Публикувано на 05.04.2021 / 10:26

КОГАТО ЕДНА НАЦИЯ Е ОПРОСТАЧВАНА ДО НАЙ-НИСКИТЕ ВИБРАЦИИ НА ТУМБАКА, РЕЗУЛТАТЪТ Е ЗАКОНОМЕРЕН

Когато години, години, години, години наред една нация е опростачвана до най-ниските вибрации на тумбака, когато години, години, години, години наред на една нация е промивано съзнанието с пошли скечове, клипове, евтини смешки и долнопробни присъствия, вместо извисени духовно личности, които да дефилират по телевизиите, когато години, години, години, години наред културата е свряна в печалбарския еснафски долап на алчни продуценти, капацитети и всякакви „популярни“ еднодневки, когато години, години, години, години наред превърнаха образованието в катун, а четенето на книги бе заменено от войнстващо бездарие, тиражирано като „голееми „писатели“ на нивото на гугъл „инфлуенцъри“, резултатът няма как да бъде изненадващ.

Когато дори нямаме достатъчно честност, да го кажем в прав текст – какъв е интелектуалния уровен на голямата част от българите в чужбина, за които днес се пишат опуси, резултатът няма как да бъде смайващ, а e напълно закономерен.

Има нещо невероятно малоумно.

Даже вместо Слави, непрекъснато напред е пласиран да дава изявления невъобразимия  МУ Тошко. Добре ще е да го направят министър председател, защото това е заслужаване в какъвто и смисъл народен да го тълкуваш.

И днес продължава – Тошко рекъл туй, Тошко рекъл онуй…

Като се има предвид, че минахме през Симеон, Боко, Слави, колко му е Тошко да е еманация на новия месия, поднесен ни от опростачването, обзело нацията в продължение на цели поколения.

Afera.bg

Коментари 71 за
“КОГАТО ЕДНА НАЦИЯ Е ОПРОСТАЧВАНА ДО НАЙ-НИСКИТЕ ВИБРАЦИИ НА ТУМБАКА, РЕЗУЛТАТЪТ Е ЗАКОНОМЕРЕН”

 1. Колко му е политическата грамотност и култура на народа ни ,се разбира по избора ни.Избора на Слави е израз на недоволство от Бойко,ама то 30 години гласуваме с протестен вот-все против някого.Кога ще гласуваме за някого ли?- НИКОГА ! Защо ли,защото не сме народ а … ! Сега ще започнат едни приказки и инатлъци на дребно и пак нищо накрая.Слави ще държи на промяна в изборния кодекс,в субсидиите,все неща които не стоят сега на дневен ред и ще се замацат истинските проблеми.Не виждам как ще промени общинския и държавен бардак наречен администрация. Ще видим,дано се справи.

 2. „от тук нататък заминаваш, на майната ти“, това пеят в момента капките. Чалгарите се имитират, само фънки се опитва да ни отвори очите.
  Опростачването, Г-н Атанасов е успяло, отдавна…
  … Мъка, загиваме, всякак..

  1. И как се оправя Фънки с чалгата,че не е ясно? Може би като кисне всяка вечер в дискотеката на Константин и се налива с безплатно уиски или чрез купоните в които участва с чалга певците пак там ? Ако ще е фънкенщина то защо мърморихме против Боковщината?

