Публикувано на 08.09.2020 / 14:11

КИКОТА НА РЕВИЗОРО: НЕ НИ СВАЛЯЙТЕ, ЗАЩОТО НЯМА ВОДА!

КИКОТЪТ НА РЕВИЗОРО: НЕ НИ СВАЛЯЙТЕ, ЗАЩОТО НЯМА ВОДА!

Голям кикот се кикоти Ревизоро: Не ни сваляйте, защото няма вода!

Като обладани изглеждат вече по телевизорите министрите. Човек трябва да му тегли по един кръст, щом седне пред екрана. Върхът обаче бе вчерашният кикот на Емил Димитров-Ревизоро.

Еконачалникът на практика издаде колко ще управлява още Борисов-3. Той спомена, че иска да изкара още 4 години като министър на Бургас, по една-две години на Шумен и Варна. Докато те имат вода за пиене, де. Накрая се изхили неадекватно, което разкри идеята му: Не ни сваляйте от власт, защото вода така и така няма да има!

Значи мандадът е дотогава, докато завали, неслучайно фриволно се смее в края на т.в.-репортажа министърът. Това му се вика кризисен пиар! Когато ти искат оставката, ти или я оглавяваш с проект за нова конституция, или заплашваш народа с ефекта от собствените си безобразия.

Да, изсичането на горите също било причина за безводието, признава доскорошен заместник-министър. Сякаш, че бандитските дърводобивни фирми от последните 10 години са на Отровното трио, Румен Радев или на Христо Иванов.

Преди дни този сайт предупреди, че водната криза в Перник ще ни се стори розов сън пред очакваното безводие за Варна, Бургас, Сливен и Ямбол. Ето, че екоминистърът веднага яхна това предупреждение и го отправи неясно към кого. Към арменския поп, Вселенския патриарх или Божествения разум?

На всичкото отгоре, от „ВиК“ във Варна обявиха, че евентуалното захранване на града от язовир „Цонево“ щяло да оскъпи питейната вода 10 пъти. Въпросът е защо преди две години, когато имаше проект, а може би – и изчезнали пари за него, бе стопирано захранването на варненските чешми от там. И сега водата във Варна от 3 лева за кубик 30 лева ли ще стане?!

Спасението за морската столица остават откритите от великия римски император Траян Девненски извори. Ако знаеше той, горкият, какви управници ще го наследят по нашите земи, никога нямаше да тръгне с легионите си към Тракия и Дакия!

Цанко Цанев

Коментари 26 за
“КИКОТА НА РЕВИЗОРО: НЕ НИ СВАЛЯЙТЕ, ЗАЩОТО НЯМА ВОДА!”

 1. ,,За вода ке копате,злато ке намиргате !“
  май беше баба Ванга …

  Няма по-голям от хляба !
  Ама и с водата майтап не става !

 2. Веселяк! Ревизорче, като те слушам какви ги ръсиш наляво и надясно разбирам, че здравата си я закъсал с експерт-консултанти около себе си. Консултанти имаш бол, все дялани камъни – партийни апаратчици, но експерти нямаш! Ти ли ги гониш, или те сами бягат от теб/МОСВ. Викни бившата Иван Костова министърка Евдокия Манева, дето постави основите за съсипването на водния сектор през 1999 г. със затриването на единното им управление (справка: Закона за водите). Или нейните подчинени дружки, Нона Караджова (после станала и тя министър на МОСВ), Мария Бояджийска (после станала зам.-кмет по Екологията на СО), Долорес Арсенова (после станала и тя министър на МОСВ), дето направиха сума европейски проекти/пари, за да ни докарат накрая до това дередже. Каква плеяда от светила, а? Викни ги, пък викни едновременно с това и тези дето закопчаха невинния Нено Димов, да ги приберат и тях. Ти поне знаеш това как става. Какво да правиш ли? Мислех да не ти подсказвам, защото в училище все ми пишеха единици задето подсказвах на такива като теб и останалите ти колеги от правителството. Но само ще ти дам джокер – поразпитай тоя-оня за един голям язовир, намиращ се близо, на юго-запад от Бургас, започнат в началото на 80-те години. Той трябва обаче да се завърши. Завърши го, за да те споменават с добро хората от Югоизточна България и следващите ти заместници – бъдещи министри. 150 млн. евро, само ще ти струва това удоволствие (заедно с комисионните, нали знаеш, без тях не става), но ще спасиш туристическите сезони край морето за десетки години напред. Парите знаеш от кой да ги искаш. Пък и да знаеш, съседна нам държава има интерес да купува вода от този язовир, за да си водоснабди столицата. Далавера от където да го погледнеш.

 3. Националните предатели във всяка една държава се избиват. Само в България са назначават за министри, депутати и посланици. ТОЧКА!

 4. Тези язовири са източени с ВЕЦ а те са на някого които си има име – НАПИШЕТЕ ГИ !!!!

