« Върни се назад Публикувано на 06.08.2017 / 10:52

„КИФЛАТА“ ОТ „АФЕРА“ РАЗКРИ КОЙ ИЗНЕСЕ „НОВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА“ ЗА СКАНДАДА С „ПИЯНИТЕ ПРОКУРОРКИ“. В ИМЕТО НА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА „ДА ЗАТРУДНИМ ЛЕТИЩНИЯ ТРАФИК“…

корнелия станеваВчера  АФЕРА написа: „АДВОКАТ“ НА „ПИЯНИТЕ ПРОКУРОРКИ“ ЗАПЛАШВА „АФЕРА“ С… ГДБОП – ЯВОР КОЛЕВ“

корнелия станеваСлед публикацията, в която публикувахме коментарите на т.нар. „Адвокат“, от същото IP, този път обаче с обозначен различен имейл, въпросният анонимен „Адвокат“ продължи да атакува АФЕРА и да търси … „ИСТИНАТА“:

Той тоя Адвокат да гледа, ама и аз гледам, че нещо Томича не отговаря на въпросчетата? Ко прайм, майна? Пишем си тука, берем лайкове. А ИСТИНАТА?“

Разбрахме.

Сега ще отговорите ли на въпросите в „заплахата“? И как мислите, че някаква кифла ще накара ГДБП да се занимава с Афера?

А свинята здравка кога ще се занимава ГДБОП или данс, че има много да пише какви ги върши!“

Изумителното е, че за „Адвокат“ въпросното лице, яростно защитаващо „пияните прокурорки“ и атакуващо и заплашващо сайта АФЕРА и Веселина Томова, не адресира възмущението си към Прокуратурата и ВСС, които изнесоха данните /и то твърде подробни!/ за „пияните варненски прокурорки“, както и образуваха по две дисциплинарни производства срещу тях, а неграмотно избива истерията си върху медията АФЕРА и персонално върху Веселина Томова.

И тъй като АФЕРА държи на обективната истина, и тъй като в коментара на заплашващия „Адвокат“ се съдържат нови обстоятелства – че на запивката били „ПЕТНАЙСЕТ ДУШИ!“, сме длъжни да разкрием самоличността на загрижения за обективната истина „Адвокат“, за да може да помогне както на ВСС, така и на Главния прокурор по казуса с „пияните прокурорки“.

И понеже съм „кифла“, „кифлата“ вместо ГДБОП, лесно и просто разкри кой е „Адвокат“-а.

Това е адвокат Корнелия Станева, изписала се във Фейсбук „Корнелия Станева /Веселка Томовска/“.  Имейла  и  е [email protected], от който са написани първите два коментара, публикувани в публикацията ни „НАСРАНА ПРОКУРАТУРА! ВЪРНАХА ПИЯНИТЕ ПРОКУРОРКИ НА БЯЛ КОН НА ВЛАСТ ВЪВ ВАРНЕНСКА РАЙОННА ПРОКУРАТУРА! ПИАР „ЦАЦАРОВ & АРНАУДОВА“ СТАНАХА ЗА ПЪЛЕН ТАШАК!“

„Адвокат“ Корнелия Станева, която в скоби се е записала във Фейсбук като “/Веселка Томовска/“ е адвокат от Варна, иначе от Силистра, завършила право във ВИНС – Варна. Приятелка е с ексзаместник прокурор на ВРП Милена Даскалова. Тези две снимки с черната шапка  са от 22.07.2017 година, правени в центъра на Монтана. Където прокурор Милена Даскалова бе командирована за три месеца от главния прокурор.

Между другото, прокурор Милена Даскалова във Фейсбук вече е променила името си и се подвизава като „Милда Мончева“ и е премахнала снимките си.

И понеже „Адвокат“ Корнелия  Станева за себе си е написала следното  във Фейсбук: „Толкова съм над нещата, че затруднявам летищния трафик. ..“, аз „кифлата“ от „АФЕРА“, предвид разкриване на обективната истина по казуса с „пияните прокурорки“, реших да покажа, че щом преди ГДБОП разбрах коя е, значи затруднява единствено себе си, а и след като е изнесла „нови обстоятелства“ по казуса с прокурорките Милена Даскалова и Цветанка Гетова, а именно, че „15 „човека“  са били на „купона“, нека ВСС и прокуратурата, която е образувала и официално обявила, че срещу двете прокурорки има дисциплинарни производства, да кажат,  как така „15 „човека „, а пък изнесената от тях пред обществеността  бройка на алкохола е 10+1 бр. минерална вода? Четиримата от компанията карти  ли са играли?

Иначе, вдъхновена от  писанията на „Адвокат“, друга варненска ръчичка е написала умозрителния коментар:

Пророк

Веселина Томова Захариева. Господ та е проклел, най-близките около тебе да умират и страдат!!!Скоро,ще ти открият рак…..отиди си направи изследвания……

Е, по християнски, първата ни работа беше да се помолим от сърце Бог здраве да дава на тези варненски ръчички. Другото се връща. Като бумеранг.

Веселина Томова

Послепис: Истината е такава радост. Удоволствие е да я изречеш. Емили Дикинсън

«