Публикувано на 25.06.2022 / 13:05

КИРИЛ ПЕТКОВ Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ. КИРО ДЕЙСТВА КАТО ЕНИЧАР. ЕНИЧАРИТЕ НЕ СА ПРЕДАТЕЛИ. ТЕ СА ВРАГОВЕ.

Не, Кирил Петков не е национален предател заради Македония.

Той е враг на България.

Предател е този, който знае историята, знае чувствата на българския народ към тази измислена държава с този измислен език, но ги пренебрегва, за да получи нещо.

Кирил Петков не знае историята, не му пука за чувствата на българите, за историческата памет към жертвите, за националната обида. Той даже не си дава сметка, че това е национален въпрос от два века.

Киро действа като еничар. Еничарите не са предатели. Те са врагове.

Прекарал е по-голямата част от живота си извън България, няма нищо българско в него, не му пука даже за Конституцията, камо ли за някакъв си там език. Еничарите фактически са престанали да са Българи.

За разлика от предателите, които все пак са гузни, еничарите са убедени и мотивирани марионетки. В случая не на турския султан, а на еврократите.

България беше победена от вътрешен враг, отгледан и възпитан навън.

Както еврократите не можеха да разберат какъв ни е проблемът с Македония, така и марионетката им Киро не разбра.

В този ред на мисли бих посъветвал Борисов да се скрие в миша дупка.

Защото той действаше като натегач на кукловодите, но от позицията на класически предател. За да получи нещо. Липсата на образование не го извинява.

Богомил Бонев

Коментари 56 за
“КИРИЛ ПЕТКОВ Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ. КИРО ДЕЙСТВА КАТО ЕНИЧАР. ЕНИЧАРИТЕ НЕ СА ПРЕДАТЕЛИ. ТЕ СА ВРАГОВЕ.”

 1. КОЙ СЪЗДАДЕ КИРО , КОКОРО И ЛОРЕР?!!
  Не беше ли един разположен в президентството шофьор на самолет който се оказа, че се е клел последно пред американско знаме , а българското е използвал за пешкир.

  КУКЛОВОДИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ НАСЛАЖДАВАТ НА ТЕАТЪРА КОЙТО НИ ПРЕДСТАВЯТ.
  Те избират куклите , а ние публиката само гласуваме за тях.

  ПОД ДОСТОЙНСТВОТО НА ЕДИН ЧОВЕК Е ДА УЧАСТВА В ТОЗИ ДОЛНОПРОБЕН СПЕКТАКЪЛ НАРЕЧЕН ИЗБОРИ, КОЙТО ТЕЗИ КОИТО РАЗПРЕДЕЛЯТ ПАРИТЕ СЪЗДАВАТ ПЕРИОДИЧНО ПРЕЗ НЯКОЛКО МЕСЕЦА.

  Зрелища , които да отвличат вниманието от цената на хляба и галопиращата инфлация, за която никой не говори.

  ИЗПЪРЖВАТ НИ НА БАВЕН ОГЪН , КАТО ЖАБИ В ТИГАН.

 2. Олигофренът Кир4у Петков беше доведен във властта от службите на САЩ, които изпълниха заръките на правителството на САЩ и кръговете, които искат световно господство.
  Кир4у се постара да изпълни заповедите, а местния политически нерез, наречен Боко Тиквата се постара да даде заявка за ново властване, основано на АБСОЛЮТНО ПОДЧИНЕНИЕ на Съединените Краварски Щати.
  Очаквайте новият сериал, озаглавен „Мутацията на Банкянския изрод“ от българския политически блокбастър „Дълбоко в хралупата“ с гост режисьор Н.Пр. Кенет Мъртън.
  В новите серии Банкянския изрод вече няма да целува германският канцлер, нито пък ще еВе с 200 своите европейски колеги. Сценаристите са отредилина Банкянския изрод повече смирение и чести престои в различни манастири, т.е. имидж на смирен и благочестив Божи човек. Недостатък на сериала е това, че благочестивия герой пак е обкръжен от мафиоти, курви и ибрикчии, които постоянно рушат неговия имидж, а рейтинга на Банкянския изрод е в процес на хлъзгане към този на Мократа пещера от ул.“Позитано“ в гр. София, България.
  Повечетайни няма да ви издавам, ще си платите и ще изгледате тези вълнуващи епизоди.
  Щях да забравя още една подробност от този сериал, в който ген. Мунчо Триморски пада от хлъзгав морски балтийски камък, прехапва си езика и онемява, т.е. мълчи като бита триморска п*тка до края на сериите, само изпозва юмрука си и се бие с него по плешивата глава, вероятно от мъка.