 3. „От литературата и изкуството им ние например постепенно ще изтръгваме тяхната социална същност, ще отчуждим творците, ще им отнемем желанието да се занимават с изобразяване, с изследване на тези процеси, които се извършват в глъбините на народните маси. Литературата, театрите, кината, пресата – всичко ще изобразява и прославя най-низките човешки усещания, чувства и страсти. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените творци, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма, предателството – с една дума, всякаква безнравственост. В управлението на държавата ще създадем хаос и безпорядък. Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за своеволието на чиновниците, рушветчийството, безпринципност и мотаене – всичко, което води до онова, което им скимне да правят. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат въздигнати до добродетел…честност порядъчността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелици от миналото… Простащина и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх един от друг, и нахалството, безсрамието, предателството, национализмът и враждебността между народите и най-вече враждебността и омразата към руския народ – всичко това ние ловко и незабелязано ще култивираме и всичко това ще разцъфне с кичести цветове. Сега малцина, много малко хора ще се досещат или даже ще разбират какво става… Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото. Ще изтръгваме духовните корени на болшевизма, ще опошляваме, ще унищожаваме корените на народната нравственост. По този начин ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикаме ерозия… Ние ще се залавяме с хората още от детските и юношеските им години. Главният ни залог ще бъде на младежта, ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ето така ние ще направим. Всичко това ще извършим под девиза:
  ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ“.

  1. Може би, само би трябвало да се посочи, че цитатът е от „План Ран – Ът за България“, 1990 год.

 4. ПОДХОДЪТ Е ЕДИН И СЪЩ………В УКРАЙНА СЛОЖИХА ЕДИН НЕ НА СЕБЕ СИ АКТЬОР-ЗЕЛЕНСКИ ……А ЗА БЪЛГАРИЯ УРЕДИХА ЕДИН ЧАЛГАДЖИЯ…..КОЙТО СЕ Е ВМАНИАЧИЛ В ЕДИН МАНИПУЛИРАН РЕФЕРЕНДУМ….И НИЩО ПОВЕЧЕ…..РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА…..ЦИГАНИЩИЯ ДО ШИЯ….НИЩО СЛУЧАЙНО НЯМА..

 5. Пояснение: Тъй като голяма част от българите мислят наобратно пояснявам, че единствените коментатори, които си заслужаваха вниманието, бяха изредените трима в предния ми коментар. Иво Христов, г-н Мангъров, Ицо Хазарта!

 6. До Истината 05.04.2021 в 14:19
  Колко интересно: „Истинската опозиция на статуквото-мафията, са тези които не са гласували!!!“

  Много добре знаеш, г-не/г-жо, че това е пълна глупост.
  Снощи през цялото време превъртах всички телевизии, за да видя акъла на говорителите, социолози, политолози и т.н търтеи, които си оправиха живота покрай тези избори!

  1. Проф. Иво Христов – на най-високото възможно ниво. Слушайте го, няма да го цитирам, защото нямам време;
  2. Доц. Атанас Мангъров – велик и смел борец за истината и вероятно много способен лекар;
  3. Ицо Хазарта – много интелигентно и красиво момче, завършило класическата в София,
  беше много тъжен: „Българите не искат промяна, 50 на сто не са гласували, останалите – за Учиндол и СИК.

  Тримата, други интересни нямаше!
  Слушах и гледах 10 часа!

  1. Маце, потвърждаваш моите думи, ако не си наясно, прочети си пак написаното, до мен!?!

  2. А, аз и Истината , сме най-тъпите, защото изобщо не ги слушаме тези измекяри , живеещи отпреди датата на раждането си и все на копанята на системата ! Мангъра- 0, 4 % ! Браво !

 7. Най-ми е жал за Републиканци за България и за Барни Ръбъла.
  Липсата на колорит ще ни убие…
  Цирка остана без шапито.
  Цирка е гол.

  Венсеремос.

 8. Истинската опозиция на статуквото-мафията, са тези които не са гласували!!!

