Публикувано на 28.06.2022 / 19:22

КИРО, ТИ КЪВ МЪЖ СИ! С ГОЛЕМИ ЗЪБИ И МАЛКА, МАЛКА МАЛКА МОЗЪЧНА КУТИЙКА. ТОЙ БИЛ ИЗГОНИЛ 70 РУСКИ ДИПЛОМАТИ. #КОЙ? #ТОЙ! ЛЕНО, СТРИЙ ДИАЗЕПАМ И МУ НАПРАВИ ЕМЪРДЖЪНСИ КЛИЗМА НА ТОЯ ТВОЯ ТЪПАК! В ТАЯ СИТУАЦИЯ Е МНОГО ВАЖНО ДУПЕТАТА ДА СА ИМ ИЗТРЪПНАЛИ!

Киро наскоро съобщи пред “Гардиън”, че ТОЙ бил спрял самолета на Лавров. Че ТОЙ бил спрял руската газ. А днес пък се похвали, че пак ТОЙ бил изгонил 70 руски дипломати.

#КОЙ? #ТОЙ!

Браво, Киро! Ти къв мъж си! С големи зъби и малка, малка, малка мозъчна кутийка.

П. С. Един нетърсен съвет към Лена:

Скъпа, виж, тая работа с глог, мента и валериан няма да се оправи. Затова вземи едно хаванче, стрий много добре една цяла опаковка с диазепам и после му направи емърджънси клизма на тоя твоя, тъпак. Ако остане нещо, намажи и дупетата на останалите членове на партията. В тая ситуация е много важно да са им изтръпнали.

Ама, и аз съм един! Точно на теб ли да обяснявам!

Васил Петев

Коментари 50 за
“КИРО, ТИ КЪВ МЪЖ СИ! С ГОЛЕМИ ЗЪБИ И МАЛКА, МАЛКА МАЛКА МОЗЪЧНА КУТИЙКА. ТОЙ БИЛ ИЗГОНИЛ 70 РУСКИ ДИПЛОМАТИ. #КОЙ? #ТОЙ! ЛЕНО, СТРИЙ ДИАЗЕПАМ И МУ НАПРАВИ ЕМЪРДЖЪНСИ КЛИЗМА НА ТОЯ ТВОЯ ТЪПАК! В ТАЯ СИТУАЦИЯ Е МНОГО ВАЖНО ДУПЕТАТА ДА СА ИМ ИЗТРЪПНАЛИ!”

 1. Нинова, хайде пак влез в коалиция с простото и с финансовата министърка. Ти си шеф на стандартна дясна проамериканска партия, която с жар изпълнява всичко, което нареди губернаторката на територията. Такава стана партията ти. Само приказките ти са за пред аудиторията. И тебе не те интересува България, нито народа и. Важно е да идват зелените за лично ползване. Дано в следващия парламент да ви няма! То не че другите са свестни. всички са купени. дано поне са се продали по-скъпо. Ама сигурно са взели толкова, колкото са им дали господарите. Едва ли господарят ще се пазари със слугата.
  (Говоря на „ти“, защото искам да изразя моето неуважение към „другарката“)

 2. АБЕ ТЪП МАЛАУМНИК, ОТКЪДЕ ГОНИШ 70 РУСКИ ДИПЛОМАТИ?
  ОТ СЛАДКАРНИЦАТА НА ЖЕНАТИ. АМИ ЧЕ ТЕ ОБЩО СА 40 В БЪЛГАРИЯ.
  НЯМА ЛИ ДА СЕ РАЗКАРА ТОЯ МАЛОУМЕН НАРКОМАН.

 3. Уважаем дами и господа!

  Не бих искал да ви плаша преди лягане, но намерих доста обезпокояващи новини, а именно това, че ВЕЧЕ ОТКРИТО И БЕЗ ВСЯКАКЪВ СВЯН СЕ ГОВОРИ ЗА,,,НОВ СВЕТОВЕН ЕВРОПЕЙСКИ РЕД.

