« Върни се назад Публикувано на 23.11.2021 / 16:54

КОВИД ФАШИЗМА ПРИОРИТЕТ НА КИРИЛ ПЕТКОВ! ЛИЧНО ЩЯЛ ДА ПОЕМЕ ВАКСИНАЦИЯТА, КОЯТО ЩЕ Е ПРИОРИТЕТ №1! ЧЕСТИТО НА ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ТИЯ ФАШАГИ. ОСТАНАЛИТЕ – ГОТВЕТЕ КАМЪНЕ И ДЪРВЕ

Кирил Петков: Ваксинацията ще е приоритет №1 на новото правителство

Ваксинацията ще е приоритет №1 на Кирил Петков, ако стане премиер. Това обяви самият той по време на започналите днес преговори по темата „Икономика“ между четирите политически сили в евентуално бъдещо правителство – ПП, БСП, ИТН и ДБ.

Участниците в преговорите днес се обединиха около мнението, че само при достатъчно висок процент на имунизация няма да се налагат ограничителни мерки за редица бизнеси при всяка нова вълна на заразяване.

„Смятам лично да се заема с тази тема“, заяви Петков, който е най-вероятният министър-председател на новата власт. Според него ниското доверие и притесненията на хората за съпътстващи заболявания е причина за нежеланието за имунизация. За целта се предвижда мащабна ваксинационна кампания.

Айдеее, ковид фашизма „в синергия с дневния ред на САЩ“ с ЛИЧНО ВЗЕЛ ГО ПРИСЪРЦЕ ОСТАПБЕНДЕРОВИЯ ИЗМАМНИК КИРИЛ ПЕТКОВ, ПРИОРИТЕТ №1!

Честито на гласувалите за тия фашаги.

Останалите – гответе камъне и дърве!

Afera.bg

 

 

«