« Върни се назад Публикувано на 01.06.2021 / 11:59

КЛЕТИ МИ, РАДЕВОЯНЕВ, СЪБУЙ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ И ЕЛА ВЪВ ВАРНА ДА ТЕ ВКАРАМ НА ТЕРЕН, ЗА ДА СХВАНЕШ КАК С ТОЗ „БРАДАТИЯ“ ОТ СИМБИОЗАТА КАКВИ „ЧЕСТНИ И ПРОЗРАЧНИ ИЗБОРИ“ ЩЕ ПРАВИШ!

Основната ни задача е да организираме честни и прозрачни избори.  Това каза премиерът Стефан Янев при представянето на новите областни управители.“

Клети ми, Радевоянев, драги четец на списък с уж назначени от теб „нови“ областни управители, на кого ги пробутваш тия евтини приказки за „честни и прозрачни избори“, на ехалето ли, или приказва да става?

Клети ми, Радевоянев, що не вземеш да прескочиш до Варна, ако ти стиска, разбира се, да те поразходя из сокаците и да си поръчаш отсега купени гласове? Ще те вкарам в поне три Схеми, дирижирани от СИМБИОЗАТА / ти на мене, аз на тебе/, чиято капия постави на поста областен управител във Варна със заместници от същата от СИМБИОЗА, и накрая може и на една софра да седнеш с лобиста ВИ за Варна Борислав Гуцанов, Янко Станев и Иван Портних, щото където е лобистът Борислав Гуцанов на оня, брадатия /Смърков/, ограден в червено кръгче, уж, дето ти си го избрал, там са и другите двама.

Клети ми, Радевоянев, ъндърграундните изпълнители ще ги пратим при „брадатия“, щото той като бир парче бивш дансаджия, дето години наред се е пличкал на бюрцето и е писал изсмукани рапорти, не, че не ги е чувал, ама като се има предвид, кой ти го прати като областен управител на Варна, крайно време е да се навре уж между сопите. Че няма да се навре е ясно и на уличните кучета, и това ще лъсне окончателно на 12 юли, след проведените „честни и прозрачни избори“. Ама, ти нали си генерал, бир парче, уж храбър, елА тука да вкарам в ципиите, та да видиш какви си ги натътрузи уж сам!

Ела, клети ми Радевоянев, събуй зелените чорапи, и ела тука – във Варна да те вкарам НА ТЕРЕН, и тогава да разбереш безпощадно ясно колко изобщо не си в час! Ти и твоите чорбаджии, начело с Радев. Или, ако сте в час, да се видите колко СТЕ ЗАВИСИМИ!

Хайде стига вече, драги ми Смехурко. Поздрав най-сърдечен от моята славна и вярна дружина! Твой приятел вечен: Весел Патиланчо – afera.bg

Afera.bg

«