 9. Госпожо Томова,в инстаграм зомбитата жива,щяха да ме изядат,защото написах че сл.трифонов е продажник,предател….и че ако не е Айтекюто,откъдето чете не може да образува едно изречение…..че няколко думи като; ние сме последователни….логиката изисква….отговорност…суверен и оксиморон……това с думите в..речника на дългия и глупавия чалгар…….че не можа да понесе възхода на мутрата борисов…..и всичко беше Его и Его….припомних за отворените писма на хора които създадоха ИТК и след това бяха изритани,и че „уж под тази мистериозност и потайност“,прикрива комплекси,невежество и слабоумие…..и най-важното с това което написа снощи,че имал ковид симптоми,прави три неща;казва на ковид създателите-аз съм ваш покорен слуга,и ще изпълнявам всичко,второ;ще има спокойствие 10 дена да прави пазарлъци със задкулисието,и трето;няма капацитета да отговаря даже и на мисирски въпроси…
  Така Госпожо Томова,ВИЕ така пишехте и за Мутрата борисов,но ви нападаха в началото….сега става същото със дебилните последователи на мишока,страхливец лицето трифонов….който го играе загадъчен,не защото е такъв,а защото няма дар и слово,пък и чака заповеди……направо незнам как този народ избира такива посредствени комплексари!!!

  1. Само да вметна-за разлика от Борисов/безспорна бивша мутра/, Славчо не е имал куража да стане такава, тоест да рискува живота си в някаква степен, а вместо това се опитва да наподобява идолите си с поведение/ доста глупаво/ и разни татуировки и прочее… И разбира се да слугува на същите тези мутри от как се е пръкнал като публична личност. Аз лично съм виждал Трифонов и Куку бенд да забавляват Мултигруп на техните празници и повярвайте когато Слави реши да се подмазва, той го може!

 10. Ако перифразираме един лаф, то:
  За 32 години ще изминем пътя от Правец до Учиндол през Банкя …
  Но да не забравяме, че още сме в Банкя…
  Скоро тръгваме за Учиндол…
  На Централна гара в София:
  Внимание, на 3-ти коловоз се очаква композиране на влака за Учиндол…
  Влакът за Учиндол се очаква да потегли с 1 месец закъснение, поради заболяване на машиниста от Ковид-19…
  Моля пътниците да си подготвят багажа, за да не забавят допълнително тръгването му…
  Да си носят смартфоните с предварително записани хитове на Слави Трифонов от типа на „Комбайнеро интелигенстка“…

 11. Томова, с тази статия удари точно в сърцевината на проблема. Чалгаря опорочил младото поколение ( и не само него) днес е парламентарист. Трагедията на българина явно няма да има край. Жалко за двадесетте процента будни българи, на които им се налага да живеят сред останалите дебили.

 12. За това положение вината е на българската художествено-творческа интелвигенция – от Татово време до наши дни. Опростачването започна още след Историческиа Априлски пленум 1956 г. по примера на класика в жанра Никита Хрущов. Банкянския Шопар, що набутва се за цар заедно с чалгарите ще натворят незабравими бисери в областта на социално.икономическата политика и управвението на държавата.

 13. От юни 2020 г. Р.Аталай от ДПС говори за управление на държавата от ПРАВИТЕЛСТВО на НАЦИОНАЛНОТО СЪГЛАСИЕ пред различни медии.

  Управление с участието на ВСИЧКИ политически сили!

  Ето какво казва Рамадан Аталай пред столичен вестник:

  От началото на мандата на това правителство ДПС ясно изрази позицията си, че това управление с участието на НАЦИОНАЛИСТИТЕ е вредно (!) за България и за Европа.
  Тази формула на управление не е полезна и за ГЕРБ, не е полезна и за премиера.
  Задавам си въпроса как ЕНП приема участието на националистите и всички техни предложения и изнудвания на основната политическа формация ГЕРБ.

  На това управление му липсва енергия, която се дава от обществото, за да могат да се случат реформите.
  Ако нямаш подкрепа от обществото ти не можеш да направиш реформи.

  А реформи са необходими в здравеопазването, в образованието, в икономиката…

  Затова предложихме ВСИЧКИ формации да направим план за ускорено икономическо развитие – той би могъл да бъде с три или с 5 национални цели…

  Незабавно трябва да се съберем и да направим и Националния План

  за усвояване на евросредствата за прехода след пандемията и
  за прилагането на Зеления Пакт като част от плана за ускорено икономическо развитие.“

  ––––––––

  Ами резултатите сега са: „националистите“ остават извън парламента, с тях няма да има … „консенсус“.

