« Върни се назад Публикувано на 15.10.2021 / 10:22

КЛЮЧОВАТА ДУМА Е „НОРМАЛЕН“. КАПИШ?

Анастас Герджиков за чекмеджето:

“Не съм сигурен, че снимките от спалнята на Борисов са автентични. Никой нормален човек не си държи парите по този начин.”

Ананасе, професоре, обяснявам, ключовата дума е “нормален”. Капиш?

Егати унижението, ректорът на Софийския университет да е принуден да адвокатства на бистришкия тигър Баце. Tragedy!

Васил Петев

Бележка на Веселина Томова: Същата „опорна точка“ тиражира и Любен Дилов – син – „кой нормален си държи парите по този начин“. Като журналист, чийто сайт АФЕРА единствен и първи извади снимките и видеото от спалнята на тогавашния премиер Бойко Борисов, още тогава написах – че няма нищо учудващо, че пачките и кюлчетата ги виждаме там, където бяха. За един самозабравил се, еднолично управляващ държавата, няма по-сигурно място от правителствената резиденция, в която живее! Кой ще му влезе там, а? Службите, които са негови? Прокуратурата, която е в съпорт с него? МВР, което е негово? Няма по-сигурно място от чекмеджето в правителствената му спалня. И няма нищо по-тъпо и лесно, като реакция на управляващият еднолично, да се оправдае така – „манипулация“.

Същото – копи пейст се получи и с Румен Радев, който сега държи еднолично цялата власт, когато публикувах видео клипа с Пламен Узунов и компрометирания митничар с пликчето. Когато си самозабравен, като Радевият Узунов и компания, правиш точно това, което правиш, показано на клипа. Защото сега кой да го разнищи? МВР, Службите, които са на Радев? И реакцията същата – „манипулация“ на АФЕРА.

Тикви или зелени чорапи – все тая. Парите просто сменят предназначението и чекмеджетата.

 

«