  Op-ed: A new world order is emerging — and the world is not ready for it
  Published Sun, Apr 3 202210:17 AM EDTUpdated Mon, Apr 4 20228:09 PM EDT
  https://www.cnbc.com/2022/04/03/a-new-world-order-is-emerging-and-the-world-is-not-ready-for-it.html

  Der Westen und die neue Weltordnung (Urban-Taschenbücher) Kindle Edition
  https://m.media-amazon.com/images/I/514MvwFmSbL.jpg

  Germany will play a very important role in shaping the new European order that is currently emerging, Kissinger said.
  https://darik.news/en/kissinger-on-the-war-in-ukraine-i-sympathize-with-the-german-government.html

  На всички, които са забравили кой е Рафаел Лемкин, искам да припомня, че той е от полско-еврейски произход, юрист, който през 1944 г. публикува най-изчерпателния анализ на Хитлеровата концепция за „нов ред“ в Европа. С книгата си „Правителство на оста в окупирана Европа“ 2, която той започва в изгнание в Швеция през 1940 г., той изнася въз основа на законите и разпоредбите на силите на Оста и прави подробно изследване на нехуманния хитлеров режим в окупирана Европа.
  Днес отново западни експерти-писатели, дори и световноизвестния Хенри Кисинджър, говорят за „нов еврпейски ред“.
  Разбирайте ме както искате, ваша си работа, но за мен ситуацията е тревожна, почти като в навечерието на Die Kristallnacht.
  Казвам „почти“ с уговорката, че г-н канцлерът Шолц все още не и е пуснал мустаци като един свой предшественик.

 4. Не ме интересува къде ще се скрие Киро Измамникът, защото не е читав и съдбата му е без значение за милиони хора.
  Интересни в този индивид са две неща:
  – роботизираният му мозък;
  – пъргавият му и услужлив език, на който сигурно завиждат и световните порнозвезди.

  С изделието с позитронен мозък, наречено Кир4у Харвардския, САЩ направиха една неуспешна перифраза на робота Роби, който за разлика от нашенския откачен робот, знае добре, че Трите закона на роботиката се отнасят към всичко, създадено за благото на човека. Например, под тяхно действие трябва да попадат всички обществени институции, начело с държавата, но програмиращите Кирчу не са го научили умишлено на най-важните неща, а именно:
  1. Държавата не трябва да причинява вреда на хората или с бездействието си да допусне на хората да бъде причинена вреда.
  2. Държавата трябва да изпълнява своите функции, стига това да не противоречи на Първия закон
  3. Държавата трябва да се грижи за собствената си безопасност, но само когато това не влиза в противоречие с Първия и Втория закон
  Дали от повишено нарежение или от някакъв дефект, робота Кир4у загуби всякакъв контрол, пощръкля и дори наеВа друг робот , наречен Гуглен, после налетя на престарелия робот Chalga man, дори накрая накрая се издърви на най-главния робот MunchoR 2, производство на Corny Impex robotic company, стар екземляр, програмиран за развлечение на широката публика с две функции- да вдига юмруче и да мастурбира с дясна и лява ръка, когато си свали юмручето.
  Дали в в програмата за обучението на Кир4у по правене на кунилингус на посланик са участвали Трейси Лордс, Моника Люински и Хилари Клинтън е неизвестно.
  Печалните резултати от дейността на откачения робот Кир4у обаче са налице- посланичката с изтърканата пи4ка от твърдия и грапав език на Кир4у е отсвирена, трите закона на роботиката са нарушени и дистанционно отвъд океана се приложи аварийния план, т.е. роботът Кир4у подаде оставка, но остави държавата България гола, разкрачена и силно овлажнена.
  Сега отново се търсят кандидати за разработване на нейната влажна и пърхаща вагина .
  Медиите вече съобщиха, че се е задал един такъв на бял кон.
  Апропо, кога пристига Кенет Мъртън, новият илюминат- гаулайтер на България, приемникът на бракувания робот Херо

 5. България изчезва от лицето на света. Киро Простото си изпълнява поставените му от САЩ задачи. Нанася жестоко и непоправими щети на държавата ни.
  Змията най-хапе когато умира.
  Чака ни много тежко бъдеще.
  Винаги познавам.