  И ще очакваме, ЛИБЕРАЛИТЕ по идеология от ДПС – ще правят ПРАВИТЕЛСТВО на националното съгласие!

  😉

  Повече от видно е, че служебен кабинет на Радев, няма как да се справи с тази задача!

  1. А актуалното международно положение, изглежда не се изчерпва само с пандемията Ковид.

   Снощи в ТВ Евроком водещият Н.Колев включи В.Вацев, който и разказа, че

   предстоят мащабни военни учения на НАТО във всички източно-европейски държави!
   Заглавието на веонните учения е „Дефенс Европа“, което трябваше да се проведе през 2020 г.
   От Щатите разтоварват много оръжия, танкове и войска из Европа.

   Според Вацев – опитват се да предизвикат Русия към бойни сражения в Донбас, защото до завършването на СП-2 оставали 6 седмици и не бивало да се завърши…
   И пак според него – новото българско правителство щяло да зависи от това, дали ще подкрепи антируски действия и прочие…
   Събитията щели да се развият към 20 април, уточни В.Вацев по ТВ Евроком.
   ––

   Разумът на човека в 21-ви век е наложително да надделее!

 14. Не народ, а мърша – това е казал поета. Чалгата превзе политиката, а интелигенцията забрави за Костовистите, които управляваха едно известно време с Банкянския цървул и намърдалите се там соросоиди. Хората забравиха пребоядисалите се пчеличката Мая и устата Дончева, дето обслужваше и продължава да слугува на мутрите,като тези две каки яхнаха девиза „Мутри вън“. Стари муцуни в нови дрехи – това избрахме. Хвани едните, удари другите. БСП и ДПС за тях коментара е излишен, те от 30 години са на трапезата. Излъгаха ни братя, защото всички сме дебили. Прост народ, проста и бедна държава. Новите са на ход да крадат и ние пак ще им слугуваме. Това е положението.

 15. Забравих да допълня – никога моите учители не са ми мерили полата, косата и не са ми говорили за партии и комунисти. НИКОГА!
  бЯХМЕ ЩАСТЛИВИ ДЕЦА И ЩАСТЛИВИ СТУДЕНТИ!

  МНОГО СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ОБИДИХ НЯКОИ ОТ ТЯХ, КАТО ПРЕДИ 30 ГОДИНИ ГЛАСУВАХ ЗА Т.НАР. ДЕСНИ, КОИТО НИКОГА НЕ СА БИЛИ ТАКИВА!

 16. До NON BIS IN IDEM – “ Една учителка по литература в езикова гимназия сподели,че в нейния клас от 27 ученици книги четат двама….“ Всичко, което сте написали след това е много, много тъжно. Не се съмнявам, че е вярно!

  Това е трагедия. Аз завърших езикова гимназия преди 35 години при „злите комунисти“.
  До 18-годишна възраст почти две трети от класа бяхме прочели почти ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА КЛАСИКА, плюс това класика Чехов, Толстой, Пушкин, преводите на Валери Петров на Шекспир, тайно – „Кентърбърийски разкази“ и т.н. А в СУ да не ви разправям какво – включително и забранените Солженицин, „Голи оток“, срам не срам „Записките на Ксавиера Холандер“, която жалкият учиндолец домъкна в предаването си, когато беше почти умряла.

  По-късно не излизахме от операта, в оперетата публиката пееше с хора, не сме пропуснали премиера на операта, никога.

  Не сме пропуснали и кръчма в София, Русе, Смолян, Банско, по морето и т.н., Също и художествена галерия в Стария Пловдив. Почти се сбих с един началник чужденец, който не искаше да ми подари картина на мариниста Георги Баев, тъй като нямах пари да я купя. Подари ми я.
  Не е вярно, че НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ПЪТУВА. Вярно, с общ паспорт, но можеше!

