« Върни се назад Публикувано на 05.04.2021 / 10:26

КОГАТО ЕДНА НАЦИЯ Е ОПРОСТАЧВАНА ДО НАЙ-НИСКИТЕ ВИБРАЦИИ НА ТУМБАКА, РЕЗУЛТАТЪТ Е ЗАКОНОМЕРЕН

Когато години, години, години, години наред една нация е опростачвана до най-ниските вибрации на тумбака, когато години, години, години, години наред на една нация е промивано съзнанието с пошли скечове, клипове, евтини смешки и долнопробни присъствия, вместо извисени духовно личности, които да дефилират по телевизиите, когато години, години, години, години наред културата е свряна в печалбарския еснафски долап на алчни продуценти, капацитети и всякакви „популярни“ еднодневки, когато години, години, години, години наред превърнаха образованието в катун, а четенето на книги бе заменено от войнстващо бездарие, тиражирано като „голееми „писатели“ на нивото на гугъл „инфлуенцъри“, резултатът няма как да бъде изненадващ.

Когато дори нямаме достатъчно честност, да го кажем в прав текст – какъв е интелектуалния уровен на голямата част от българите в чужбина, за които днес се пишат опуси, резултатът няма как да бъде смайващ, а e напълно закономерен.

Има нещо невероятно малоумно.

Даже вместо Слави, непрекъснато напред е пласиран да дава изявления невъобразимия  МУ Тошко. Добре ще е да го направят министър председател, защото това е заслужаване в какъвто и смисъл народен да го тълкуваш.

И днес продължава – Тошко рекъл туй, Тошко рекъл онуй…

Като се има предвид, че минахме през Симеон, Боко, Слави, колко му е Тошко да е еманация на новия месия, поднесен ни от опростачването, обзело нацията в продължение на цели поколения.

Afera.bg

«