 3. България не можа да ,,износи“ нито един читав политик !
  Не роди,бръктиса ги всичките…
  Не знам дали е лоша майка или проблемът трябва да се търси другаде ?!
  Не знам.

  Но,няма време !!!
  Това е ясно като бял ден.

  Венсеремос.

  1. Проблемът е този, г-н Вейронов, че България е онождана от ненормалници с големи *уища, пръскащи кофти семе, които и повредиха детеродните органи и заради това Тя прави спонтанни аборти.

  2. много одавна съм го казал това за забрееняването и спонтаните аборти ама някой се правят на луди че не знаят

 4. Щом не се намери един поне, ЕДИН, да отиде пред парламента и да им пойска сметка за предателството, сме не народ, а МЪРШИ!!! Македонците направиха 50 000(петдесет) хиляден митинг!!! Боклуци и мърши, това сме ние и никой да не се обижда, ние мършите оставихме едни национални предатели с продадени души, да се гаврят с паметта на Майка България!!! НИЕ МЪРШИТЕ, ГЛАСУВАХМЕ ЗАЕДНО С ПРЕДАТЕЛИТЕ!!!

 5. Радев, президенте ти къде беше вчера, ВЧЕРА?!

  “ …. вчера народните представители гласуваха ПРАЗЕН чек за нещо, с което мнозина от тях така и не успяха да се запознаят, което категорично не предоставя необходимите механизми, срокове и критерии за защита и което ще остави следващите български правителства в днешното положение да водят безплодни спорове с македонската страна“, допълни още Румен Радев.

  Е, нали това е „историческо решение“ … сега пък народните представители гласували ПРАЗЕН чек за нещо, за което ще се караме със съседите?!
  ===============

  Радев, Радев …. „ако си президент на място“, както каза К.Петков от Брюксел, нямаше да да допуснеш нарушител на Конституцията да става твой министър.

  Направи компромиса, погази основния закон и днес хоп – К.Петков те застрелва с обвинения, а българския народ застрелвате с катастрофа на държавата България.

  Президент Радев, ти къде беше ВЧЕРА?!

 6. След 1990 годиниа всички министър-предатели и външните министри на България се назначават от сащническото посолство! България трябва незабавно да обяви сащ за агресор! България трябва незабавно да изгони сащническия посланик, България трябва незабавно да прекрати дипломацията със сащ и незабавно да ги обявим за терористична държав! България трябва незабавно да изгони сащническите войски от територията ни, незабавно трябва да закрием сащническите бази, защото са наша територия, а в момента сащническите бази в България са сащническа територия! България трябва незабавно да изгони всяко сащническо НПО на цру на сащ! А заради намеса в политиката на България – България трябва да изгони френския посланик! Това е агресия от африфранция!

 7. Кадиров: Обещах ли добри новини? Получавате ги!
  t.me/RKadyrov_95/2410
  Приятели! Промишлената зона на Северодонецк и летището са напълно освободени!
  Благодаря на моя скъп брат, помощник-ръководителя на Чеченската република Апти Алаудинов и командира на втори корпус на Народната милиция на ЛНР „Адлер“.
  От територията на завод „Азот“ са освободени 800 мирни жители. Летището е почистено от останките на бандитските групи, цялата му територия се контролира.
  Работи се и по разчистването на населеното място Боровское.
  Една от трудните точки на украинската отбрана не продължи дълго!
  Продължавай така! Русия, напред!
  Обещах ли добри новини? Получавате ги!
  Приятели! Промишлената зона на Северодонецк и летището са напълно освободени!
  Благодаря на моя скъп брат, помощник-ръководителя на Чеченската република Апти Алаудинов и командира на втори корпус на Народната милиция на ЛНР „Адлер“.
  От територията на завод „Азот“ са освободени 800 мирни жители. Летището е почистено от останките на бандитските групи, цялата му територия се контролира.
  Работи се и по разчистването на населеното място Боровское.
  Една от трудните точки на украинската отбрана не продължи дълго!
  Продължавай така! Русия, напред!
  Обещах ли добри новини? Получавате ги!
  t.me/RKadyrov_95/2410

