« Върни се назад Публикувано на 07.10.2021 / 9:44

КИРЧО И КОКОРЧО ИЗМАМИХА ПРЕЗИДЕНТА И ПРЕЗИДЕНТЪТ ДОПУСНА ДА БЪДЕ ИЗМАМЕН! КИРИЛ ПЕТКОВ Е ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК. ЕДИНСТВЕНИЯТ ПАРТНЬОР, КОЙТО КИРИЛ ПЕТКОВ ЗАСЛУЖАВА Е КИЛИЯТА!

Румен Петков пред в. Труд:

Публичната измама в нормалното общество буди отвращение, а у нас като че ли се радваме. Имам предвид професионалният лъжец и измамник Кирил Петков. Той онагля до степен да иска Конституционният съд да го конституира като страна. На големия артист му трябва голяма сцена и той използва сцената на правителството, за да блесне чрез медиите, а сега иска по-голямата сцена на Конституционния съд.

Метреси като Кирил Петков имат едно място и то в България е отдавна затворено.

Но хронологията е следната – на 10 юли Кирил Петков подписва пред медиите меморандум с онзи албанец, маскиран като немец за завода в Ловеч. На 15 юли правителството взема решение да упълномощи Кирил Петков да подпише такъв меморандум и на въпроса, който аз зададох до министъра на икономиката Кирил Петков, той отговаря, че меморандумът е подписан на 20 юли. Значи, на 10 юли е подписал салфетка или нещо друго? Питам и настоящия министър на икономиката, в чиято енергия вярвам, какво е подписал на 10 юли пред медиите.

Второ, Кирил Петков на 13 август обяви, че се е консултирал с конституционен съдия относно казуса с двойното си гражданство и конституционният съдия го е посъветвал, че няма никакъв проблем. А сега иска да отиде в Конституционния съд – лъжец. Не се е консултирал с никой конституционен съдия. Аз апелирам оттогава до сега да каже с кой конституционен съдия се е консултирал, но той мълчи, защото няма такъв. И България трябва да разбере, че лъжците нямат място в обществения живот. И в публичните регистри на България до ден днешен Кирил Петков е български и канадски гражданин. И това е лесно проверимо, т. е. българската държава не е информирана за нищо като решение от канадска страна. Конституционният съд задължи Кирил Петков да представи до 9 октомври документите, с които разполага. Той като че ли не е представил още нищо, той иска само да плува в медийната лекота.

Ще помоля всички, които ме интервюират, в т. ч. онова жалко момиче, което се кипри насред военната ни разузнавателна служба, да престанат да притискат медиите. Апелирам към българските медии, изправете се до и със българския народ.

Започваме с това, че Кирчо и Кокорчо измамиха президента, и завършваме с това, че президентът допусна да бъде измамен.

Неприлично е да затъваме нататък в коментарите, но има министри, които будят сериозни смущения. Аз съм любител на мекия израз, но такива са служебните министри на енергетиката, на здравеопазването. Но не може да си слуга на Тихчо или да си министър на енергетиката и да се оправдаваш пред солидни фигури „Аз съм тук без да го искам, имам малки деца, не ставам за тук“. Излез по майчинство бе колега, предложих го в предния мандат, но излез в майчинство сега и престани да позориш най-будния сектор на България в продължение на 50 години.

Единият е лъжец и измамник, имам предвид Кирил Петков. И то лъжец и измамник с мащабите на престъпник, защото всеки, който престъпва българската Конституция, а в случая имаме и попълване на документ с невярно съдържание, е престъпник. Точка.

И се обръщам към медиите, да престанем да създаваме уют на престъпниците. Не е „голяма работа“ въпросът с гражданството, господа, от тази или онази телевизия. Не така скъпи неправителствени организации.

По този начин самият Кирчо, както му казват близките му, които по каква причина са му близки, аз като средно информиран български гражданин имам известна представа, та той каза „Аз не се чувствам виновен“. А ако питаме онзи, който отнесе трите жени в Стара Загора дали се чувства виновен и той също каже, че не се чувства виновен? Къде отиваме? Има ли престъпление? Има. Точка. Повдигане на обвинение, арест, присъда. Всичко останало е участие в шантаж на българското общество.

А каква ще бъде шайката, единият ще разнася продукти, другият ще разнася поща, третият ще разнася присъди – всеки от тях ще разнася по нещо, но всеки от тях ще получи това, което заслужава.

Единственият партньор, който Кирил Петков заслужава, е килията. Той е престъпник. Но ако Мая Манолова иска да си общува с престъпници, ох, грях ми е на душата, познавам я от по-малко от 20 години. Интересен ми е постът, който ще бъде предложен на Татяна Дончева. Ох, нея я познавам повече от 20 години.

….И сега, разбира се, Кирчо и Кьор, пардон, Кокорчо. И те са нови. За кого са нови? Единият с успешния си бизнес има всичко на всичко 80 хил. лева. Този успешен бизнесмен или парите си ги държи у баба си, или не е успешен. Скъпи драги сънародници, да видим истината. И да спрем да изпитваме удоволствие като ни мамят. Като става дума за Канада – Майкъл Капустин, момчето от Канада, го хванахме, че ограби двайсетина хиляди българи с няколко десетки милиона долара. При мен е идвал канадският посланик навремето „Вие трябва да ни го върнете“. И аз казах на канадския посланик да затвори вратата от външната страна, защото ние искаме този грабител да върне парите на българските граждани. Е, сега още един канадец. Аз ще покажа друг един българин, живеещ в Канада – голям човек. Истински. Станахме приятели случайно. Той не открадна нищо, двете му деца са родени в Канада, но знаят чудесно български. Поканил съм ги в Плевен.

afera.bg

«