« Върни се назад Публикувано на 04.12.2021 / 12:17

КИРЧО И КОКОРЧО. ВСЪЩНОСТ МУСТАФАТА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И Е ЛОГИЧНО ТЯ ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР, А БАЙДЪН ДА НИ Е ПРЕЗИДЕНТ

Кирчо и Кокорчо вече раздават порциите в държавата, направо през телевизорите. А всички останали ги гледат опулени, в захлас и почти с любовен поглед. Каква драма!

И какъв срам. Нищо, че всъщност Мустафата спечели изборите и е съвсем логично тя да стане премиер, а Байдън да ни е президент. И без друго сме балкански щат, анексирана територия.

А Байдън се оказа голям пич, между другото! Гледам го вчера по американската телевизия, събудил се човека, вече дори знае къде е и веднага тръгва да се бие с Русия. Колко му е?

Само да си спомниш кой си и напред – демокрацията не търпи различното мнение. Опасно е.

Пък Мустафата тук ще ни управлява с копринена ръкавица, но аз искам да е лично, не с помощта на еничари. Такива сме ги имали вече и сме им сърбали попарата – уж българи, ама не точно. Майка и баща за тях е само падишаха. Никой друг.

А кирчо и кокорчо могат да лъскат обувките на външните. Нали това са учили в Харвард!?

===

Айде да ви са честити новите 12 милиарда дълг – по милиард на месец. Такива уникални гепачи може да съществуват живи, само в долната земя. Нашата.

Какви велики „икономисти“ е родила харвардската земя – теглиш на чужд гръб заеми и плюскаш до спукване. Как се е вместил такъм голям ум в главите на тези момченца-управници, нямам обяснение. По-важното е, че вие избирателите им ще сте добре, защото уредихте не само внуците си, но и правнуците ви да са обречени на дългове, мизерия и бедност. Впрочем и те ще трябва да продължат да живеят като вас, защото да се взима е лесно, но да се връща става невъзможно. О, зная и сладките приказки как ще управляват добре тези пари и всичко ще заблести. Такива неща слушам вече 33 години и крайния резултат е грабеж, грабеж и грабеж. После беж, докато си още еж! Но, така се постъпва навсякъде с глупавите и невежи хора. На кой му пука за такива?

И сигурната номинация за шеф на МВР е перфектна! Дойдат ли БКП на власт, по това ще ги познаете – винаги на този пост слагат бохем-пияница. Мога да ви ги изброя поименно, няма изключения, но червените ескадрони ще ми се разсърдят люто и може да изчезна безследно някоя нощ, поканен за справка в районното. Абе промяната ни дебне отвсякъде, но дано не ни стигне, че виж пак да започнат да пълнят деретата с врагове на народа.

А на тези които ги подкрепят ще кажа едно – боклуци сте. Мъртви клетки.

Николай Марков

«