 6. Абе, нали правителството на Киро Тъпото падна, на какво основание и като какъв този дребен Меринджей взема решения, при това самостоятелно, без „пртньорите“ си?!

 7. Този изобщо има ли акъл ? За какъв се мисли ? Кой му диктува в слушалката ? Как народа стой кротко и мирно ? Облъчват ли от някъде цяла България ? И как телевизиите , не излъчват хиперактивните му простотии ? Да беше само една телевизия щяхме да си мислим , че е негова , ама всички ???? Какво става ?

 8. В качеството на какъв Петков може да направи това?
  У нас ни Конституция, ни закони, що за безпредел!

 9. Когато си глупав, обикновено е за цял живот и канадският идиот го доказва със страшна сила. Въобще, де що има мотика за настъпване, Кирчо не пропуска. Неслучайно го прави след като вчера официално си подаде оставката. След него и потоп. Жалко, че българският народ ще му плаща сметката. Заради това недъгаво мекере ще стоим на тъмно и студено, а някой ден ще ядем и бой…

 10. Обединена Европа“ срещу Русия: Историята се повтаря 81 години по-късно За Русия годишнината от началото на Великата отечествена война е особено важна дата в сегашните условия на специалната операция в Украйна, когато, както преди 81 години, цяла „обединена Европа“ отново е на страната на неонацисти срещу Москва.

  Неслучайно през всички предходни години колективният Запад се занимаваше с пренаписване на историята, като се опитваше да наложи фалшива интерпретация на еднаква вина на СССР и фашистка Германия. „Има процес на избелване, оправдаване на нацизма, от което почти всички обвинения се свалят, с изключение на обвиненията в Холокоста. Това остава основното обвинение на нацизма и впечатлението е, че ако не беше той, тогава нямаше за какво да обвиняваме нацизма в съвременна Европа.

  Приравняването на нацизма и комунизма като идеологии сега всъщност не е толкова начин да се обвинява комунизма, колкото да се избелва нацизма. Освен това нацизмът се възприема като своя собствена идеология, западен, а комунизмът, въпреки западния си произход, се разбира като идеология на руския империализъм, чужда на западната идеология.

  Така че по отношение както на Третия райх, така и на нацизма, протичат доста обезпокоителни процеси. Това беше доста ясно изразено в неотдавнашното изявление на германския канцлер Олаф Шолц, че с началото на руската специална операция в Украйна Германия се отърва от вината“, каза историкът Олег Неменски, водещ експерт в Руския институт за стратегически изследвания. Сегашната ситуация в Европа всъщност прилича на поредния „кръстоносен поход“ срещу Русия, подчертава колумнистът Армен Гаспарян: Специалната операция, проведена от руските въоръжени сили в Украйна, според военния експерт Василий Дандикин, е продължение на делото на предците, достигнали Берлин по време на Втората световна война: „Постигаме това, което нашите дядовци не са постигнали по време на войната. Днес фашизмът се възражда, може би дори в по-грозна форма от тогава. Следователно, разбира се, следователно, знамената на победата се издигат над освободените населени места. Но Хитлер през 20-те години на миналия век също е смятан за свещен глупак. Очевидно сегашната спецоперация е това, което продължават правнуците и децата на тези герои, които са стигнали до Берлин. https://www.politnavigator.news/obedinennaya-evropa-protiv-rossii-istoriya-povtoryaetsya-81-god-spustya.html

 11. Киреее, Кире..
  Лайно жалко.
  Видимо и тебе баща ти е е правил в грешната дупка и с обратното на хуя.
  Тъпанар загубен.