 5. Лека му пръст на министър Церовски! Откриха помпената станция на язовир Цонево – имаше голям банкет по случая! Направиха 72 часова проба и я изоставиха. После беше умишлено оставена без охрана и разграбена без да е работила и 1 минута като помпена станция!
  https://presscenters.com/News/13671/ministurut-na-regionalnoto-razvitie-i-blagoustroystvoto-valentin-cerovski-i-zamestnik-ministur-rumen

 6. Абе, тоя нали се бореше с корупцията в митниците. Кой го сложи на този пост сега? Той какво разбира от екология? Ей, тоя Тиквун няма нито един експерт в правителството си. Между другото знаете ли, че Кралев, министъра на спорта, е лекар.

  1. Не думай! Кралев е лекар, че и министър на спорта?! Че той на сумист прилича! 🙂

  2. Ама дипломиран лекар или незавършил? Щото ако беше завършил все някъде щеше да се титошова като доктор кралев….

 7. До месец ще почне режим на водата в Бургас и Варна – ще има много спукани тръбопроводи -защото некъдърниците не знаят дори как се отваря спирателен кран,и го отварят за няколко секунди-(ТРЯБВА ПОНЕ 20 мин да се отваря бавно -пред него има въздушен джоб който отива със сила над 6–8 бара налягане) Протестите в последствие ще са Ужасяващи -ще има бити Кметове и гражданско неподчинение ! Тепърва предстоят Истинските Протести – Масови Силни – ще има много пребити Милиционери ! Това досега беше една „детска приказка“– Просто ГЕРБ дори не предполага какво МУ предстои!! Ако бяха по умни -щяха да си хвърлят Оставките!! Бургас и Варна ще миришат на канал ! Половин България до няколко месеца ОСТАВА БЕЗ ВОДА!!!!!!!! ТОВА Е УЖАСЯВАЩО!! 12 ГОДИНИ НИ УПРАВЛЯВА ПОЖАРНИКАР – И ВОДАТА В БЪЛГАРИЯ СВЪРШИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????

 8. Не бойте се деца, вода има. От репортера на БиТи-вито научих, че Девненските извори бълват по 3 000 кубика на секунда! Споко, Ниагара вече е българска.

 9. Нима очаквате друго от герберастите, които за празника на 6-ти септември поднесоха в Пловдив венци от Министър-председателА и МинЕстерски съвет.
  https://www.flagman.bg/news/2020/09/08/159955325266171.jpg
  Той хубаво Ревизоро иска от нас да танцуваме пеперуда за дъжд, но дали Бог не ни наказва със сушата, че допускаме да продължава тази неграмотна власт на калинките, която не може да управлява несметните ни природни богатства. Не забравяйте, че точно Варна и Бургас са градовете стожери на тези престъпници по време на избори. Сега Боеко-I Българоубиец, след като ни построи вече бутафорни пречиствателна станции и пътища, може спокойно да ни каже – като няма вода, пийте асфалт или л@йна.
  #ПрестъпнициОставка

 10. Кавали те разсипаха всичко, до което се докопаха. Такива изроди Майка България никога не е раждала. Няма никога да се възстанови…

 11. Намерете веднага къде е откраднатата вода,върнете я обратно,там,къдет й е мястото,щот тоз път вече ще си намерите майстора.

 12. Реминисценция. Язовир Искър беше стигнал до кал когато другарите сдаваха властта в ранните години. Невероятно, но факт. Личи липса на фантазия и идеи. Другарите явно са одъртели. Само не ме питайте какво общо има ГЕРБ с другарите.

  1. Кой „източи“ водата на язовир
   „Искър“ през ВЕЦ „Пасарел“?
   Янчулев? Комунист?

  2. Опресни си паметта. Язовир Искър стигна до кал по времето на хидроинженера Янчулев- кмет на София. Спаси ги проекта Джерман -Скакавица, изпълнен за рекордно кратко време от строителни войски. Тогава Министър-председател беше Жан Виденов.

  3. Има шанс да се пръкне нов Янчулев. Няма шанс да поумнееш!

 13. Ура,тута,песни,пляски и ударна доза гьон суратлък -така ще избутат още 6-7 м Казал съм го
  Тия мутри само само с тояги
  трябва да се гонят С мирните
  протести до тук Баста! Никакви
  домати и тюрлю гювеч
  Е…х Къде ми е гьостерицата!!!

 14. Днес, най-голямата заплаха-ПАНДЕМИЯ за България и българския народ е продължаващото мафиотско управление на МУТРАТА бойко и неговите помияри от ГЕРБ и ОБЕДИНЕНИ МАФИОТИ – ВМРО, НФСБ и АТАКА.

 15. Ето до това ни докараха нашите „управници“ – България, страна, в която където и да боднеш бликва вода, България една от най-богатите на водни ресурси страна в целия свят. Благодарение на „мениджърските“ им умения да отклоняват пътя на едни пари. ни докараха в 2020г. да коментираме недостиг на вода. С това управление какви кризи останаха, които още не са ни връхлетели? Ще има ли нещо, в което да няма криза, след това тотално КОРУМПИРАНО управление?…

 16. Тези изроди целенасочено източват язовирите и създават кризи,за да държат народа в още по-подчинено положение.

 17. Синпатяго, ша та включа в тройката с кулегътъ от Дуспат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *