« Върни се назад Публикувано на 04.12.2021 / 19:56

КИРЧО ЛЪЖЕЦА БИЛ КАТО ИМПЕРАТОР НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ. ТОЙ ЩЯЛ ДА ИЗБИРА 2% С КОИТО ДА УПРАВЛЯВА, ОСТАНАЛИТЕ САМО ЩЕ СЛУШАТ И ИЗПЪЛНЯВАТ

На вниманието на лелките и чичковците, които смятат, че Кирчо ще „ОПРАВИ“ положението!

Вашият любимец днес е дал интервю за Дарик, в което подръпна завесата на това, което смятат да направят. Горещо препоръчвам внимателно да го прочетете, защото то е за историята.

Вашият любим кух дънер, защото този човек няма едно едничко нещо, което да има стойност, излива щедро захаросани облаци чист празен памук. Но не това е страшното!

Страшното е, че той е проводник на една сила, която смята да въведе диктатура в България, ликвидирайки вашата любима демокрация. Казва го в прав текст – Всички хора трябва да приемат новите положения във властта. Ако не ги приемат, властта ще се бори с тях! Това е казано за гербаджиите, но аз ви уверявам, че целта е много по-обширна и далечна и ще засегне всеки един от нас. И от вас! Тези хора ще махат Гешев и Фандъкова така – махат ги. Ама чакайте бе, хора, такова махане е диктатура! Нищо, че става дума за Гешев и Фандъкова. Ако не го разбирате, ваша си работа!

Та, 2% компетентни, според вашия празен кух кен от Харвард, само компетентните, ще имат достъп до властта и ще управляват всички други, които извън тези 2% са некомпетентни. Тоест, всеки, който не е компетентен СПОРЕД ВАШИТЕ ЛЮБИМЦИ, НЯМА МЯСТО ВЪВ ВЛАСТТА. Това е отвъд диктатурата на Бойко, надграждаме я.

И сега черешката на това интервю.

Според розовия ви памук, изключително тъпият Кирчо Лъжеца, тези 2% избрани и компетентни щели да бъдат като хората около императора в Римската империя, те движели държавата, защото са компетентни, а останалите 98% слушат и изпълняват.

Хора, вие знаете ли какъв е обществения строй на Римската империя, в която иска да ви върне вашия харвардски розов облак?

А помните ли какво е робовладелския строй или ви трябва да завършите Харвард? Или да ви припомня?

И да ви кажа, мисля, че това, което идва у нас чрез Кирча, е много решено да върне света 2000 години назад.

Не се шегувам.

Анастасия Гешева

«