  Пиша всичко това не за да се хваля, сърцето ме боли за всички тези объркани българи, гласували за разрушителите на България, за които хиляди честни и почтени българи са си дали живота.

  Много, много жалко за гласувалите за някаква организация без програма и без никакво отношение и мисъл за сънародниците им.
  Жалко за нашите родители с по 300 лева пенсия, жалко и за децата ни, слуги на Лакомия Запад!

 17. 15% за БСП.Трето място в страната и четвърто в София.11% след Тиквата и 6% след Чалгаря.Само една спечелена област – _Ямбол.
  Ето как народът отвърна на призивите за обединение около една хунта.
  А най вероятно е правителство на трите партии на протеста, подкрепено и от герб, и от бсп, защото освен Слави никой друг не ще нови избори.

 18. Дано не стигнем до украинския вариант и там управлява шоумен по янки сценарий

 19. Положението след изборите е ИМА ТАКЪВ КОМПОТ В ПОЦИНКОВАНА КОФА ПРАЗНА (ПКП).

 20. Защо печели чалгата и Тошковото ?

  Преди 2 години бях на море в Синеморец .
  Един ден дойдоха 3 човека да търсят квартира и хазаина каза че може да им предложи стая и че местото е уютно и е много тихо .

  Тогава единия разгневен отвърна – изобщо не ми харесва, аз искам като спа ДА МИ ДЪНИ ЧАЛГА !

  С чалга матр’иял, чалгата печели .

 21. Пунта-демията дава своя резултат,падаме на нивото на украинските фашисти,колкото положението е по-драматично,толкова по-шантави лаладжии се промъкват във властта.

 22. Слави избра печелившата стратегия на недоцаря – ‘трай бабо за хубост’, айде холан на новият .

 23. „Няма такъв народ“ заменено от „Има такъв народ“ е подигравка на учиндолския простак и завършен идиот, който като доказан глупак доказа, че България си заслужава съдбата и не ще става по-добре а все по-зле и по-зле и няма да се подобри именно поради факта, че 90% от населението са имбецили и сами си избират мъчителите защото са… мазохисти.

  1. Ами на такъв народ, такъв парламент и такова управление. Това е положението.

  2. Имбецилите и идиотите са невменяеми. За дебилите решава психиатър…

 24. Много тъжно и много точно-безкнижни,надули чалгата,виснали пред телевизорите да събират култура от т.нар „забавни “ предавания и долнопробни сериали, забили носове в смартфони и други джаджи,запълнили живота си с Фейсбук…. Една учителка по литература в езикова гимназия сподели,че в нейния клас от 27 ученици книги четат двама.
  Жалко,но нищо не е случайно,а става въпрос за дългогодишна политика по опростачване на нацията предвождана и управлявана от властници-простаци. Най-жалко за младите хора,които даже не знаят,какво е усещането да държиш хубава книга в ръцете си, да четеш и да откриваш нови светове. Но как да ги упрекваме,след като и родителите им са пълни безкнижници и любовта, и уважението към книгите стана екзотика.
  Натъжихте ме „Афера“,но написаното е много истинско и изстрадано.

  1. Важно е и какви са книгите, които се четат. Едно е фантастика на Артър Кларк, който е предложил геостационарните спътници и много други технологии, реално използвани в космическите полети, друго е книжка с картинки /комикси/. Няма дълбочина. Възпитава се движение по най-малкото съпротивление.

  2. За наше нещастие, ББ си оплете кошницата, и ни хвърли в лапите на Звяра. Слави е сатанист и ако не ги изметем с тояги или избори, ако Русия не ни извади от тази дупка, България загива. А относно сайта АФЕРА и собственичката му Веселина Томова, дано освен силното перо, могат и да шият байряци. Толкоз!

