« Върни се назад Публикувано на 12.02.2022 / 12:05

КИРОВАТА „КУРОЛАЦИЯ“ С КРИЗИСЕН ПР: ПОКРИХА ЛЕНА, А ПРОСТОТО ОБИКАЛЯ КАТО ЛИНЕЙКА С ЧУЖДА ПИТА НА „АФЕРА“ ПОМЕН ДА ПРАВИ

Кировата „куролация“ с кризисен ПР: покриха Лена, а Простото обикаля като линейка и стреля с фунийки по Гешев.

Просто Киро от два дни е във фаза „кризисен ПР“.

Гафът на „куролацията“ да търчат Киро и Лена до прокуратурата с линкове от Google, толкова много ги срина, че Простото обикаля като линейка и стреля с фунийки по Гешев. Главният прокурор бил 20-тият в списъка с корумпета, измъдрило някое жълтопаветно Прокопи, та Просто Киро го повтаря по два пъти на ден – вчера в Народното събрание, днес в Новата /тя като старата/ телевизия. Гешев си го знаем, може да не е идеален, ма вкара в ареста една дузина народ, дето президенти им откриваха заводи, а министри им се отчитаха на килимчето. А и Гешев носи на бой. Колкото удари отнесе, Кирето и да иска не може да го стигне, пък и няма да издържи и половината.

Да те открехнем. 20-ят в списъка е деловодителката в прокуратурата, ма за нея няма нищо в Google, та Лена да те информира. Абе, къде е Лена? Кой скри Лена? Кой прибра това девойче, Лена?

Просто Киро отишъл в Новата /тя като старата/ телевизия, щото толкова много се издъни, че кукловодите му са бесни и вече се чудят с кого да го чейнджат. Щял да внася отвън шеф за КПКОНПИ, все едно е пратка ананаси с „бяла магистрала“. Как ще ги търси ли? В Grinder е пълно с кандидатите да стават масажисти. Ще напудрят един джендър и готово, а може и джендърка с мустаци.

В Новата /тя като старата/ телевизия обаче не питат нищо Просто Киро за „летящия кон“? Защо ли? Дали, защото Новата /тя като старата/ телевизия е собственост на бивш шеф на ЦРУ? За Pegasus иде реч, Кире, не се прави, че нищо не знаеш.

А и още нещо – Просто Киро, не се набутвай между шамарите, щото е лесно да скачаш на паднал човек. Влади Горанов трябвало да обяснява, Боко Тиквата трябвало да обяснява. Къде беше ти и твоите началници, когато АФЕРА ги осветяваше, а те държаха всичко? С чужда пита, помен се не прави.

Просто Киро и идея си няма какво се случва отвъд Черно море. Няма и да разбере, защото дори Байдън не го бръсне за слива. Президентът на САЩ снощи провел видео-конферентен разговор от „ситационната стая“ на Белия дом с партньори от Европа. Ма, ни Киро, ни Радевия били поканени да слушат. На тях просто им спускат какво да рецитират и те го правят, къде с лапсуси, къде с грешки.

Калин Спасов

 

«