« Върни се назад Публикувано на 13.11.2021 / 18:48

КАЦАРОВЦИ, ЗАРАДИ „НОВИТЕ ВИ МЕРНИ ЕДИНИЦИ“ СЪМ ДАМГОСАНА КАТО ЗДРАВА! ВАКСИНИРАНИТЕ ПАДАТ МАСОВО БОЛНИ, А ТИЯ С ИМУНИТЕТ И АНТИТЕЛА ГИ ДЪРЖАТ ЗАТВОРЕНИ!

На 10 ноември АФЕРА публикува:

СЛЕД КАТО ИЗМИСЛИХА НОВА МЕДИЦИНА И НОВА МАТЕМАТИКА, ИЗМИСЛИХА И НОВА ЛАБОРАТОРНА МЕРНА ЕДИНИЦА! ПРЕДЛАГАНАТА МЕРНА ЕДИНИЦА ЗА АНТИТЕЛА БАУ/МЛ Е ИЗМИШЛЬОТИНА!

https://afera.bg/%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%b8%d0%b7%d0%bc%d0%b8%d1%81%d0%bb%d0%b8%d1%85%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d1%86%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%b8-%d0%bd%d0%be/

В материала д-р Георги Тодоров написа:

„След като измислиха нова медицина, въвеждайки термина безсимптомно болни, нова математика, която твърди че в град с 5000 души може да имаме 1000 на 100000 болни!!! Не беше далеч и момента, в който  да измислят и нова лабораторна мерна единица за антитела срещу САРС– КОВ 2.

Антителата са имуноглобулини от вида Г и се мерят в Г/литър или милиграма/милилитър, сегашната предлагана мерна единица БАУ/мл е измишльотина в медицинската наука и метрологията, означава свързани ненаситени антитела /мл и е въведена от големите фарма производители – Рош, Абот, Диасорин и тн.

Вече имаме и нова метрология! Психопатите са винаги изобретателни при постигането на целите си!

Лабораторен лекар съм все пак, следва да разбирам от мерни единици поне!

Евала на МЗ за приноса им в метрологията и имунологията.“

Реших да си направя експеримент, тъй като очевадно съм дамгосана от Властите, като здрав човек и поради тази причина не мога да получа фашисткия идиотски „зелен сертификат“.

И отидох да си направя тест за антитела, да видим, аджеба, какво ще излезе.

Излезе, това, което виждате. Дори и при измислената „нова мерна единица“.

Резултатът ми е наличие на 61,12 BAU/ml, което е далеч над референтните стойности.

Веднага се консултирах с лабораторен лекар, както и с вирусолог, които ми обясниха, че очевадно съм се сблъскала с Ковид и че и при тази измислена „нова мерна единица“ си имам достатъчно антитела. Разбира се, много подробно ми разясниха и на медицински език какви безумия се творят в МЗ и че спуснатата норма от „150 ВАU/ml“ /за да се сдобиеш със зелен сертификат/ е напълно изсмукана и скарана с всички медицински норми, но пък прекрасно обслужваща здравния фашизъм.

И така: През изминалите две години даже не съм кихнала, нито съм се разболявала, очевидно обаче съм изкарала Ковид без изобщо или да разбера, или – само за това имам болестен спомен – когато в началото на 2020 ме хвана вирус /тогава все още не бе истерясал тотално света заради Ковид, имаше го, но истерията не бе налазила още, такава, каквато последва в кресчендо/ и кихах, кашлях и се лекувах с подръчни средства, както човек прави при всеки вирус или настинка.

И сега питам аз – фашизоидните кацаровци и компания дежурни „спецове“ медицински, които не слизат от телевизора, психопатийно облъчвайки населението, поради каква причина измислената ви „норма“ ме прави дамгосана, като здрава, че и с антитела, че да ми забранявате да се движа свободно?!

Призовавам всички честни и необлъчени, и незомбирани лабораторни лекари, тясно свързани с имунологията, да излязат със становище за измислените „нови норми“ и „нови мерни единици“ и да забият едно словесно кроше в мутрите на кацаровци и фашизма им!

Сега си представете колко хора в България, като мен, имат достатъчно антитела, което означава, че даже не са разбрали, че са се срещнали с Ковид, и които Властите дори не се знаят колко са. Което означава пък, че огромна част от населението е минало вече през болестта, за да го затварят като стадо в кошара.

Само и само за да си пробутат ваксините!

Защото, като гледам, по света и у нас, МАСОВО се разболяват ваксинираните, а не преболедувалите, придобили естествен имунитет.

Анадънмо!!!

Веселина Томова

П.П. „Доц. Мангъров: Сами по себе си нивата на антителата са без значение и определянето на ниво, над което да се получава сертификат е лишено от смисъл. От значение за защитеността срещу Ковид не е нивото на антителата, а самият факт за прекарана Ковид инфекция, която предизвиква дълготраен и широкообхватен хуморален и клетъчен имунен отговор. При Ковид ваксините очевидно клетъчен имунен отговор липсва, поради което създаваната от тях защита е краткотрайна и се налага поставяне на нови и нови дози. Всеки ден се съобщава за новооткрити заразени ваксинирани, както и за починали ваксинирани. За заразени преболедували и починали преболедували не се съобщава.“

 

«