 8. Другарите са големи борци за Македония. Само да не бяха принуждавали българите в пиринско да се пишат македонци, само майката на Станишев да не беше измислила македонския език. Та и съюзника на другарите БЗНС и той по тая линия. На Александър Стамболийски са му взели главата щото подписал със Сърбия, че България няма претенции към Македония и освен това сръбската армия да може да влиза до 40 километра на българска територия да гони четите, които са се борили за освобождението на Македония. Въобще всичките беди за българския народ са от другарите, но няма спасение. На всеки километър са. Пък и дългогодишната отрицателна селекция също върши работа. Вече голям процент от новородените нямат друг шанс, освен да станат другари.

 9. За съжаление Европа не е това, което беше! – „коалиция Ориент експрес“ с/у „коалицията ЛГБТ+“ Тази сутрин по БТВ лидерът на ДБ се опита по един елегантен начин да лепне на опозицията етикета „коалиция Ориент експрес“. Повтори го няколко пъти. Типична соросоидна пропагандна технология. В случая той се опитва да придаде пейоративен оттенък на ситуационната за парламентарния вот антиСорос коалиция. Христо Иванов прави опит да внуши на зрителите, че неговите политически противници са носители на ориентализъм и азиатски дъх. А неговата коалиция е символ на европейщината и европоцентричния свят. За съжаление Европа не е това, което беше! Европа деградира и се самоунищожава пропита от ултралиберална идеология с екстравагантна и девиационна ЛГБТ+ психика По покупателна способност известната до този момент Г-7 бе надмината от „азиатската“ Г-7, в която влизат Китай, Русия, Индия, Виетнам, Индонезия… Да. И това се случи. Христо Иванов бе трогателно нежен към БСП. В страстната идеологическа дружба между Нинова и Иванов има нещо много джендърско и нетрадиционно. Което ме кара да си мисля, че ако има „коалиция Ориент експрес“, то основният нейн противник на политическата сцена у нас е „коалицията ЛГБТ+“. http://www.budnaera.com/202202f/2221167.html

 10. Пионки си измислят подкрепа, комунистите крещят „мафия“ по площадите, а демократи целуват агенти от ДС в знак на вечна и неразделна любов
  Пионки си измислят подкрепа, комунистите крещят „мафия“ по площадите, а демократи целуват агенти от ДС в знак на вечна и неразделна любов
  May be a closeup of 1 person and beard

  Виктор Димчев

  Албанският премиер публично ни наруга с много грозни думи.

  Македонският премиер публично се накара на Кирил Петков за глупостите му.

  Лидерът на ЕНП в ЕП ни нахули заради пропуснатият исторически шанс.

  Ето това е началото на жътвата от политическите лупинги на почтените братя.

  И докато на външнополитическо равнище вече сме на опашката дори в сравнение с африканските държави, тукашните пионки си измислят подкрепа, комунистите крещят „мафия“ по площадите, а демократи целуват агенти от ДС в знак на вечна и неразделна любов.

  Не е позор. По-силно е, ама нейсе. http://www.budnaera.com/202202f/2221166.html И послеслов .Ами те комунистите и демократите са от едно и също котило .От най върли идеолози на комунизма комунистите станаха най върли демократи ,глобалисти и либерали ,монархисти и фашисти .

