« Върни се назад Публикувано на 25.01.2022 / 12:20

КИРЧО, МАМИНА КАНАДСКА ГУГУТКЕ! ПРЕКРАТЯВАЙТЕ ДВУСТРАННИТЕ ДОГОВОРИ КОНКРЕТНО СЪС САЩ, ДА СИ ВЗЕМАТ РАКЕТИТЕ И ВОЕННИТЕ ИГРАЧКИ И ДА СИ ГИ НОСЯТ ВКЪЩИ. ОТ ТАМ ДА СТРЕЛЯТ СРЕЩУ РУСИЯ! ВМЕСТО ГЛАВИ И МОЗЪЦИ, ИМАТЕ САМО ГЪЗОВЕ!

Просто Кирчо излезе наистина простичка форма на живот, била тя и канадска: „Няма извънредна ситуация в България, а допълнителните сили на НАТО идват у нас по спогодба от 2016 година за усилен еърполисънг на въздушното ни пространство.“

Тази опорна точка може да бъде измислена от някой болен мозък на псевдоексперт, на трудов договор в джендър министерския им съвет, но не и от здрав човек. И след като на Кирчо му допада тази върховна глупост, значи и той е глупав.

Спомням си всички нюанси свързани с националната ни сигурност и последвалите политическо-експертини крамоли през 2016 година, свързани с еърполиснгът на въздушното ни пространство. Дори тогавашния шеф на ВВС и днешен президент Радев беше обиден и каза публично думите: „Не може чужда авиация да пази небети ни.“ Днес вече не звучи по този начин, защото се качи на влака на представителната държавна власт и смени посоката. Както я смениха и БКП, която го издигна тогава, пък и сега. Левият завой стана десен!

Те си знаят нещата, за мен са свирен мач. Повече ме притеснява некомпетентното ни правителство и парламентарна коалиция, която стои твърдо зад него. Очевидно всички те са събрани по неясно какви обективни критерии за реалните им възможности да управляват държава. Това е толкова смущаващо и дори гнусно, че лично аз нямам думи от вузмущение срещу тази дълбока некомпетентност в почти всички измерения на ефективното управление. Прости са. Доста по-ограничени умове от този на европееца-мафиот Б.

Кирчо, мамина канадска гугутке!

Ако ти имаш дълбоки пропуски в образованието и нямаш висота на личния си интелект, поне не се заграждай с по-глупави от теб, макар и формално образовани в престижни университети. Доказано „престижните“ не стават за нищо, освен за лъскане на самочувствието. Били са някога в историята места за наука, днес вече са бизнес проекти. Дано ме разбираш.

Никой българин няма против еърполисинга и прочее натовски  алабализми, макар, че българските ВВС имат пълния потенциал да го правят отлично. Голяма работа, че ще дойде един или пет хвърчиплочника на почивка в страната ни за броени дни. Те тук са безработни и без друго, освен ако приемаме за голяма опасност за страната, че някой руски самолет над Черно море ще навлезе с един два километра докато прави завой. Тези работи се случват на почти всяка държавна граница и не са никаква заплапа за нищо. Дори когато бяме във Варшавския договор, по 7-8 пъти на ден турски изтребили навлизаха в нашено въздушно пространство, както нашите в тяхното. Иот това какво последва за 30 години? – Нищо. Защото е нищо.

Нито един българин не иска обаче и ден повече присъствие на американски войски на наша територия. На американски войници, Кирчо, не на натовски! Те да дойдат натовски, добре, но и да ги викаш, няма да дойдат,  защото техните политици имат глави и мозъци, а вие /нашите/ имате само гъзове. И те са винаги гладни и винаги готови да обслужват външните. Затова прекратявайте двустранните договори и спогодби конкретно със САЩ, да си взимат ракетите и прочее военни играчки да си ги носят вкъщи. От там да стрелят срещу Русия пък кавото стане после нататък. Те са красиви и умни, ще се оправят сами.

Военните бази на американците у нас, макар, че и те са архаична структура в контекста на войната на бъдещето, която е настояще за просветените умове, нека бъдат бази на НАТО. Ама наистина на НАТО. Нека идват всякакви европейски войници и да обменят опит, както и да тренират с нашите. Няма лошо.

Единственото лошо засега сте вие, Кирчо, овластените недоучили послушници.

Николай Марков

«