 12. Има ли право премиер/правителство с приета оставка, да прави такъв ход? Като змия, която умирайки, хапе до полуда.
  Последна заръка от ФАЩ:
  Увреди, по възможност необратимо, отношенията на БГ с Русия.
  Слушка, изпълнява и…, папка.
  Разбирам да са 7, или, 17,ама…

  Очевидно е против държавата ни дейност…
  Като на изпроводяк, да ухапе лошо…

 13. Ще успее ли Русия да спечели открита война срещу НАТО и ЕС /Поглед.инфо/ ЕС и НАТО изграждат коалиция за борба с Русия. Това съобщи на 24 юни руският външен министър Сергей Лавров на пресконференция след преговорите с министъра на външните работи на Азербайджан Джейхун Байрамов.

  “Когато започна втората световна война, Хитлер под своите знамена събра значителна част, ако не и по-голямата, от европейските страни срещу Съветския съюз. Точно сега, по същия начин, включително ЕС и НАТО събират същата модерна коалиция, за да водят като цяло война с РФ. Ще разгледаме всичко това много внимателно,” подчерта Лавров.

  Европа срещу Русия: опит номер три Светът се движи с пълна скорост към Третата световна война. Днес вече е трудно да се отрекат дори най-известните скептици. Изявлението на Сергей Лавров едва ли беше откровение, но за пореден път показа, че нашето МВнР е изключително трезво в преценката на ситуацията и не си прави илюзии относно истинските намерения на Запада.

  Обединена Европа вече два пъти се опитва да унищожи Русия и за първи път това се случва през 1812 г. Защо обединена, ще се изненадат мнозина, нали мнозина воюваха срещу Наполеон? Наистина ли? Я вижте руската му кампания. На страната на Френската империя тогава воюват: Италианското, Испанското и Неаполитанското кралство, Варшавското херцогство, Рейнската конфедерация, Швейцария. Освен това, заедно с французите, Австрийската империя, както и Кралство Прусия излизат срещу Русия. От страната на Русия воюваха само нашата армия и флот. Сега разглеждаме втория опит на Европа да унищожи Русия – по време на Втората световна война. След това, след като претърпя поражение в блицкрига, а след това и цялата война, цивилизована Европа умело приписа всичко на Хитлер и нацистите. Любопитно е, но испанската “Синя дивизия”, както и доброволците, наети във Франция, Скандинавия и други европейски страни, също ли са били убедени нацисти? Не, разбира се, сред тях има и фашисти, но е глупаво да се отрича, че тогава много европейци отиват да се бият на страната на Хитлер, за да унищожат и ограбят страната ни. След като почти целият европейски континент пада или преминава на страната на Германия, им се струва, че кампанията срещу СССР трябва да бъде идеалният край на похода на победоносната обединена европейска армия. Да, гръбнакът ѝ са германците, но всъщност по същество тя е именно единна и европейска. Почти същото, което ЕС ще създаде сега. Изобщо Европа като цяло има такова тайно желание – да атакува Русия през всеки век. През деветнадесети век отблъскването на европейската агресия ни коства стотици хиляди животи. През двадесети – десетки милиони. И само Господ знае какво ще се случи на двадесет и първи. https://pogled.info/svetoven/shte-uspee-li-rusiya-da-specheli-otkrita-voina-sreshtu-nato-i-es.143618

  1. Когато Наполеон тръгва към Москва, войската му е абсолютно разнородна, точно като днес, от всички тогавашни държави.
   Поляците са били едни от най-дейните. Наполеон щедро е обещавал на всеки, който е подкрепял армията му.
   Но, макар да обвиняват зимата, че е попречила на Наполеон да осъществи мечтата си, реално войската му е била демобилизирана най-вече от глада, от липсата на поддръжка от местното население.
   И днес Европа пак на същата сцена, …… докога!

  2. В Мюнхен се намира един необичаен метален обелиск. Когато Наполеон минава през Бавария мобилизира всички мъже можещи да носят оръжие. И след разгрома му в Русия , несе връща нито един от тях. В знак на почит са претопени всички камбани на катедралите и е направен този обелиск.

