« Върни се назад Публикувано на 27.04.2014 / 11:14

КЛОАКАТА „ВАРНА”. ГРАДЪТ, УПРАВЛЯВАН ОТ КОРУМПИРАНИ НЕКАДЪРНИЦИ И НАШМЪРКАНЯЦИ, ВОНИ ЗЛОВЕЩО

 

„Машинно миене на алеите в Морската градина” плюс ухилено лице пусна във Фейсбук варненският ГЕРБ-аджийски кмет Иван Портних, придружавайки възторга си а ла „горе на черешата” със снимка. Алеите на Морската градина надали имат нужда от толкова миене, докато Варна е заприличала на зловонна клоака, но човекът на Борисов и Цветанов толкова може. Във витаещите облаци на „магистралите”. „Морската столица” се е превърнала в отвратително, гадно, миризливо гето, което е срам, позор и сбирщина на управляваща корумпирана гмеж.

Сезонът на МАЗАНЕ НА ФИЛИИ И ЛАПАНЕ НА МАНГИЗИ от дежурните фирми за мацотене на дупките, мероприятие направило птицегледачи и абсолютни селянии в милиардери за последните 15 години, стартира.

Варна е разкопана като град при обсада. Движението на автомобили е влизане в ада, а не дай си Боже, да ти потрябва линейка.

Всеки копае нещо, за да УСВОИ КИНТИТЕ, козметично уж правейки нещо.

Фирмите и при Кирил Йорданов, и при Портних са едни и същи. А откраднатите милиони никой не ги търси.

Варна има един окръжен прокурор №1, който НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ ПО ТЕМАТА „КОРУПЦИЯ”.

Варна има някакви измисленяци „мега” прокурори, които предпочитат пият, ядат и дялкат интриги с бандити, и заради това вместо да влязат в затвора, са издигани в кариерата.

Варна има трагично некадърни ченгета на ръководни постове – традиция, продължена от Цветаново време от човека на Борисов – Цветлин Йовчев.

Варна има ДАНС, в който има някакви „агенти”, които шетат единствено из Интернет и изобщо не знаят къде се намират.

Варна има съд, в който никой не смее на шукне, за да извади на показ онова, което се шушука из съдебните кулоари.

Варна дори няма мафия, защото ако имаше тия лешпери щяха да бъдат наврени в ъгъла, понеже по традиция в България няма никакво правосъдие за корумпирани магистрати и ченгета.

На входа на Морската градина е изтипосана панарджийска боксова круша. Никой още не се е сетил на нея да бъдат апликирани лицата на кмета, прокурор №1, ченге №1, за да ги млатят варненци, така и така принудени да гледат безобразния облик на историческото място, като че ли са на селско стрелбище.

Тук всички онези, които трябва да разкриват корупцията СА В СИМБИОЗА.

Знаят си рушветите, любовниците, педерастията, масонството и си пазят взаимно гърба, въпреки че помежду си се ненавиждат.

Парите тук миришат на лайна.

На каквото впрочем мирише и цяла Варна.

Всеки, който не живее във Варна, пита логично – ами защо тогава си ги избрахте ПАК?!

Никой не ги е избирал. Избраха ги шепа хора, защото цяла Варна НЕ ГЛАСУВА.

Защото тук няма как да излезе ново лице и да бъде ДОПУСНАТО да спечели. Защото във Варна ВСИЧКИ СА ОБВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА – ПРОКУРАТУРА, ПОЛИЦИЯ, БАНДИТИ, МЕСТНА ВЛАСТ, И ВСИЧКИ ТЕ ИМАТ НУЖДА И СМЕТКА ОТ НАШМЪРКАНИ ПИЯНДЕТА, които да са послушно ПОДВЛАСТНИ.

Цацаров мина оттук за да го играе Пилат Понтийски.

Цветлин Йовчев по битност си е Юда.

Орешарски и Станишев се прегърнаха с Борисов и Цветанов на местна територия.

Евроизбори ли?

Я, си е… майката! – това ще е отговора на варненци.

Които 15 години чакат някой крадлив корумпиран задник да влезе в затвора. Вместо това – от некадърни по-некадърни и от алчни по-алчни им спускат и в прокуратурата, и в МВР, и в ДАНС.

Тук никой не разследва „високо по етажите на властта”. Ако някой вземе, че „изгори” на мишкино ниво, то със сигурност не се е отчел, или е отказал да го направи.

Клоаката „Варна”.

Не идвайте тук!

Вони зловещо.

Afera.bg

«