« Върни се назад Публикувано на 16.09.2021 / 12:17

КИРИЛ ПЕТКОВ НАГЛО ПРИЗНА, ЧЕ КАТО МИНИСТЪР Е ИСКАЛ ДА ОТКРАДНЕ ПАРТИЯ, ПРЕДЛАГАЙКИ И ПАРИ, ОТ ИМЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА! ТОВА Е ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ, КОЙТО ВЪВ ВСЯКА ДРУГА ДЪРЖАВА ЩЕ ПРАТИ ТИЯ ИЗМАМНИЦИ И МЕНТОРА ИМ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ!

АФЕРА:

ШЕФЪТ НА ЕКОГЛАСНОСТ ПРИЗНА ТОВА, КОЕТО НАПИСА ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА“ – ХОРАТА НА РАДЕВ ЦЕПЯТ БСП И КОАЛИЦИЯ! ПРИТИСКАТ С БРУТАЛНИ ИСКАНИЯ И НАТИСК! ОТКЪДЕ СА КИНТИТЕ, РАДЕВ!

https://afera.bg/%d1%88%d0%b5%d1%84%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%b5%d0%ba%d0%be%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d1%81%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%b5%d1%82/

Днес Кирил Петков удивително нагло, безпардонно и тъпо потвърди, че: „Опитахме се да вземем „Екогласност“ от „БСП за България“.

На всичкото отгоре го направи в МИНИСТЕРСКИЯ КАБИНЕТ, там, където докато беше министър ПРАВЕШЕ И ПАРТИЙНО СТРОИТЕЛСТВО ПОД МЕНТОРСТВОТО НА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ.

Кирил Петков официално потвърди за разговорите, но вместо да каже, че са искали контрол върху партията чрез водачески места и финансирне употреби ефимизма „искаме пълно доверие върху партията“.

Радевите служебни министри – партийни строители брутално нагло стигнаха до там, че да отидат в офиса на лидера на „Екогасност“- формация, която е партньор на БСП, за да му предлагат „Екогласност“ да стане част от проекта им, като изрично няколко пъти подчертали, че те ще финансират всичко, дори и цялото ръководство на формацията. Кирил Петков заявил, че зад проекта им стоят хора от президенството като дал да се разбере, че става дума за секретаря на президента Николай Копринков.

Това е грандиозен скандал! Във всяка европейска държава това моментално ще изхвърли подобни измамници и рекетьори на политическото бунище, да не говорим, че прокуратурата трябва да се намеси.

У нас – ръкопляскат на измамниците на Радев, които на всичкото отгоре и си признават, че с ресурсите на властта пазарят партии.

Радев премина всякакви граници и окончателно лъсна грозната му психопатийна комплексарска кариеристичност, заради която е готов на всичко – продажност и предателство.

А кирипетковци толкова са тъпи, като харвардски галоши, че даже и си признават какви безобразия вършат.

Afera.bg

«