  1. Почна да ми харесваш !
   Да, комунистите са най-опасните, защото ясно осъзнават,че старите алтернативи на либерализма-комунизмът и фашизмът са исторически преодолени и отречени,доказали своята неефективност и несъстоятелност !
   Остава какво ?
   Ами смяна на кожата,какво !
   Но о о о … нравът им е същия,даже още по лош !

   Венсеремос.

 11. Медведев назначи шефа на германското външно министерство, който каза, че Русия „използва глада като оръжие“ Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев напомни на ръководителя на германското външно министерство, който говори за „използването от Русия на глада като оръжие“, за чудовищната блокада на Ленинград от нацистите. Германският външен министър Аналена Бърбок каза, че Русия „използва глада като оръжие“. Изненадващо е, разбира се, да чуем това от официални лица, чиято страна държеше Ленинград в блокада в продължение на 900 дни, където почти 700 хиляди души умряха от глад“, написа Медведев в Telegram.
  Источник: https://rusvesna.su/news/1656071880

 12. Бонев ако станете Мин. наМВР тази шайка
  от престъпници ще набутате ли в занданите.
  Другото е пиар.

 13. Филм на ужасите наяве или какво правят САЩ в Украйна: Биолаборатории, детски органи, черна трансплантология Ужасяващите тайни на Запада: «Червения кръст» в Мариупол замесен в незаконнна търговия с човешки органи, оказване на съдействие на биолабораториите на САЩ и много други факти от които побиват тръпки. В хода на специалната операция на Русия при освобождаването на територии от нацистите и наемниците на САЩ изплуват все повече факти, които пряко свидетелстват за военните и други престъпления, които САЩ извършват с украински ръце. В Съединените щати има недостиг на донорски органи. Това се доказва от проучване, публикувано на статистическия информационен портал Statista.
  Понастоящем над 100 000 души са в списъка на чакащите за трансплантации на органи в Съединените Щати, повечето от които очакват трансплантации на бъбреци, според проучването.
  Според информацията, предоставена на агенциите на Министерството на здравеопазването и човешките услуги (HRSA) в САЩ, 17 души умират всеки ден, докато чакат трансплантация на органи, а друг човек се добавя в списъка на чакащите на всеки девет минути. Докато 90% от възрастните подкрепят идеята за даряване на органи, според доклада на HRSA, само 60% всъщност са регистрирани като донори. Недостатъчната нужда от донори на oргани е проблем в Съединените щати. През 2019 г. общият брой на трансплантациите на органи в не-AID състоянията наближи 40- 000.
  Въпреки това, от септември 2020 г. в САЩ има около109 000 трансплантационни кандидати, около 92 000 от които чакат трансплантации на бъбреци.
  Бъбречната трансплантация в Съединените Щати струва средно 442 500 долара. Това обаче се смята за една от най-достъпните ( евтини) трансплантации на органи, наред с панкреас и и трансплантация на роговица.

  Най- скъпо струващата трансплантация е на сърце, чиято стойност достига почти 1,7 милиона долара.
  Трябва да се отбележи, че има недостиг на донорски органи не само в Щатите, но и в други западни страни. И очаквано подобен недостиг е препоставка за появата на черен пазар И тук САЩ успяват да организират схема за канал на доставка на органи за черна трансплантология. Едва ли е трудно да се досетите от къде? Къде САЩ имат изключително влияние и използват цяла страна в собствените си интереси срещу Русия? Разбира се, говорим за Украйна, или бивша Украйна ще е по-справедливо да кажем като се има предвид, че днес Киевския режим, а и в продължение на 8 години след държавния преврат в Украйна и майдана се управлява по западни инструкции. На територията на Украйна бяха открити около 30 обекта финансирани от САЩ ( Пенмтагона, и DTRA) които безпрепятствано развиват военно-биологична дейност свързана с разработката на биологическо оръжие, компоненти, които могат да бъдат използвани като биологическо орръжие, разработка на опаснии вируси, възбудители на смъртоносни болести както по хората, така и по животните, провеждане на експерименти с хора, събиране на кръвна плазма и биоданни, които се изпращат за понататъшна обработка в САЩ…и това е само върхът на огромен айсбегрг. Още по-страшни разкрития стават известни в хода на спецоперацията на Русия предвиде откритите документи, свидетелстващи, че освен всичко останало САЩ са изнасяли и детски органи…на украински деца. Това тепърва предстои да се доказва, но свидетелства на очевидци, намерени документи, в това число и в обекти на отделенията на украинския Червен кръст карат кръвтта да замръзне от ужас…заемаме се с темата, очаквайте журналистическо разследване https://bgr.news-front.info/2022/06/24/film-na-uzhasite-nayave-ili-kakvo-pravyat-sashh-v-ukrajna-biolaboratorii-detski-organi-cherna-transplantologiya/

