« Върни се назад Публикувано на 11.12.2019 / 16:11

КОГАТО КРАДЕТЕ НАГЛО ОТ „АФЕРА“, ПОНЕ СЕ ПОЗОВЕТЕ НА „АФЕРА“, ФРОГ – НЕКАДЪРНИЦИ!

КОГАТО КРАДЕТЕ НАГЛО ОТ „АФЕРА“, ПОНЕ СЕ ПОЗОВЕТЕ НА „АФЕРА“, ФРОГ – НЕКАДЪРНИЦИ!На 8.12.2019 единствена АФЕРА публикува:
МВР – МЕТО УКРИВА КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ, ВЪРТЯН ОТ МВР СЛУЖИТЕЛИ & БАНДИТИ! ВИСШ КАДЪР НА МВР ПРЕДУПРЕЖДАВА ГРУПАТА! ВЪПРЕКИ СРС И ДОКАЗАТЕЛСТВА, НЕ СЕ ПРОВЕЖДА НЕУТРАЛИЗАЦИЯ НА ГРУПАТА И МВР -ТРАФИКАНТИТЕ СА … НАГРАДЕНИ ЗА КОЛЕДА!

Прочетете пак материала и ще ви стане ясно как закована ОПГ с участие на ченгета не е неутрализирана, благодарение на чадъра, опънат от ВИСШ МВР служител, както и как участниците в нелегалния канал за трафик на мигранти са повишени в длъжност и наградени за Коледа.
Въпреки че има доказателства и СРС.

На 11.12.2019 – ТРИ ДНИ ПО-КЪСНО ОТ ПУБЛИКАЦИЯТА В „АФЕРА“ сайта на Огнян Стефанов Фрогнюз ПРЕПИСВА НАГЛО САЙТА „АФЕРА“ като поръчково и манипулативно спестява корупционната схема и обслужва с изкривени внушения нечии интереси:

„От две години: „Вътрешна сигурност“ засякла Гранична полиция, СОБТ и спецчастите в трафик на мигранти, но си трае“

Когато крадете безогледно и то ТРИ ДНИ СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯТА В „АФЕРА“, ПОНЕ СЕ ПОЗОВЕТЕ НА „АФЕРА“ ОТКЪДЕТО НАГЛО СТЕ КРАЛИ, ФРОГ – НЕКАДЪРНИЦИ!

Afera.bg

«