« Върни се назад Публикувано на 08.02.2022 / 21:47

КИРЧО И СКАКАЛЦИТЕ

Европа до 2050 година трябва да е климатично неутрална.

Да се чете занулена.

България тогава ще има населене 3.5 милиона от които 2 милиона цигани. Дълга ще бъде 251% БВП.

Това беше оптимистичния сценарий, базиран на данните по EUROSTAT, преброяване на НСИ, доклада на ЕЦБ за дълга и разчетите на American Action Forum за цената на зелената сделка.

Реалния вариант или какво ще се случи:

Ако приемем Детройтския модел на циганизация или как черното население измества бялото, след спад под 60% спрямо черното, бялото население започва скокообразно да спада с по 50% на десетилетие. Така само за периода 1970-1990 г. е спаднало от 800к до 200к души. Прилагам картинка.

Това означава че БГ може да бъде 2.5 мил от които 2 мил. цигани. А дълга на държавата съответно от 500 до 700 % БВП. Защото няма да се състои растежа 4.4% БВП, които ЕУ залага, просто няма кой да го произведе.

Имаме за БГ до 2050 г. три варианта:

Оптимален: 3.5 милиона население, 2 милиона цигани , 250% дълг.

Реален: 2.5 милиона население, 2 милиона цигани, 600% дълг.

Песимистичен: RESET

(Забележка: Миналата година март прогнозирах 300% ръст на тока и че зимата ще почнат масовите фалити. Не защото съм ясновидец, а защото вярвам в математиката и историята. Както и в човешките пороци.)

Доказвам хипотезите си:

Цената на зелената сделка според AAF и според доста ЕУ икономисти е около 100$ трилиона. За САЩ всички дружно се спряха на цифрста 600 000$ на домакинство или 93$ трилиона. За ЕУ Цифрите са от 1$ трилион ( твърдо!) до 3$ трилиона годишно за период от мин. 30г. Тази сума ще бъде емитирана от ЕЦБ и плащана солидарно от всички в.т.ч. и от нас. Затова към разчета на ЕЦБ за forecast на дълга, трябва да се добави и този дълг. Няма как тези пари да идат в атмосферата!

Кокорчо обяви, че плана му е да дръпне 7 млрд. дълг тази година и 3 г. х 7 млрд!  

Да се чете с 50% повече, знаейки как харчи и колко са му лепкави ръчичките.

Иначе той се движи перфектно по зададената матрица, дълга на БГ да не превишава средния за ЕУ зоната, който е около 100%. Ако сметнете сегашния ни дълг и това, което Кокорчо ще опъне е баш тамън.

Другия важен момент е приемането на еврото, там вече официално ни „закопчават“ и ставаме солидарни длъжници на горната сума от 100$ трилиона + другото досега. Кирчо весело обяви, че това му е топ приоритет, да приеме еврото до 2024 г. Таман и резервите на БНБ ще добарат, щото вече лева няма да го има.

Модела е:

2021-2024 :  Приема се еврото и товарене с дълг.

2025-2027:  През 2025 г. свършват квотите и почва демонтаж на енергетиката ни. Паралелно с унищожаване на нормалното земеделие и вкарване на протеиново базирани матрици (скакалци например) с въглероден отпечатък

2027-2034г : Вече е демонтирано всичко и започва усилена депопулация.

…Там някъде към 2030 г, мисля, ще дойде ФЕДЕРАЛИЗАЦИЯТА на ЕС.

Но първо трябва да загубят всички валутен суверинитет и тогава. Демек 1во евро, 2ро товарене с дълг и 3то – тогава ще сме федерали.

Затова си мисля че горните сценарии може и да не състоят, а просто България да остане едно поле населено с цигани и скакалци.

Щото ще сме се преместили в друг федерален окръг, например Германия.

Ама пък се кефя,леле къф номер врътна Кирчо на македонците и ги набута в лайната. Машалла Кире!

Има ли вариативен вариант да се спасим?

То вариант има, ама и воля трябва, и топки.

Да идем при Русия?

Да, ама не съвсем. Полека и с финес. Първо ще им вземем парите. Трябва си платят за всичко. И тогава.

Първо ще си поискаме 150€ милиарда евро за зелената сделка. И техните клети 29€ милиарда. Толко ни струва, това е. И ще се запънем като магаре на лед.

Ако откажат – тръгваме по Полския и Унгарския път, сеч на сичкото ЕС закони над нашите, джендърство и т.н.

Спокойно, нека има санкции, на последната среща ЕУ прие с 300 мъки постулата, че който нарушава нема го глобяват. Полша и ЦЕД се договориха.

Второ, вързваме лева за рублата.

С това хитро курвенско и мега джендърско действие, късаме пъпната връв на ЕУ дълга. Най-красивото е, че няма, ама никакви юридически и финансови пречки. Господарите тъпо са недогледали тази опция.

Обаче така:

– хем пазим валутен суверинитет

– хем бягаме от ЕУ дълг

– хем бягаме от федерализация

– хем стоим в ЕС

Този гнусен Бай-Ганьовски ход, ще ни даде възможност да стоим в ЕС точно до когато искаме и докато си подготвим и пътя за отстъпление и икономиката ни.

Тоест ще можем да направим скрит БУЛЕКЗИТ.

Щото ако нямаме транзитен период и се махнем от ЕС, и се отвържем, ще ни разфасофат световните акули.

Един вид сме в ЕС с блага дума и пистолет в ръка.

Пък ако на ЕС се размине резета, ок, седим си с рубла вътре. На никой не пречим и сме вързани за финансовата система на най-богатата държава в света.

Можем да почнем с плана като се позатопли времето, да демонтираме от БГ тялото Кирчо и Кокорчо.

ПП: Много ме сърби Кирчо да вкара макятата в ЕС, ама не съм чак толкоз лош “ татарин и фашист“, както те си мислят.

Тодор Ангелов

«