 14. Какво „Възраждане“ какви 5 лева.
  Оттеглянето на Гунчева показва, че „Нещо гнило има в Дания“.
  Защо въпросната партия не организира протест, преди гласуването на ветото?

  1. Аз още вчера написах това,ако защитаваха интересиге на България,щяха да докарат симпатизантите си и да строшат главите на националните предатели,но те го играха вяла опозиция,всичко беше съгласувано с Герб и гнома аганасов,бяха позор,аз водих тука някакъв спор с някакъв си Fuchy…който се скъса да ги защитава,това което написа Гунчева,тези които четат коментарите ми,аз още преди 2 сед.написах,това което тя казва….написах че,е изумително за мене как Възраждане и БСП,поискаха в края на февруари,когато гласуваха декларация,да се гласува по-точки,и ВЪЗРАЖДАНЕ И БСП ГЛАСУВАХА ЧЕ РУСИЯ Е АГРЕСОР,даааа срещу санкциите,но че е агресор……аз преди това имах забележки,но с това си действия и още стотици….разбрах че тези са популисти,евтини хора,Костадинов е изпечен лъжец,а Ангел Георгиев е крадец на имоти от инвалиди,а това нещо Николай Дренчев изгонен за кражба от ВМРО,пилота е Глобалист……следя срещите на Костадинов умишлено…..такова Високо ЕГО,така премята хората…АЗ,АЗ,АЗ…и див популизъм….неслучайно ги кръстих СЕКТА,а онова просто нещо Искра Михайлова…..така че КирУидиотУеничаря е цвете пред крадеца на субсидии,изпечения лъжец,дивия популист Костадинов….

 15. САЩ и НАТО са престъпници» 4 месеца военна операция.
  Украйна вече е на края на силите си.
  Западните оръжия нещо все не пристигат.
  Според мен, завърши ШЕСТата фаза и започна
  СЕДМата фаза от сблъсъка в Украйна . Сега ще превземат и съседния Лисичанск. И с това
  приключва елитната 70 000 украинска войска,
  подготвена и надъхана, въоръжена и боеспособна Остава крепостта около Авдеевка, близо до Донецк.
  Укрепена и изградена от НАТО. Руснаците там са предпазливи.
  Не се поддадоха на провокацията — бомбардиране на Донецк,
  за 1 ден 300 снаряда! И още дни като този . Следва мощно руско придвижване на Запад,
  в централна Украйна. «Каквото повикано — такова и отзовало се.»
  Особено, ако Западът вкара оръдия далекобойни —
  и започне да ги използва ср. руска територия. . Пентагонът призна официално, че през последните 20 години
  са имали в У. 46 военни био лаборатории!!!!! Не 31, а цели 46!!!
  И са ги финансирали с огромни суми.
  И са им поставяли задачи.
  И …, че са си наели 1 000 доктори и специалисти дори
  от самата Русия!!!?? https://bgr.news-front.info/2022/06/19/sashh-i-nato-sa-prestpniczi/