 14. Путин към Макрон: Слушай ме много внимателно: принципът на диалога е да вземеш предвид мнението на другата страна Разсекретиха разговор между френския президент Еманюел Макрон и руския му колега Владимир Путин. Той се е провел дни преди старта на войната в Украйна и показва напрежението между двамата лидери, посочва изданието „Фигаро“. Разговорът ще бъде излъчен в документалния филм „Президент, Европа и война“, режисиран от журналиста Ги Лагаш и дава дипломатически контекст за последните шест месеца на Макрон в Елисейския дворец. https://glasove.com/novini/putin-kam-makron-slushay-me-mnogo-vnimatelno-printsipat-na-dialoga-e-da-vzemesh-predvid-mnenieto-na-drugata-strana

 15. Медведев: Европейските политици са блед беквокал на американските солисти Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев пусна нов пост в Telegram, в който изразява недоволство от падащото ниво на европейските политици и ги определи като „блед беквокал на американските солисти“. Ще се изкажа по тема, по която обикновено не е прието да се говори. Става дума за чуждестранните колеги. Днес обаче това е съвсем приемливо. Те го правят и у нас, и при тях. Причините са ясни. Отдавна контактувам с чуждестранни лидери и виждам колко много е спаднало нивото на западните политици. През последните двадесет години това се случваше буквално пред очите ми. Очевидно е, че в Европа не са останали политици като Хелмут Кол, Жак Ширак или Маргарет Тачър. Разбира се, не става дума за онези, които понякога бяха определяни като проруски настроени, макар че силните политици никога не са били русофоби. Въпросът е съвсем различен Истинският политик не се страхува да взема решения. Да, той може да сгреши и дори да загуби. Но това ще бъде достойна загуба. Всеки лидер е уникален, но политикът е човек, който е способен да взема непопулярни решения и да носи отговорност за тях. И който разбира, че международните отношения не са кабинет на провинциален директор на европейско училище, където се раздават шамари и санкции за учениците.Без да обиждам никого, но на всички е ясно, че Марио Драги не е Силвио Берлускони, а Олаф Шолц не е Ангела Меркел. Това са нови хора и нова, според мен, далеч не най-добра епоха на управление. В ЕС, например, има умерени технократи и яростни фанатици. Те са разделени почти поравно https://glasove.com/na-fokus/medvedev-evropeyskite-polititsi-sa-bled-bekvokal-na-amerikanskite-solisti

 16. Богомил Бонев: Петков е враг на България, Борисов действаше като натегач на кукловодите Бившият вътрешен министър Богомил Бонев направи коментар в социалната мрежа на събитията от политическия живот- падане на ветото за РСМ, трусовете в коалицията, действията на част от политическите лидери.

  В поста си Бонев казва, че Кирил Петков не е национален предател заради Македония. Той е враг на България. И продължава така:

  „Предател е този, който знае историята, знае чувствата на българския народ към тази измислена държава с този измислен език, но ги пренебрегва, за да получи нещо.

  Кирил Петков не знае историята, не му пука за чувствата на българите, за историческата памет към жертвите, за националната обида. Той даже не си дава сметка, че това е национален въпрос от два века.

  Киро действа като еничар. Еничарите не са предатели. Те са врагове.

  Прекарал е по-голямата част от живота си извън България, няма нищо българско в него, не му пука даже за Конституцията, камо ли за някакъв си там език. Еничарите фактически са престанали да са Българи.

  За разлика от предателите, които все пак са гузни, еничарите са убедени и мотивирани марионетки. В случая не на турския султан, а на еврократите.

  България беше победена от вътрешен враг, отгледан и възпитан навън. Както еврократите не можеха да разберат какъв ни е проблемът с Македония, така и марионетката им Киро не разбра.