  1. Именно.Те са еднакви, но и Учиндола е абсолютно същият

   1. Идол на черобилските шилета въпреки, че този и за овчар не става.

  2. …KORNELA,,V MOMENTA/I NE SAMO,,E…,,NIKOJA,,!..NEZNAM ZASHTO JA,,PRISHIVATE,,KAM,,TUMBAKA/KRADECA,,TIKVA,,…,,PROBLEMAT,, BALGARITE NA TEZI ,,IZBORI ,,BESHE,CHE ,,UPLASHIHA,,C,,COVID,,30PRC.OT,,VASRASTNITE/POLVINATA ,,TVARD ELEKTPRAT NA BSP,, ,,KUPIHA,,15PRC/,,MAHALITE,,PRIGAZURCHENATA,,GERP,,ADMINISTRACIJA,,,,SKOCHI DA SPASJAVA,,KOKALA,,25 PRC…..A,,OSTANALITE FOEMACII..,,MAYKA PLACHE/GRAMOFON SVIRI/[email protected] BEZ,,ISTORIJA,,..ILI,,REVOLJUCIJA,,ILI,,EMIGRACIJA,,BRATJA MILI!

 25. Когато дяволът иска да погуби някого, първо му взима ума. Сега сме- от трън, та на глог, че е по-висок. Бог да пази България, че българите не могат. Или не искат.

 26. Наистина няма такъв народ! След 10 години срам и позор от управлението на Тиквата, сега сласуваме за промяна с учиндолския простак Слави. Страхотна промяна! Сменихме „онзи с джипката“ с „дългия с джипката“. Както дойде царя, без програма, без визия за развитието на страната, така идва и един човек, който още не е казал дума пред медиите какви са му приоритетите във вътрешната и външната политика, какво предлага, за да подобри живота ни, какви са вижданията му за ЕС, НАТО?! Няма съмнение, всеки народ си заслужава управниците…

 27. Вече имаше служебен кабинет на радев на един дуфалак, видя се колко му е потенциалът на президента.
  Всички избиратели на Слави са избиратели и фенове на Радев, слави го възвеличи неотдавна, та какъвто единият, такъв и другият.

 28. Като чета какво е по форумите само тези навън са гласували за Слави,а дали те са достатъчни,за да има този процент? нещо сметките не излизат.Трябва нова изборна система,справедлива,и изчистване на списъците от мъртвите души,камери във всяка секция. Най-добре е всички да гласуваме пряко,онлайн с лицата си,и да се следим и броим ние,а не ЦИК и Константинов…

 29. Хубав ден , много добре написана статия, поздрави Томова това е вярно което е публикувано. Не може един простак , необразован да бъде в политиката, това което го говори пред камерата Славчо е написано от сценаристите, просто момче , но чалга културата на този народ е такава с промити мозъци. Ще ги оправи учиндолския за 600 дни с експертизата и опита който има за закони, икономика, екология, енергетика този чалгар е със знания, умения и компетенции по всички въпроси и теми.

 30. Това не е просто опростачване. Това е резултатът от съзнателна политика на култивиране на невежество, мързел, посредственост и нежелание да видиш подалече от носа си.
  Мислех, че предишният парламент е дъното, а се оказва, че и на дъното има дъно.
  С почит и уважение към Веселина Томова

 31. Прост народ лесно се управлява.
  Опростачването е стратегическа цел и е резултат от целенасочена политика през последните 30 години.

