« Върни се назад Публикувано на 05.11.2021 / 23:02

КИРИЛ ПЕТКОВ МНОГО ИСКА ДА Е ПЕЕВСКИ, НО НЯМА КАПАЦИТЕТ – ЛЕКА КАВАЛЕРИЯ. КИРИЛ ПЕТКОВ Е ОБИДА ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА.

Йордан Цонев беше най-адекватен в „Панорама“. Компетентен и циничен, но не по-циничен от Кирил Петков, защото не морализаторства.

Кирил Петков много иска да е новия Пеевски, но няма капацитет – лека кавалерия.

В последните 30 години говоренето срещу корупцията е толкова изтъркано от употреба средство, за да влезеш в корупционната игра, че са достатъчни две минути, за да стане ясна тази банална цел.

Кирил Петков е обида за интелигентността. Той говори пълни глупости и изглежда няма никакво понятие от управление и политика. Смята, че като каже няколко банални и очевидни неща те ще станат от само себе си, само защото ги е изрекъл и му минават през ума.

Ще излъже по-претенциозната част от публиката, която вече не е и толкова многобройна – време е и умните и красивите да се литнат, след като чалгаджиите го направиха през лятото.

За мен от този дебат стана ясно, че е най-добре ГЕРБ, БСП и ДПС да направят управленска коалиция и да се приключва с тези драматизации. Който мисли, че управленската алтернатива е лесна работа да погледне Стойчо Кацаров и катастрофата, която се разгръща пред очите ни и която той предизвика с най-добри намерения и тотална некомпетентност.

Явор Дачков

«