  В този ред на мисли бих посъветвал Борисов да се скрие в миша дупка. Защото той действаше като натегач на кукловодите, но от позицията на класически предател. За да получи нещо. Липсата на образование не го извинява“. http://www.budnaera.com/202202f/2221226.html

 17. Абе всеки бъдещ клиент на прокуратурата става престараващ се креслив натовец. То няма връзка със служби и дори с Русия. Явно НАТО е индулгенция за всички крадливи тъпаци. Ама не са виновни само тъпаците, нали и в НАТО има кой да им вика браво.

 18. Преди малко по Первий канал коментираха в Большая игра действията на България по изгонването на 70 дипломати и един от коментиращите каза, че очевидно САЩ, знаеки, че Украйна е загубена кауза и е въпрос на време РФ да си изпълни целите, подготвят нов плацдарм. А това вече е много лошо за нас, още повече, знаейки, че всяко следващо управление е по-гибелно от предходното и бидейки наясно, че има план България да я няма.

 19. Kiki не е виновен ,той като Пилат Понтийски каза ,че службите са му предложили 70 маймунки за отзоваване {разпъване на кръста}.И той е взел решението ,хахахаха.Службите не са съгласни ,но когато им лъснат имената и адресите с роднините от други приятелски служби ,народът в Републиката ще бъде с копието на ЛОГИН хахахаха.От Мосад ще помогнем за обезличаването на службите и техните роднини ,хахахаха. Схващате ли какво направихте ,хахахаха. Не схващате ,но така е програмирано,хахахаха.

  1. Ако не сте наясно ,тъй като в службите има много тъпи парчета начело с началниците им , това е отмъщението на Кики към службите ,за които той казва ,че са пропити от руско влияние и те показват обратното предлагат 70 маймунки ,хахахаха. Но Кики се крие зад службите ,защото и той е под руско влияние и има да връща пари ,хахахахаха.

 20. За сведение на който се интересува!
  В руската лексика лично име Кирил или съкратено Киро се среща изключително рядко за да не кажа че изобщо не се среща. Така че, много лесно ще го открият когато решат! А ще решат – в това не трябва да има съмчнение. Канада ще му се види тясна – сам си го направи!

 21. А Корнела наглата? Още ли рисува червени линии… не 4 % , 2% няма да достигне тази крушовска лайняна биволица

 22. Руският отговор може да бъде краен – прекратяване на дипломатическите отношения.

 23. Това са много големи грешки на Киро Простото. България ще бъде наказана жестоко.
  Това е!

  1. Какви грешки бе .Този простак Киро продажника извърши престъпление от името на Българският народ .Така ще го тълкуват Руснаците .Защото те не казват правителството , а казват Българите . Ясна ти е тази работа и как ще се отрази на България .И тук някой хора да не ми пеят дитирамби че Българският народ бил съставен от качествени хора .Съставен ама от качествени мърши ,щом допускаме системно да си избираме банда долнопробни продажници от освобождението ни от Турско робство досега . Народ ,който избира корумпирани самозванци ,крадци и предатели ,не е жертва . СЪУЧАСТНИК е .

 24. може всеки всекакви дъндании за всеки всякак си да ги мели, но единствен Кирето е прегръщал и се е целувал в прегрътка със зелният убиец на Украинския народ, комуто е лашкал сундъч’ета с фишеци и пушкаля. В същото време натовските западни данъкопланци му дадоха суха бюджетна пара, тонове оръжие и муниции за сухоземни битки, водни и въздушни стражения и глистътзелен безстрашно отстъпи на плахите руснаци бая майнъ територии. Още малко цялата хлебна украински целина става руска, мините-руски, реките с хиляди тонове риба-руски, витото, царевицата и слънчовката – руски, а Кирчо изгонил един вагон руснаци а приел 300 000 странни биологични зеленоиди. особенно с деншни укр снимки за нападението на търговски център с две руски ракети, дето според Зеленски имало хиляди цивилни в територите на магазина, и забележете една жена видяхте ли да се мота с количка по асвалта пред магазина. коли, каруци и колелета с багажници видяхте ли паркирани около търговския център и най вече видяхте ли разбити хладилници, рафтове и скалдови помещения с размазани продукти, бутилки и концерви. Най вероятно руските разведки от месеци знаят че там се ремонтират изпотрошени танкове и треснаха работилницата, наричана търговски център, в навечерието на рандето на 7-кътъ, за да стртират лъжеротенето на зелнеиятглист. Западняците ще го разчекнат че така злепостяавя западната администрация и бизнеси пред хората които си плащат данъците. Тоя свинекомплекс го чаката 100 000 майки и бащи 200 000 деца, 500 000 съседи и роднини на загиналите украински войници. Това ще бъде и съда и изпълнението. Та, без да съм филрус, браво на руската раведка че така успешно изсексули глиста им зелен

