« Върни се назад Публикувано на 15.10.2021 / 13:56

КИРО ПЕТКОВ ЗАВЛЯКЪЛ И ОПРА УИНФРИ. ПОЛЗВА Я ЗА РЕКЛАМНО ЛИЦЕ, АМА ЗАБРАВИЛ ДА И КАЖЕ

Киро Петков завлякъл и Опра Уинфри*. Ползвал я за рекламно лице на бактерията си, ама забравил да и каже.

Николай Бареков

===

ДО

ОПРА УИНФРИ,

ТЕЛЕВИЗИОНЕН ВОДЕЩ НА ШОУТО НА ОПРА

ОТ

НИКОЛАЙ БАРЕКОВ,

ТЕЛЕВИЗИОНЕН ВОДЕЩ НА НАЙ-РЕЙТИНГОВОТО ПОЛИТИЧЕСКО ТОКШОУ В БЪЛГАРИЯ

П И С М О

Уважаема г-жо УИНФРИ,

Запозната ли сте с факта, че през месец декември 2015 година рекламирате продукт, произведен от компания, която е собственост на български политик със скандална репутация? Става въпрос за хранителната добавка Рroviotic и комапнията Провиотик АД, чийто съсобственик е г-н Кирил Петков. Въпросното лице е извършило измама с документ с невярно съдържание до институциите на Р България, включително и Президента. Следствие на това е заведено дело в Конституционният съд на Р България. При констатиране на измамата следва обвинение и съдебно дело за присъда от 3 години затвор.

В качеството Ви на утвърден авторитет в световен мащаб Ви призовавам да се запознаете с казуса и да вземете отношение по темата.

С уважение

Николай Бареков

………………..

UNTIL

OPRAH WINFREY,

TV PRESENTER ON OPRAH’S SHOW

FROM

NIKOLAY BAREKOV,

TV PRESENTER ON THE MOST RATED POLITICAL TALKSHOW IN BULGARIA

European MP in the period 2014-2019

Deputy chair of the ЕCR group

Dear Mrs. WINFREY,

Are you aware of the fact that in December 2015 you advertised a product produced by a company owned by a Bulgarian politician with an infamous reputation? We are talking about the food additive Roviotic and the company Roviotic Roviotic JSC, whose co-owner is Mr. Kiril Petkov. The person in question has committed fraud with a document with false content to the institutions of the Republic of Bulgaria, including the President. As a consequence, a case was filed with the Constitutional Court of the Republic of Bulgaria. If the fraud is found, a charge and a court case for a sentence of 3 years in prison follow.

As an established authority globally, I urge you to familiarize yourself with the case and take a look at the subject.

With all respect

Nikolay Barekov

====

*Разследване на Plovdiv-online за съмнителни реклами стигна до Калифорния

“Почтеният” ексминистър твърди, че топводещата пие хапчетата му “Веганско” производство на хранителни добавки

Случайна проверка на сайтовете, които продават хранителните добавки на фирмата на Кирил Петков, от страна на Plovdiv-online, може да се окаже разкритие на поредна измама от страна на бившия служебен министър, но този път в аферата е забъркана, без да знае и самата Опра Уинфри. След скандала с декларацията с невярно съдържание, в която Петков спести канадското си гражданство, от медията решават да се запознаят с продуктите на фирмата на Петков.

Разглеждайки сайтовете, продаващи продукти на Петков, се натъкнахме на невероятна реклама – самата Опра Уинфри рекламира на корицата на списанието си The Oprah Magazine, бактериалните хапчета на Кирил Петков, пишат от Plovdiv-online.

Опра Уинфри е една от най-влиятелните и богати жени в света, милиардерка, и изглежда меко казано странно да стане рекламно лице именно на “хапчетата” продавани от Кирил Петков, се посочва в статията.

Разглеждайки реклами в български и английски сайтове на продуктите на Петков, се вижда разлика в реклама на първа страница в списанието The Oprah Magazine – нескопосани Фотошоп копи-пейст колажи със самата Опра. В българските реклами с Опра, които се виждат от сайта на Петков, изработилите колажа не се притесняват да крият цели текстове от корицата на The Oprah Magazine, установява проверката на медията.

Това, което е очевадно от двете изображения на една и съща корица на броя на The Oprah Magazine е, че върху тях е монтиран колаж с бактериалните хапчета на Кирил Петков като дори местата се различават.

Че Опра Уинфри е рекламно лице на хранителна добавка, която произвежда една от фирмите на Кирил Петков, се хвали и самият той. Бизнесът на “почтения” Киро от Канада е в продажба на стоки тип ВС телешоп търговия с висока добавена стойност и главно чрез реклама – зарибяване на потребители от дистанция (екран, дисплей).

Петков е известен с това, че има бизнес свързан с “веганско” производство на редица хранителни добавки на основата на известната от поне 100 години бактерия Лактобацилус Булгарикус, се съобщава още в разследването на Plovdiv-online. От там отбелязват, че е особено интересен фактът, как въпросните добавки се рекламират единствено в български сайтове, липсват такива в САЩ, както и Канада. В сайта на добавката се рекламира също, че добавката е преминала клинични тествания от харвардски учени, съвместно с лекари от ИСУЛ.

След като “почтеният” бизнесмен, ексминистър на Румен Радев и настоящ политик Кирил Петков твърди, че “Известната американска водеща, която държи на масата ѝ да има само био храни, се оказа почитателка на българския веган ПроВиотик, извличан от цвят на кокиче… А редовна доза ПроВиотик Опра взима за добро храносмилане”, Plovdiv-online продължи разследването си кога, как и дали Опра Уинфри пие препарата на Киро Харварда.

“Надяваме се Конституционният съд да не прекалява с ПроВиотик-а на Киро и да не вземе решение като проИдиот, слушайки препоръките на президента Радев и “този канадско-български мелез, който вече е непоносимо нахален”, както Кеворкян нарича наш Кирчо в статията си “Покришкин и Аристотел”, посветена на изборите за президент”, се казва още в последната статия по темата на Plovdiv-online.

 

«