« Върни се назад Публикувано на 21.10.2021 / 8:30

КАЦАРОВ: АКО СЕ ИЗИСКВА СЕРТИФИКАТ ЗА ИМУНИЗАЦИЯ ТОВА Е КЛАСИЧЕСКИ ПРИМЕР ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯ! АКО ВАКСИНИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАЗПРОСТРАНЯВАТ ВИРУСА, ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ВАКСИНИТЕ НЕ РАБОТЯТ!

9 април 2021 година пред Дарик радио д-р Стойчо Кацаров:

Ако се изисква сертификат за имунизация за пътуване или за постъпване на работа, това е класически пример за непряка дискриминация.

Ако ваксинираните продължават да разпространяват вируса, това означава, че ваксините не работят. Ваксинираният човек, който има имунитет, не може да се зарази, а ако ти самият не си заразен, не можеш да предаваш вируса.

Ако сертификат за ваксиниране се изисква за пътуване, както Европейската комисия обсъжда, а още повече пък за работа, това е класически пример за непряка дискриминация – създаване на предпоставка за отнемане на права. Цялата тази история с коронавируса повлия много на психиката на хората и на обществените отношения. В един момент този процес става неконтролируем и хората започват да го поставят като условие – като прокажените, едно време – това е психологически феномен.“

6 месеца по-късно! – 21 октомври 2021 година същият тоя Кацаров, избран от Румен Радев, въведе ФАШИЗЪМ със сертификати!

Вие си правете извода за тези ЛЪЖЦИ, ЛИЦЕМЕРИ И КАТО ОТИВАТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ, АКО ВЪОБЩЕ ГЛАСУВАТЕ, ИМ ГО ЗАБИЙТЕ ОТЗАД!

Afera.bg

«