 25. В Москва трябва да закриваме посолството,хахахаха. Обаче 60 милиона остават и няма отърване ,ще ги връщаш Кики,иначе хахаха. Пътнико свиден ,пътнико прост ,няма къде да се скриеш,хахаха.

 26. Реципрочно да изгоним и 70 американски дипломати (агенти).

 27. Кики, ще ти вземат мярката.
  Нашмъркан си и не знаеш какъв влак ще те отнесе. Голямата олитика не е за пишлемета като теб.

 28. Говното като го настъпят най-много смърди. А това говно го настъпаха и разплискаха по устав. И е комплимент да е „просто“ щото е безмозъчна жалка краварска пачавра …за еднократна употреба.Иначе добре се получава – мазната „курнела“ е не по-малка помия от кирливите и ококорените а дебилите съвсем изтрещяха, щото заработват за последно. От 33 години насам, с изключение на Беров и Жан, всички бяха подлоги и национални предатели но с тези последните, краварите доказаха, че да си „техен човек“, задължитено трябва да си социопат, лъжец, измамник, морален урод и еталон за простак сред глупаците и предател „без граници“. Ама честно, ако тези ми паднат, ще ги заравят с глави наврени в задниците …щото при тях разлика в двата „органа“ няма.

 29. Жалка, жалка, жалка отрепка… Наредили са му – нали е отличник. Кретения, граничеща с идиотизъм.

  1. +11111. Точно. голем боклук излезо тоя курварин и наркоман

 30. Вече е ясно с какво са били заети ПП и русофилската БСП, за да не се явят на консултации – да уточнят списъка на изгонените руски дипломати, и те да са максимално повече!
  И при тази ситуация Корнелия Нинова, начело на русофилската БСП дали ще отреди отново ролята на БСП като подпирачка в ново правителство на ястребските ПП и ДБ спрямо Руската федерация?

 31. Ами на Кирето му е дошъл мензиса .
  Шавливата Лена мустакатата да стяга памперсите .

 32. Кирчо е на гол тумбак чифте пищпви! Тоя и въобще българските управляващи през последните години да говорят за намеса на чужди посолства, когато си получават директно указанията от такива и не го крият е наглост! А иначе Киро да обясни есента и зимата къде ще се прибере докато българите търпим последиците от безумните му решения. Може би с Асенчо ще ни носят газ в туби! Национални предатели! Всичките и тия преди тях са за Народен съд !!!!!

  1. няма да умре изрода Киро Петков ,а ще бъде пуснат от Българският народ да си замине по живо по здраво за Канада .Вместо да бъде съден за престъпленията който извърши .той необезпокояван ще се от тегли спокойно доволен че свърши черната работа на Американските престъпници от САЩ .

 33. Кретенизмите на простия Киро нямат край.Това вече наистина е извън всякаква скала.
  И пак ли БСП няма да напусне коалицията в знак на протест?!
  При положение че правителството е свалино от парламента, че вече е подало оставка, какво е това гонене на руски дипломати? Легитимно ли е?
  Змията когато умира най-люто хапе – свален премиер най-много дипломати гони.
  Нещастник, проклет нещастник!!!

 34. Бях почнал да се чудя как така спряха да гонят руски дипломати, мустафата ли я няма да се разпорежда или им закъснява цикъла? Простото Кире хептен се разпаса

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *