0 /нула/,повтарям тя е ваксинирана преди два месеца !!!???
  Другите двама човека също са здрави и с отрицателни тестове,те нямат ваксини !

  Много ми се иска да чуя доц. Мангъров какво ще каже по този случай !

  Венсеремос.

  1. Спайковете бачо!!!Спайковете!!! Имунитет от УЖваксинираните няма…но заразяват със СПАЙ-кове!!!Приятелят сигурно има някое и друго хронично заболяване!!!

  2. При 100% ваксинирани всички умрели ще са 100% ваксинирани. Елементарно Уотсън. Ама никой няма да бие тъпана.
   Ваксината не ви прави безсмъртни даже богопомазаните.

   1. Бая черна прогноза…
    А ,какво се случва с хипотезата,че всички ваксинирани го карат по-леко ?

    Венсеремос.

  3. Той, а и други специалисти са казвали многократно, че не всеки изработва антитела след ваксина, контакт или боледуване. А това, че останалите не са усетили нищо е масово явление. Всеки познава семейства или малки общности, в които има един болен, но на другите не само не им е имало нещо, но са били и с отрицателни тестове.

 7. Чета им УМОзаключенията на тези ВАКСИноАНАЛизатори от ЗАПАДА и се чудя дали въобще разсъждават или си е чиста ПРОПАГАНДА!?!?!?
  Китай и Русия ни ВЛИЯЕЛИ при положение че ТАМ МЕРКИТЕ са неЧОВЕШКИ и в Русия протестират!!!

  Това пишат
  -…Но защо всъщност в Средна и в Източна Европа има такава съпротива срещу ваксинирането? – пита се авторът и разказва накратко за дебата в Европейския парламент по тази тема, в който е ставало дума най-вече за дезинформация и за конспиративни теории.

  „Така стигаме до ужасяващия извод, че редица източноевропейски държави от ЕС изцяло са покорени от целенасочената дезинформация, идваща от Китай и Русия. Най-важният източник на информация за пандемията в Сърбия например е RT Serbia, печално известният руски пропаганден канал. Тази телевизия доказуемо разпространява извън границите на Русия дезинформации и фалшиви новини за западните ваксини и за опасността от пандемията“, пише Оливер Грим….
  О ЗАПАДнала ПРОСТОТА!!!Трудно а и НИКОГА глупака не си признава че е ТЪП!!!

 8. Лекар. – Искате ли ваксина?
  Евреин. – Не.
  Лекар. – В Арад остана малко, но свършва.
  Евреин. – Да! (цялото семейство скача в колата и кара до Арад)

  Лекар. – Искате ли ваксина?
  Българин. – Не. Искате ли ракия?
  Лекар. – Да. (сяда до него, взема предложената чаша) И нас кой знае кога ще ни ваксинират…

 9. В РУ на МВР:
  – Дошъл съм да пусна жалба срещу едно лице.
  – Поводът?
  – Псува на зелен сертификат.

 10. КАКВО СТАНА С УЧЕНИЦИТЕ…..УЖ ЩЯХА ДА СА ПОСЛЕДНИ……НАЙ ЛЕСНО СЕ УНИЩОЖАВА ЕДНА ДЪРЖАВА КАТО И СЕ УНИЩОЖИ БЪДЕЩЕТО–-ДЕЦАТА!………АЛООО!…..КИРЧО-АСЕНЧО!…….ВИЕ КЬОРАВИ ЛИ СТЕ…..В ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ,УЧЕНИЦИТЕ СА ПОСЛЕДНИ!……..КАКВА ТИ ИКОНОМИКА,КАКВО ТИ ЖИЗНЕНО РАВНИЩЕ,КОГАТО СЕ УНИЩОЖАВАТ ДЕЦАТА……ЕДНО СЕ ПРИКАЗВА ДРУГО СЕ ВЪРШИ…..УЖ ЩЯХА ДА СА ПОСЛЕДНИ А СЕГА СА НАПЪЛНО ЗАБРАВЕНИ ОНЛАЙН–ДА ПСИХЯСВАТ…….ИЗГЛЕЖДА ЦЕЛТА Е И ТЯХ ДА ГИ НАДУПЧАТ.

  1. Нали Ролята на МАКС и МОРИЦ е тази???Да ни СЕРТИФИЦИРАТ..ЦИФРОВИЗИРАТ и ИМУНИЗИРАТ!!!За НЕразбралите ДОСЕГА!!! Десантът бе НАПРАВЕН…Делта отрядът на ПОЛИТ-парашутистите бе спуснат по СПЕШНОСТ в България !!!От земята с НАВИГАЦИЯТА до ЦЕЛТА им помогна летец-дженерал-президент!!!

