« Върни се назад Публикувано на 25.05.2023 / 16:04

9 КИЛЪРИ СРЕЩУ КЪРО – МАСКИРАНИ КАТО ЧЕНГЕТА ОТ ИНТЕРПОЛ! НАХЛУВАТ В КЪЩАТА И СТРЕЛЯТ ПРЕД ОЧИТЕ НА ДЕЦАТА МУ! БРУТАЛНОТО УБИЙСТВО Е ЗНАК!

9 маскираните екзекутори, преоблечени като ченгета на Интерпол нахлули в луксозната резиденция в Констанция, Кейптаун и пред очите на двете му деца открили огън по гангстера и гардовете му, пише сайта SvobodnoSlovo.eu.

Красимир Каменов-Къро и приятелката му, бившата манекенка Гергана, са били разстреляни пред очите на двете им малки деца тази сутрин, в 8.20 сутринта в луксозната им резиденция в предградието Констанция на Кейптаун, ЮАР.

Информацията е потвърдена от говорителя на тамошната полиция, полк. Андре Траут.

В имението на Къро призори са нахлули 9 професионални килъри, дегизирани като офицери на Интерпол, откривайки стрелба по гардовете на Къро.

След като ги ликвидират, те влизат безпрепятствено в имението и стрелят от упор по Каменов и майката на децата му, с която от години живеят на семейни начала.

По време на касапницата в съседната стая са спяли двете невръстни дечица на Къро, които са станали свидетели на зверското убийство, но са били пощадени и оставени живи. Наследниците на престъпния бос са изведени от дома си и с тях работят медицински специалисти и психолози, допълва наш източник от Кейптаун.

„Български почерк“ има в поръчката на това убийство. Фактът, че килърите са били облечени в униформи на Интерпол, убийството и на съпругата на Къро – също е знак!, защо не е била пожалена. А Къро на практика бе „сготвен“ от лица, които има следа и в пъкления сценарий срешу Гешев. Знак има и в това – като че ли се удря точно в този момент, когато в България се очакват турболентни процеси и така се предупреждават знакови лица да внимават, лица, които са готови да се бият срещу тази мафия. От една страна вниманието към това, което се случва в държавата се разсейва по посока убийството на Къро, и едновременно с това е предупреждение – „внимавайте, тези, които тръгвате срещу нас“, коментира за АФЕРА топ спец.ченге

Afera.bg

«