« Върни се назад Публикувано на 12.08.2014 / 8:27

КОАЛИЦИЯ АНТИ-ГЕРБ – ВРЕМЕ Е! Българи, обединявайте се. Само взаимен отпор ще спаси от ремутризация родината ни.

prestaplenie38 фейсбук групи, страници, организации, движения и партии, наброявящи около четвърт милион българи, създадоха тази вечер мегакоалицията АНТИ-ГЕРБ. Привърженици на различни течения в българския политически спектър се обединиха под благородната идея да не допуснат нов мутренско-милиционерски режим.

Създателите на коалицията подкрепиха предложението на групите СОФИЯ БЕЗ БЛОКАДИ и ВЪН МУТРИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА за оформяне на общо политическо предиизборно поведение. Коалицията ще поиска всички регистрирани партии и коалиции за вота на 5-ти октомври да включат в техните предизборни послания слогана ВЪН МУТРИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА!

Коалицията ще призове всички свои членове да гласуват само и единствено за онези кандидати, декларирали антимутренските си позиции.
Коалицията подкрепи идеята всеки български гражданин с нотариално заверен подпис да подпише заявление, с което отказва правото на българския президент да представлява неговия глас оттук натакък.
Участниците в коалицията в рамките на една седмица ще проучат нагласите в своите организации за възможността за предизвикване на мощни протестни действия в началото на септември пред Министерски съвет и президентството срещу възможността от реставрация на мутренския гербаджийски режим.
Коалицията ще създаде обща ФБ група със заглавие ФБ КОАЛИЦИЯ АНТИ-ГЕРБ – ВРЕМЕ Е!
Коалицията гласува представителство пред медиите и обществото.
Занапред лицата на ФБ КОАЛАЦИЯ АНТИ-ГЕРБ ще са Богомил Бонев, Нора Стоичкова, Иван Петров, проф. Людмил Георгиев, Борислав Цеков и Лена Георгиева.
Българи, обединявайте се. Само взаимен отпор ще спаси от ремутризация родината ни.
ФБ КОАЛИЦИЯ АНТИ-ГЕРБ

«