 11. С Медицинската Криза дойде Икономическата а след нея ГЛАДА!!!По точно липсата на ПРОДУКТИ!!!Не напразно и не само при НАС мориха КОКОШКИ…овце…кози…прасета…ВЪВЕДОХА ограничения в домашните ЖИВОТНИ!!!СЪБУДЕТЕ СЕ!!!

  1. Цените растат и това се усеща. Наскоро ви показахме кадри от столичен супермаркет, в който хлябът беше достигнал рекордните 2 лева.

   Сега попаднахме на нова информация. За никой не е лъжа, че друг „бутиков“ продукт е олиото. Но представяли ли сте си, че цената му може да достигне близо 9 лева за бутилка от 1 литър?

   Снимката е от столичен магазин и циркулира в социалните мрежи,

 12. Опитвам се да направя проучване дали преобладаващото меню „ГЪБИ“ днес ще допринесе са намаляване на „случаите“ и к0вито ???

 13. На много близко семейство съпругата му зимно време вивее при дъщеря си в Калифорния.
  Преди няколко дни ми сподели тревожно че,в Колифорния има много оплаквания след ваксинация,петна по белите дробове.Честито.

 14. Доктор Мангъров е народен събудител чрез Науката, чрез истинската Наука Медицина, която се грижи за Човека, с първото правило: Не вреди!

  Благодарим, че ви има – д-р Мангъров!
  Благодарим и на сайтовете като Афера, даващи възможност на българите ДА мислят!
  ………………….

  Извън темата, но в днешната тема:
  Хора, в най-актуалната ни близка съседка новопреименуваната държава Северна Македония –

  ИМА ли секция за гласуване на български граждани, за да участват в избора на президент на Република България!

  Колко са секциите в Северна Македония, има ли изобщо гласуващи там българи?!

  1. Хубав въпрос! Не е лошо да го зададем на Баш Войводата с голямото шкембе, който раздаваше паспорти.
   А, един кмет от благоевградско, днес показваше цял камион бюлетини, защото в селото му са регистрирани стотици пишман българи от Най-западна България, с тескеретата издадени от Шкембелията.

 15. Каква е Ролята на Лабораториите в издаването на Сертификат за анти-тела и НАТИСКА за БОЦКАНЕ!!!Много добър анализ!!!
  Медицина в Болгарии. Продолжениеhttps://www.youtube.com/watch?v=Zs6z62m3ZEg

 16. Ей, намери се едно българско момче да каже на всеслушание, че от българската Земя един камък няма да дадем.

 17. Според мен провеждането на медицински фашизъм е най-важния фактор който трябва да повлияе за не избирането на един човек! Като се включи и слугинажа става оле мале…

 18. Вижте съставките???Има и Пелин…!!!Помага наистина!!!Всичко е на билкова основа!!!Не правя реклама за разлика от ВАКСЪРОМАНЯЦИТЕ!!!

  Ние го дадохме на хора, които са в болнична обстановка. Дадохме го на петима пациенти, които отиваха към интубация и петте излязоха“, поясни д-р Ботев и добави, че лекарството е изцяло на биологична основа.

  „Едната от съставките – куркума, не се резорбира изобщо. Другата съставка е тамян, който има невероятно силни антивирусни свойства и третата съставка е артемизин и витамин С“, каза още хематологът.

  „Аз съм готов да помогна с всичко, което мога и знам. Надявам се сега като професор да ме чуят“, подчерта д-р Ботев.

  „По последни изследвания не е хубаво да се дава парацетамол като сваляме температурата“, поясни той.

  По повод ТАМЯНА???Сертификат за ЦЪРКВАТА защото може да ви ПОМОГНЕ тамяна и пушека от него!!!

 19. Добре че още не горят учебниците по Класическа Медицина!!! Явно знанията от НЕЯ при Короно-жреците е изтрита с ПАРИ…много ПАРИ и вече не я помнят!!!
  За компютърджиите-ВАКСОМАНИ!!!
  Нивата на анти-тела са високи при контакт с вируса!!!С времето те намаляват и изчезват!!!Това е RAM системата!!! През това време в хард-диска на паметта се е записал целия код на вируса и антителата!!!Така че при нова среща организма е подготвен!!! Ако в RAM системата остават завинаги тези анти-тела и се увеличават А ТОВА ГО ПРАВЯТ тези УЖ-ваксини ефектът най-малко е АВТО-имунно заболяване да не говорим за по бързи остри реакции и синдроми!!!

 20. Назаем от съседния форум:
  „Препоръчително четиво
  Новата биографична книга за д-р Антони Фаучи:
  „The Real Anthony Fauci:
  Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health (Children’s Health Defense)“ by Robert F. Kennedy Jr.
  Книгата е правдив разказ за работата му над вируса на СПИН и К-19, за сътрудничеството му с китайските супер секретни лаборатории и за ролята му в сегашната световна криза – мерки, ваксини…“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *