« Върни се назад Публикувано на 16.10.2014 / 12:22

КОГАТО „АФЕРА” ВИ ПОКАЗА КОЙ Е МАРЕШКИ, ЛАПАХТЕ КИНТИТЕ И ГЛАСУВАХТЕ! СЕГА ХАК ДА ВИ Е!

МАРЕШКИ И БОРИСОВГодини наред АФЕРА води война с лицето аптекар Веселин Марешки. Писахме, че писахме, вадихме шокиращи разследвания за схемите му за купуване на гласове – префинени, чрез аптеките му. Прокуратура и ченгета спяха сладко, разбира се. Обяснявахме, че има проблеми с нервната система и други неща. Че не става нито за кмет, нито за депутат, нито за политик.

Марешки обруга АФЕРА и Веселина Томова с отвратителни квалификации, използва и „журналя” срещу евтина миза. Никой не подкрепи АФЕРА тогава в битката и с Марешки. Сега битите първо звънят на АФЕРА.
Сега по улиците скандират „Марешки в затвора”. Ами да бяхте викали, когато Бойко Борисов си осребри вота на варненци чрез Марешки по време на местните избори!
Къде бляхте! Или хем лапахте кинтите на аптекаря, хем сега: „в затвора“.
Поведението на Марешки бе лесно прогнозируемо и АФЕРА крещя дълго време за това. Тогава обаче а-аха, а-аха днешните борци срещу Марешки да го направят кмет на Варна. Добре, че Борисов и Цветанов го дръпнаха на втори тур, за да си отиграе ролята в полза на ГЕРБ без много, много да преиграва.
Мълчахте тогава, а АФЕРА пак бе „лудата”.
Сега хак да ви е!
Afera.bg

«