« Върни се назад Публикувано на 20.11.2021 / 10:43

КИРЧОВЦИТЕ ПРЕВРЪЩАТ БЪЛГАРИЯ В ИНВЕСТИЦИЯ НА ХЕДЖ ФОНД. БЪЛГАРИЯ Е ЕКСПЕРИМЕНТ

Кирчовците превръщат България в инвестиция на Хедж фонд – инвестиция с рисков капитал на затворен кръг мултиинвеститори в закъсал, но переспективен бизнес, с цел бърза спекулативна препродажба.

На практика искат за 2-3 месеца да завземат цялата да държава и да преструктурират по техен модел всички институции, след което да организират прехвърляне на активите.

В случая на става дума за кражба на милиони или милиарди. Това е посредническа, комисионерска сделка на модерни компрадори. На практика, използвайки лингвистичната и ментална непригодност на 80% от туземното население и гастербайтерската му диаспора – Кирчо и Асен си купуват и препродават цялата държава заедно с всичките и активи – вода, земя, човешки и енергийни активи и инфраструктура от всякакъв вид – пътно-транспортна, административна и здравна.

Следващият след компрадорите ще притежава и 6-7 милиона със статут на европейци заедно с личните им данни, сметки и житейски перспективи.

Тук доходите ви и ваксинационните паспорти ще са само ключ към отварянето на вратите на блока ви. България е експеримент. ПЪРВИ В Европа и в Цивилизацията. (Да не се бърка с Китай).

Всичко това – поради две причини се случи точно тук. Изключително прост и лишен от манталитет народ и уникални национални предатели сред цялата му политическа класа.

Николай Бареков

 

«