« Върни се назад Публикувано на 29.07.2021 / 19:16

КАЧ ПАРА* МАЯ МАНОЛОВА?!

На 1 юли 2021, десет дни преди парламентарните избори, Мая Манолова се пъчи пред камери и медии:

МАНОЛОВА: НОВАТА КОМИСИЯ ПО РЕВИЗИЯ ЩЕ ЗАПОЧНЕ СЪС „ЗЛАТНИЯ ГЬОЛ“ И ПАРКИНГА НА „КАПИТАН АНДРЕЕВО“

…Ще има ревизия и пълно осветяване за „златния гьол“ и паркинга на ГКПП „Капитан Андреево“. Това ще е първата тема, с която ще се заеме Комисията по ревизията в 46-ото Народно събрание. През последните години българската държава е абдикирала от функциите си и е отстъпила българска територия на външна граница на Европейския съюз на частни фирми.“

На 28 юли 2021, вече като депутат и председател на Комисията по ревизията, същата тая Мая Манолова „внезапно“ забрави както „Златни гьол“, така и паркинга на „Капитан Андреево“:

Зaпoчнa първoтo зaceдaниe нa Кoмиcиятa пo рeвизиятa

…Oбщo 17 приoритeтни тeми прeдлoжихa дeпутaтитe зa рaбoтa нa Кoмиcиятa пo рeвизиятa. Cрeд тях ca Бюрoтo зa зaщитa нa cвидeтeлитe, държaвнитe дружecтвa в eнeргeтикaтa, тoплoфикaциитe, EРП-тaтa, ВиК ceктoрa, AПИ, Aвтoмaгиcтрaли, злoупoтрeби нa oбщинcки дружecтвa, Държaвнa aгeнция eлeктрoннo прeдлoжeниe, БAБХ, AДФИ и Aгeнциятa пo хaзaртa…“

АФЕРА още преди Мая /Манолова/ изобщо да се побара, публикува редица разследвания за паркинга на Капитан Андреево и „Златния гьол“ и връзката им с човекът на Таки – Размиг Чакърян – Ами, „отличникът“ на Борисов по … „преференции“.

Мая Манолова опищя орталъка пост фактум, по време на изборите, и сега изведнъж това, което се пъчеше, че ПЪРВО ще разследва Комисията по ревизията, „внезапно“ отиде на … майна си райна.

Резонен и логичен е въпроса –

Кач пара Мая Манолова?!

Afera.bg

*Кач пара – от турски: колко струва

«