 16. В САЩ зоват за „налагане на цена за агресията на България“ срещу Македония Поглед.инфо/ За пореден път нашите „евроатлантически партньори“ показват, че нито разбират България и Балканите, нито пък ни уважават, въпреки че заради тях жертвахме икономиката и енергетиката си, суверенитета и бъдещето си. Но както се казва, не е виновен този, който яде баницата, а този който я дава. В американското полу-официозно списание “Foreign Policy“, основано от самия Самюъл Хънтингтън, излезе статия, насочена срещу България, която с комсомолски жар напада всички българи, които са против падането на ветото за Северна Македония като „путинисти“ и агенти на Русия. Изданието излиза и с конкретно предложение как да се накаже и удари „българският ултра-национализъм“ и да се защитят интересите на САЩ и Северна Македония. Това не е статия в някой жълт вестник или сайт, а материал поместен на елитарно списание, което се пише от и за американския външнополитически елит и елитарните среди в Американската империя. С други думи, казаното на страниците на издания като “Foreign Policy“, “Foreign Affairs“ и др. подобни, може да се счита за позиция на американския елит или част от него. https://pogled.info/avtorski/Simeon-Milanov/v-sasht-zovat-za-nalagane-na-tsena-za-agresiyata-na-balgariya-sreshtu-makedoniya.143545

 17. Какво „Възраждане“ какви 5 лева. Оттеглянето на Гунчева показва, че нещо гнило има в Дания“. Защо въпросната партия не организира протест при гласуването на ветото. Народе …

 18. Във външното ни министерство работят най-големите ТЪПАЦИ. Френското председателство щяло да гарантира българските условия. ТЪПАЦИИ! Френското председателство СКОРО му свършва мандата и ангажимента му отпада.
  Боклуци!

 19. Още нещо г-н Бонев,кирил петков е никой,скоро ще бъде в небитието,лицето Борисов предаде България,това мафиотизирано нещо го стиснаха за където трябва,че се активира,и благодарение на неговото решение се с.лучи,това предателство….на НЕГО НЕ МУ ПУКА ОТ БЪЛГАРИТЕ,ТОЙ ЗНАЕ ЧЕ ЩЕ ОТИДЕ ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ,ЩЕ КАЖЕ НЯКОЛКО ДУМИ И ЩЕ ПРЕМЕТНЕ НАИВНИЯ ЕЛЕКТОРАТ,ТОВА НЕ МУ Е ПРОБЛЕМ,ПРОБЛЕМА МУ Е МРЪСНОТО ГАНГСТЕРСКО МИНАЛО,С КОЕТО ГО ДЪРЖАТ АНГЛО-САКСОНСКИТЕ ИЗНУДВАЧИ,В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ТОВА МИНАЛО Е ОПРОСТЕНО,а ЕС и Америка,използват това му минало за рекет и изнудване!ТОВА Е!
  За мене пак казвам ОСНОВНИЯ ВИНОВНИК ЗА ТОВА ПРЕДАТЕЛСТВО Е ГАНГСТЕРА БОРИСОВ,ако борисов не беше подкрепил това предателство……НИКОГА,АМА НИКОГА АНТИ-БЪЛГАРИТЕ САТАНИ Хр.Иванов,гнома Атанасов,КирУидиотУ,кокорчо,ДПС…..не можеха да прекарат това“уж“,френско предложение,НИКОГА,ама ТОЧНО НИКОГА,НЯМАШЕ ДА МИНЕ,а това“уж“френско предложение беше подготвено от САТАНИНСКОТО ИЗЧАДИЕ(((служителка на GAVI,Бил Гейтс))),зам.министър на Външните работи ГЛОБАЛИСТКАТА ВЕЛИСЛАВА ПЕТРОВА И ОНОВА МУЙКОВСКО СЛУЧАЙНО НЕЩО ГЕНЧОВСКА,които са хора на ИТН,и онова нещо от дупката Сл.Трифонов,който в момента го играе“Родолюбец“…..всичките са МАСКАРИ….но основния виновник да това което се случи е на Българоубиеца,предател Борисов…..

 20. Наесен, от плажовете в Гърция,директно на митинги срещу непоносимите цени на тока,дизела и насъщния !!!
  УРА !

  Венсеремос.

