Публикувано на 19.05.2022 / 12:04

КИРО НАЙ-ПРОСТОТО ПРЕД АМЕРИКАНЦИТЕ В СТИЛ „СТЕНДЪП КОМЕДИ“!

Киро Най-Простото пред група американци:

„Нашата задача е да продължимЕ битката СРЕЩУ антикорупцията!“ ?

„Над нас прелетяха РЕАЛНИ ракети в Украйна и видях що е криза.“?

„Имаме много СИНЕРГИИ за СПЕСТЯВАНЕ.“?

„Нови ядрени мощности също са тема на диверсификации, които също трябва да се случат.“?

„Ние сме най-логичната точка американските инвестиции да се случат.“

„САЩ-България като портал на Европа“?

„Всички координации стават чрез координатори“?

Всички тези глупости, изръсени от най-тъпия българин пред чужденците само за 2-3 минутки импровизация в стил „стендъп комеди“!

Е, за кое лъже тоя път тъпчото от Харвард? Много, много се изложиха нашите американски приятели с него. Аз лично бих им го върнал на гръб обратно в Америка, даже без да си го искат.

Николай Бареков

Коментари 20 за
“КИРО НАЙ-ПРОСТОТО ПРЕД АМЕРИКАНЦИТЕ В СТИЛ „СТЕНДЪП КОМЕДИ“!”

 1. „….битката срещу антикорупцията!“ – ама верно ли? Слушах как 200-та метра станаха 500!? Ей, малоумник, така ли излъга в Харвард да ти връчат диплома? Марш в Азовстал!!!

 2. Всяка една държава води политика изградена от съветници в управлението. Много ми е интересно кои са съветниците на Кирил Петков. Ако изобщо има съветници защото той си мисли че е най-умен, знаещ и тн. Та тези съветници кои са, в какво са експерти, членуват ли в някакви неправителствени организации и изобщо каква компетенция имат. Тук не става дума за дипломи а за интелект. Ясно е че дипломата като погледнем Кирил Петков не значи нищо.

  1. Има съветници, но сега им викат консултанти.
   По-точно, консултанти има абсолютно всеки министър и всичките са от краварските НПО-та. А не слушат и не изпълняват плановете и наглосаксонските интереси, а са го ………….

 3. Твоите американски приятели Ники не са се изложили. И те са такива тикви, само че израснали в солидна основа, но се вижда срива на това поколение в целия Свят……………………..

 4. Не знае български момчето, а и не иска да го научи. Няма ли кой да му пише словата, нали е назначил десетки съветници? Ами тази Лена, дето все си цъка на телефончето, докато седи на челно място на всички маси за преговори? Каква е тая, впрочем, по образование, стаж, длъжност, ерудиция, възпитание, убеждения и интелектуални възможности?

 5. Той говори по инерция без много да се замисля,постоянно не е в час,акъла му броди някъде .Заслушва се само какво му нашепват американските му ментори,научи се да говори против Русия,разбрал,че това високо се цени от тях.Може да е некадърник,да не знае добре български,да не отбира от нищо,ама трябва да подражава на щатските главатари.Спешно ОСТАВКА на тия главанаци,защото до зимата ще докарат невиждана криза.

 6. ЕДИН МНОГО,АМА МНОГО ТЪП МАЛОУМНИК.
  НЯМАЛИ ОКОЛО НЕГО НЯКОЙ СЪВЕТНИК ДА МУ КАЖЕ, ЧЕ НИЩО
  НЕ СТАВА ОТ НЕГО.

 7. Не се сърдете на Кирчо, типичен продукт на американскато училище в САЩ и Канада, и за съжаление, вече и на Харвард!?! Който го е преживял, знае за какво става въпрос.

 8. Ехаааа, този биткаджия срещу антикорупцията, предпочита да закриля корупцията. Горките преводачи (ако изобщо е имало такива, защото Кирето си мисли, че знае английски), как ли са се опитвали да облагородяват криволичещата мисъл на завършилия курсове в Харвард?
  Чудя се, защо никой не повдига въпроса за нарушаването на Конституцията относно гражданството му при заемане на длъжността служебен премиер?

 9. принципно мислеха клоуна слваи, както и клоуна зеленски, ама изведъж им дойде по-добра идея, погледнете го бе – ама той и картофи не може да продава, пък го нагласиха да ни питка американа, в интерес на истината с другите курви на повиквае му се получава,, щото виждам евентуална една партия/фирма дето мисли извън прерогативите на хероин мустафа…

 10. Както ЛУДИЯТ не осъзнава, че е ЛУД, така и Киро Простото не осъзнава, че е ТЪП.

 11. Що го тричаме момчето? Ми толкова си може! Що не тричаме тези, дето ни го натресоха! Те са за голямата „народна либов“! Но, Господ-Бог забавя, ала не забравя! Дано е по-скоро!

 12. Ами те от Харвард ни предупредиха, че Харвард не доказва нищо за личността.

 13. Не съм вярвал, че може по-зле, ама тоз е абсолютен неграмотник и завършен идиот! Пред него Тиквата изглежда и звучи като интелектуалец. Срича, когато чете; не говори правилно ни български, ни английски; мисълта му насича, все едно в главата му има повреден „Правец 16“; изобщо – умствено беден и изключително вреден.

 14. Този тъпак вика:ние вдигнахме пенсиите 2 пъти за една година ,вика , отколкото последните 12 години вика.Абе тъпако не е важно количеството пари а тяхното качество.Когато по време на комунистическата демокрация майка ми получаваше 9000 лв. пенсия , тя беше 3 долара.Разбра ли бе фалшиво харвардския лайно?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *