« Върни се назад Публикувано на 15.05.2017 / 10:36

КМЕТЕ, КЪРКАШ И НИКОЙ В ОБЩИНАТА НЕ ЗНАЕ КОГА ЩЕ ТИ ДОЙДЕ КЕФА ЗА РАБОТА! ДОКОГА ЩЕ ОПРОПАСТЯВАШ ВАРНА? ПРЕВЪРНАХТЕ ГРАДА В СКОТОБОЙНА!

ПОРТНИХКМЕТЕ, ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ОПРОПАСТЯВАШ ВАРНА

Като изключим първите 2 години от управлението ти,  в които наследи парите, спечелени от екипа на К. Йорданов по определени програми и се би в гърдите колко работа си свършил, кажи, какво друго си направил за нашия град? Понеже знам, че няма какво да кажеш, аз ще ти кажа.

Навсякъде из града зейнаха  огромни дупки в скъпо платения от нас – варненци ремонт и реконструкция на улици и булеварди. Бих те посъветвал да тръгнеш с колата си от „Метро”  в  посока Крайбрежния път и от там към ЖП гара. Веднага след това ще ти се наложи да посетиш автосервиз. Същото е положението и с пътя от к.к. „Св. Св. Константин и Елена” до Виница. Отиди и, ако можеш влез на ул. „Хан Кубрат” срещу МОЛ Варна. Ако успееш, аз ще ти поема разноските по ремонта на колата. Ако вали, не забравяй да си вземеш маска и шнорхел, защото ще затънеш в огромните кратери. Ако пък не се удавиш, ще бъдеш пребит от майки с детски колички. Разходи се из „Гръцката махала”, която до преди години беше елитния квартал на гр. Варна и там ще се насладиш на гледка, като „след бомбардировка”.

ВАРНАТрябваше ли ремонта на Аспарухов мост да започне в края на месец април, вместо началото на месец март? В началото на летния сезон създаде невиждано задръстване и хаос в движението.

Точно в началото на летния сезон започна реконструкция на водопроводната мрежа от „Слънчев ден” до сп. „Журналист”, където живеят и работят около 100 хил. души. Вода няма по цял ден и дори в почивните дни се пуска за няколко часа през нощта. Зловонието, което се разнася е ужасно. По този повод създаде и абсолютен хаос с транспорта в този район.

Няма да се спирам с нашумелия в цяла България скандал с дясната ти ръка Пейчо Пейчев и други общински служители, които е уредил с доста привилегии. Само ще ти кажа, че докато хората чакат между 6 – 12 месеца  благоволението му да „пусне” готовите ПУП- ове за подпис при теб, ти необезпокояван си къркаш в едно от култовите заведения на Варна. Публична тайна е, че никой в Общината не знае какво да прави и кога ще ти дойде кефа за работа.

Затова ти предлагам или да преместиш приемната си в някоя кръчма, където под звуците на чалга, ти и екипа ти да подписвате документацията на чакащите граждани или още по – добре заедно с хубавците от екипа ти да се разкарате от града, който едно време беше най-добрия град за живеене, и който град вие превърнахте в скотобойна.

ВЕСЕЛИН ДАНОВВеселин Данов

www.intrigi.bg

На снимките: Иван Портних и варненска улица, снимана преди два дни.

«