 21. Ся, дали си еничер на Раша или Саша, е все тая. Разликата с еничерите на Османската империя и на горните, е че османлиите им сменяли религията и им клъцвали пишките. И трита бренда еничери имат една и съща функция – мъпети на спонсорите си.
  Харвард отдавна е свърталище на Кабал мафия, имат програма за „млади лидери“, едногодишна, от туземни държави, не се изисква приемен изпит, т.е. летвата е долу, на пода. Предполагам, че Кирчо е присъствал на такава.
  Същото беше и при рашките – едно, че чужденците влизаха без изпит, и второ – без добро владеене на руски.
  Два примера – Познавам един капитан, 1ранг, който е завършил военно морска академия в Рашата. Той български не знае, камо ли руски. Но… е присъствал на 1-годишен курс и му разписали.
  И още един военноморски – завършил военноморска академия при сашките – английският му е като на дете от 4-клас, че и по-малко. Какво, аджеба е чул и разбрал от лекциите? Да, но му разписали.

 22. Борисов няма къде да се скрие от народния гняв и няма кой да го опази от предателството заедно с останалите българомразци.

 23. Абсолютно ПОДКРЕПЯМ написаното от Вас,г-н Бонев,с изключение на това че,лицето борисов е толкова виновен,колкото и еничаря кирил петков,защото нали видяхте как се активира лицето борисов,благодарение на неговата активност това с Македония се случи,нали разбирате г-н Бонев,каквито и врътки да бяха направили анти-българите кирил петков,хр.иванов,гнома атанасов,ДПС……..ако лицето борисов,не беше ги подкрепил,това нямаше да се случи,нали знаете Деса Атанасова какво каза,че борисов се обадил на НАРКОБАСА ЕДИ РАМА премиера на Албания,и той(Еди Рама-наркобоса),му благодарил и възхвалил,че е приятел и други европейски сагани са го похвалили,ако не беше активирането на борисов,това грозно изродено нещо със смешната походка и дебилната усмивка кирил петков,щеше да кръжи до Македония и ЕС,без резултат…..със сэдействието на лицето борисов,се случи това предателство г-н Бонев….

 24. В момента овчото стадо се реди на 3км опашка на Кулата тръгнало да си гледа кефа във Византийско и му е през оная работата че страната му се затрива.

 25. В историята ще пише
  -Може ли едно канадско ЛАЙНО да осере цяла Държава и Историята и ???
  Да може…ако вземат участие Задниците от ПП…ДПС…ДБ и БСП… е в Политически ЗАПЕК!!!

 26. Александър Урумов: България не заслужаваше това национално предателство!
  Днешният ден – 24 юни – ще остане като ден на позора, ден на националното унижение. България не заслужаваше този срам и позор!
  https://epicenter.bg/article/Aleksandar-Urumov–Balgariya-ne-zasluzhavashe-tova-natsionalno-predatelstvo-/285903/11/0

 27. 6 милиона овци преживящи и пиещи ракия с марули и кромид на Територията(защото България отдавна престана да бъде държава)наблюдават как 240 задника в така нареченото Нар.Събрание буквално пред очите му затриват и малкото което е останало.
  За да ти предложи някой че ще бъде гарант за нещо което с години този който е трябвало да го изпълни(македонците) и не си е мръднал и пръста да го направи значи този който ти предлага да стане гарант те мисли за абсолютен дебил.
  Ние(французите) ще ви бъдем гарант(на вас българите) за македонците за нещо на което те се надсмиват и не си мърдат пръста и на йота да изпълнят.
  Само абсолютно идиотски и дебилен народ може да приеме подобно предложение.

 28. За съжаление българите между 18 и 45 години са се превърнали в ужасно лениви и неуки консуматори,които нямат интерес към държавата си! Масовото присъствие е на Кулата,а не пред Президентството и МС ,срещу пилота ,камино генчева и банкянския изрод,канадеца е пътник,дано към затвора!!!
  Радой Ралин:
  Срещнали се на полянка
  прабългарин и славянка.
  Цуни -гуни,вади-тури,
  родили се чукундури…

 29. При наличието на толкова много ибрици,България няма как да не заприлича на нужник !
  Виртуози.
  Успяха да обезличат и унижат най-старата държава в Европа до крайна степен.

  За нас,дето се ,,помещаваме“ в нея да не говорим…
  Ние за тях сме само пълнежа на нужника !
  Така ,че всеки да си прави сметката …

  Венсеремос.