 32. Отличен коментар на „Афера“. За мен удивлението от вота на предимно младите българи в чужбина е огромно. Наистина, за какво тяхно интелектуално ниво говорим, когато Слави печели 30% от вота им? Жална ни майка с такова „управление“, ако изобщо стане реалност. А социолозите предвиждат при едни скорошни нови избори Слави да е победител. Наистина, „няма такава държава“…

   1. Истината е, че освен знаещи и можещи извън България има и доста алчни и прости люде, които са там, защото им дават много евро, паунди или долари (сребролюбци). Няма как да търсите интелект и визия за бъдещето на България от тях! Те са там отдалече и са там, докато могат и им дават КИНТИ! На тях им е скъпо там да отидат на зъболекар, защото заплатите им са пропорционални на нашите, но по тамошния стандарт и затова като дойдат тук и първо минават да си пооправят усмивката, после да се покажат колко са големи и богати на познатите си щото работят у чужбината и накрая да отидат на нашенското море, че в Гърция им е скъпо. На нашето море яко хвърлят гьобеци, минат поначешат тутурутките и пак обратно да бачкат за пари…

 33. От Бай Тошо се отървахме,а сега на Тошко се наденахме.К’во да праиш,наистина опростачена нация.Хак да ви е. Ха сега пенсионери,чакайте 50 кинта или преражглеждане на пенсиите.Ще сънувате Нинова ама мачу пичу.

 34. Добър коментар!
  Предполагам, че Мутрата Борисов ще се опита да хитрува, като Герб подкрепят правителство на Има такъв народ, ДБ и Изправи се мутри бън, само и само да се спаси от разследване и затвор!
  Най-добрият вариант е Служебно правителство, назначено от президента Радев!

 35. Хахаха, Марешки аут, валерката аут, караканката и той аут хахаахха, за последния най-радостно ми е.

  Кво ще прави сега горкия каракански освен кадрови военен да става ахахахха

 36. Парламентарните заседания ще се откриват с изпълнения на балет Магаданс.

 37. Аз честно да ви кажа, ако някой ми опре пистолет в главата и ми каже избирай между Азис и Слави, ще избера Азис .

  1. Честно казано и аз съм на нова мнение. Азис е значително по-интелигентен и добре възпитан.

 38. Виждам три сценария. Най-вероятни е предсрочни изори и служебен кабинет на президента Румен Радев. Това, че имаше купчета от лего – червено, синьо, нищо не означава. Важното е какво ще се случи с тях. Сега нищо смислено не може да се създаде.

  Втори вариант-правителство с мандат от опозиционните партии. Но за да се случи това, политическите парти трябва да се откажат от свои принципи като това да не се прави коалиции с ГЕРБ, БСП и ДПС. Трети вриант – правителство на националното спасение. Това е по-малко вероятно от предните два сценария. Борисов в личен план има отрицателен рейтинг. Бензинът в джипката е доста понамалял.

  Очаквах по-силно представяне на ДПС. То е слабо за тях. Те трудно ще могат да влязат в ролята на балансьор. Нито една формация не е заинтересовани от предсрочни избори. Но кой дебне зад тях. Виждаме, че формацията на Васил Божков бе подценявана. Той постигна добър резултат. Партия „Възраждане“ се намира близо до електоралния праг.

  Социологът Стефан Георгиев допълни: „ГЕРБ са най-големите губещи. Това беше вот срещу статуквото. Ще имаме мъртва хватка с много сложни възможности за съставяне на кабинет. Тези избори бяха сложни за прогнозиране заради активността в контекста на пандемия. Вчера видяхме как се очертават разпределенията. От изказването на Борисов от снощи – той изигра картата на обединение. Въпросът е кой ще реши да играе ниско, кой ще цака. ВМРО са малко под чертата. Виждам парламентарна криза и нови избори.

 39. Браво Веси, изключително точно. Резултата от изборите е доказателство за казаното от Иво Христов, че 80% от Българите са дебили. Няма да се учудя, ако на следващите избори Азис се кандидатира, че може да бъде избран за Президент. Опростачването е тотално.

 40. Опростачването е част от заличаването на тази нация.Приоритет се дава на ниско образовените и необразованите.
  Всички знаещи и можещи биват мачкани и тормозени, за да изпъкнат простаците.Ярък пример е „вожда“ ББ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *