« Върни се назад Публикувано на 11.09.2023 / 19:57

КИРИЛ ПЕТКОВ СЕ ПРАВИ НА УДАРЕН, НО НИЕ НЕ СМЕ

Никой не е казвал, че има среща между Кирил Петков, Бойко Борисов и Алексей Петров. Смешно е Кирил Петков да отрича твърдение, което не съществува. Има среща между бащата на Кирил Петков – Петко, Бойко Борисов и Алексей Петров в централата на ГЕРБ.

Другите срещи в манастира са между Борисов и Кирил Петков и Асен Василев. Проблемът при тях е, че са направени преди всякакво парламентарно сближаване на двата лагера – още докато в парламента си викаха „мафия“ и без знанието и съгласието на ръководствата и членовете на ПП-ДБ. Напълно непрозрачно и недемократично, защото на тези срещи е договорено всичко, което после ни се представи като „сглобка“.

Кирил Петков се прави на ударен, но ние не сме.

Между другото – говори с патос за образование на невъзможен български език, с което допринася за общата му деградация. Той и Цветан Цветанов трябва да получат академична награда за непоправим принос към унищожаването на българския език. И да се наредят в дългата редица на полуграмотни и нечленоразделни звезди, които станаха доктори на хонорис каузата…..

Явор Дачков

«