« Върни се назад Публикувано на 01.10.2022 / 15:32

КИБЕР ЕКСПЕРТ НА ЦИК, КОЙТО ЩЕ КОНТРОЛИРА МАШИННИЯ ВОТ – БДСМ С НИКНЕЙМ „ЛУЦИФЕР“

Предоставяме ви информация, че един от компютърните експерти на ЦИК, който ще контролират машинния вот в неделя Станислав Атанасов (писали сте за него):

КАК ЩЕ ИЗТЕЧЕ UEFI КЛЮЧА НА ЦИК КЪМ ВЪНШНИ ХОРА И ЩЕ СЕ МАНИПУЛИРАТ ИЗБОРИТЕ! КАК ОТ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ СЕ РАЖДА ОКТОПОДА

https://afera.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%89%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D1%82%D0%B5%D1%87%D0%B5-uefi-%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D0%B8%D0%BA-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%88%D0%BD%D0%B8-%D1%85/

проповядва бой с камшици, връзване, унижения и всички бдсм практики на личния си сайт:

https://www.anavaro.com/kinkiness-for-dummies/

Човекът не се крие, сам си е написал координатите тук:

https://www.anavaro.com/info/

По принцип в днешно време няма нищо лошо човек да бъде сексуално отворен, дори е похвално. Но нека да се има предвид, че такъв род занимания са предпоставка за цял набор от зависимости.

Бдсм се практикикува в затворени групи (има си хас) от значителен брой участници. Честа практика е този тип действия да се записват, филмират и участниците да се изнудват в последствие. Даже няма да говоря колко висши представители на властта влизат в такива клубове по интереси и колко са лоялни към останалите си „съидейници“.

Накратко, този кадър на ЦИК има всички основания да бъде пробит.

Обърнете внимание на никнейма с който Станислав се представя в блога си – Луцифер/Луциферчо. Това е откровен култ към сатаната и намек за черно магьосничество, окултизъм и прочие опасни и неморални практики, които също говорят за тежки зависимости.

Ето тук е линк към геолокация, където Атанасов отново се представя с диаболичния си псевдоним:

https://foursquare.com/lucifer4o

В този линк от бтв последната снимка е негова към днешна дата:

https://btvnovinite.bg/bulgaria/zdraveopazvaneto-sred-naj-atakuvanite-ot-hakeri-sektori-v-globalen-mashtab.html

Cyber Elections

«