« Върни се назад Публикувано на 05.03.2021 / 21:43

КЛЕТИ ИЗМЕКЯРИ. НА ФОНА НА ТИЯ, ДЕТО ЩЕ ГО СЪБАРЯТ, ТИКВАТА Е ИСПОЛИН

Те не могат име на партията да си измислят, щели да управляват. Клети измекяри.

Не мога да ги гледам, един с един.

Приятели, на фона на тия, дето ще го събарят, Тиквата е исполин. Ако бъда принуден да гласувам с оръжие в челото, ще го направя за ДБ, в противен случай не ме търсете.

Георги Дренчев

Бележка на Веселина Томова:

Малцината, които се борим и открито не спираме да го правим от първия ден във властта на Тиквата и пасмината му, сме така – отвратени от всичките тия измекяри, които му близаха задника и топките куп години, или мълчаха като мишки, и сега същите, накупени и спазарени зад кулисите, се правят на „борци срещу мутрите и Хунтата“. И се реанимират лицемерно, зачеркнали биографиите си и поведението си в държавата на глухите, слепите и безпаметните. И не пробутвайте мантрата с „по-малкото зло“. Най – голямото „по-малко зло“ са тия отвратителни измекяри, зинали за копанката власт и кинти, новоизплюпени „протестъри“ и „революционери“, които, вярвате или не, вече са в счетоводните тефтери на онези, срещу които уж се борят.

П.П. Ивелин Николов:

БНТ Панорама на разочарованите протежета или коалиционни партньори на ГЕРБ. Много яко. Нали подкрепяхте „гражданите“ на протестите? Къде са сега „гражданите“ в листите? А ако вие не сте „гражданите“, селяндурите ли сте? Все хубави въпроси към тези изпразнени от съдържание лица, употребени от Борисов по няколко пъти. #КОЙ ви нареди листите. Не е въпрос.

Afera.bg

Колаж: Матей Димов

«