« Върни се назад Публикувано на 28.03.2022 / 18:54

КИРИЛЕ, ДАНИ КИРИЛОВ ПРЕОБРЪЩАШЕ ФАЙЛОВЕ, ПА ТИ ЦЯЛ ТРЪБОПРОВОД! ЕНЕРГОПРЕНОСНАТА МРЕЖА ДА Я ПРЕОБЪРНЕМ И НЕЯ, ДАЛИ НЯМА ДА Е ПО ФЪН ШУЙ, А?

Кирил Петров, във връзка с иначе симпатичната ти идея да обърнем тръбопроводите за газ в посока, в която ти скимне (Корнелия Нинова, следи ми мисълта и ти, щото все пак си му заместник на тоя и освен ако не излезеш на някой селски площад и публично не се отречеш от него, си си в кюпа отсекъде), аз предлагам да нанесеш още няколко важни поправки в шашавата икономико-география, която изповядваш, а именно:

Първо – Витоша идва във Варна. Е, не сама да се вдигне и да се домъкне. Ти, с помощта на неразгадаемият си дори за учените на Мелмак разум, посредством някаква нечувана техническа хитрост, ще ми я преместиш тук, да ми е наблизичко и да си качвам връх Вихрен, когато ми е кеф. И не ми казвай, че Вихрен е в Пирин, а просто ми докарай и него тук. Ще го сложим на мястото на Златни Пясъци, които пък ще отидат в Провадия. Тя къде ще ходи, още не знам.

Второ – енергопреносната мрежа. Да я преобърнем и нея викам аз. Ти, нали. Аз само викам.

Ми стига пък е стояла все тъй както досега. Както и да е то. Да видим ако я насочим накъмто обратното, да речем, дали няма да е по фън шуй, а?

Трето – Кириле, Дани Кирилов да не ти е някакъв братовчед, май че? И той все преобръщаще нещо, ма неговото поне бяха файлове, па ти цял тръбопровод, а сега и още работа ти отворих…

Иван Иванов

«