  1. Бачо интересно защо се стигна дотук при толкова много обвинения измами кражби алчност много юдей които работиха с Юда за да откраднат това което не е тяхно за да намажат жълти стотинки райско кътче на земята е България така става когато не може да ценят всяко предателство си има цена хвърлиха детето на боклука всичко старо ще бъде ново

   1. България хвърли много деца на боклука,защото след 1989 година и изби циганския манталитет.
    Нарязахме си заводите за вторични суровини по 8 ст. килото и напълнихме контейнерите с деца !!!

 30. „Темата Северна Македония беше обявена като „червена линия” за БСП. Днес БСП преглътнаха своята „червена линия”, гласуваха „въздържали се” и предадоха българския национален интерес. „Червената линия” или власт на всяка цена, г-жо Корнелия Мустафа Нинова? И вие направихте своя избор”.“

 31. „Крушата не пада по-далече от дървото“ – казва мъдро народа ни .
  Вижте чий семе е Простото, вижте кой е баща му Петко Петков – гад продажна и заклет български враг .
  Защо да се чудим на нещастията които се сипят над България, ами вразите български в купом като хиени се нахвърлят на Родината .

  То не беше Сатаната Хероин щъкаща като хлебарка из министерства и агенции, то не е оня дупедавец Макрон с бабичката мъж – Жан-Мишел Троние, гинеколожката фон ЛаЙнен и цялата евроатлантическа сган !

  Гавра с българския народ !

   1. Никакъв бабоебец не е. „Тя“, която е „той“ го ебе. Същото като с Обамата – неговата Мишел всъщност е приятелчето му Майкъл от младежките години. Майкъл е с пластична операция, но на някои пикчъри пишката му личи. Мишел, т.е. Майкъл в едно интервю призна, че децата им са от сурогатна майка.

 32. Еничарството не се свежда до използване на определени личности от външни сили; то е елемент на съвременния, по-префинен колониализъм.
  В един съюз на България с много по-богати държави с империалистически манталитет и традиции, и още по-важно – с народи с различен манталитет, религия, култура – е напулно закономерно България на бъде използвана, ресурсите ѝ, човешки и материални – да бъдат източвани, докато престане да съществува. Най-малкото защото демографската агресия няма да ни отмине.

 33. Господ да накаже всички до един, които прогониха приятелите и децата да се скитат по чухдите непознати земи и да не знаят кой път да хванат! И когато дойдат при нас в отпуск за по 2-3 дни, само да ревем като животни и те, и ние!

  Пари се печелят, най-лесното нещо, но искрена обич и приятели….душите ни ограбихте!

 34. Французите и македонците изиграха театър, в който Боко Тиквата, Доган Мафиота, Киро Простото и Христо Пинокио им беше дадена второстепенна роля зад кулисите. Сега макета ни се смеят и протриват ръце. Цял свят ни се смее и мрази. Наричат ни „Люлката на предателството“. В чуждите университети България се дава като пример за национално предателство.
  Изброените по-горе отрепки трябва да влязат в затвора до живот.

 35. Ти остави. Ами т.нар. министърка на праносъдието Натка Минета опърдяла яко сливенския затвор при посещението си. Та се наложило да местят възпитаничките за една седмица, та дано се отмирише малко. Ценни ръководни указания, как да се реши проблема дал и Христо Пинокио Иваноф. Натка силно е запленена от гюдерията на Пенокио и редовно я обслужва. Ти предстай си кво е у менистерството.

 36. Тези са съвременните еничари, училите на запад и т.н. Аз добре ги познавам. Тепърва българският народ много ще страда от тях, много кофти поколение са, а отдолу идва и още по-лошо.

 37. Eдин от най-добрите коментари на Богомил Бонев! Не е ли време Румен Радев да го назначи за служебен премиер?

  1. Би било добре, но една птичка пролет не прави. Дори една парламентарно представена партия – Възраждане – няма необходимия капацитет и подкрепа, за да промени радикално нещата (за голямо съжаление).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *