« Върни се назад Публикувано на 28.09.2022 / 22:16

КИРО ПЕТКОВ НАХЛУ В БТВ ПРЕВЪЗБУДЕН КАТО НАДРУСАН НАРКОМАН В ПАНСИОН ЗА ДЕВИЦИ. КОЙ УПРАВЛЯВА НЮЗРУМА НА БТВ? КОЙ ДРЕСИРА МИСИРКИТЕ ОТ КУРНИЦИТЕ НА НЕЙНИТЕ НОВИНИ И ПСЕВДО ПУБЛИЦИСТИКИ

Киро Петков нахлу в Бтв превъзбуден като надрусан наркоман в пансион за девици. Разбира се, ПП тази вечер се срина до размерите на кирчовата харизма – на дъното заедно с Бтв.  Лъжата брутално лъсна и Киро Петков се самообеси зрелищно на собствените си лъжи. За по-голямо шоу на своето въже обеси първо Цънцърова. Но циркът по Бтв е само капакът на една тенджера с мноооого голям буламач, който плаче за следните въпроси:

☑️КОЙ, КОЙ, по дяволите, е собственик на тази медия? Версията с оня келнер вече приключи.

☑️Кой управлява Нюзрума на Бтв? Кой дресира мисирките от курниците на нейните новини и псевдо публицистики? Версията с Хекимян издиша отвсякъде.

☑️Кой взима кадровите решения и кани коментаторите? В Бтв от една година буквално живеят като самонастанили се наематели без да плащат наем лъжецът Киро и щаб квартирата на Прокопиев! Има САМО една гледна точка – бизнес гледна точка.

☑️ КОЙ направи доскоро авторитетната медия в СЪУЧАСТНИК на лъжите на Киро и Асен? Бтв прилича кораб, превзет на абордаж от банда пирати или политически райдъри. Те осребряват и търгуват безсрамно с влияние с превзетата чужда собственост.

Бтв се е превърнал в кораб -скитник с призрачен екипаж в бурното море на политическите тайфуни. Нещо като блудния „Летящия холандец“ или митичния пиратски съд Черната перла. Проблемът е, че Бтв все още обърква представите на по-неграмотните граждани. Бтв скоро ще потъне безславно в морските дълбини като Кирчо Петков, но може и да връхлети бясно да опустоши, тласкана от тайфуна и водена от призраци, цялата ни объркана държава.

Николай Бареков

«