« Върни се назад Публикувано на 29.08.2014 / 9:44

КАТ-РЕГИСТРАЦИИ – ВАРНА ПАК НА … „ТУРИСТИЧЕСКИ” ПИЯНДУРСКИ ПОХОД. ТОЗИ ПЪТ ОБЯВИХА „ИНВЕНТАРИЗАЦИЯ”!

КАТ ВАРНА ПИЯТ И ЯДАТ В РАБОТНО ВРЕМЕНа 1 август т.г. АФЕРА закова как служители на КАТ – Варна бяха затворили служба, заради „техническа профилактика”, а ги заснехме как плюскат и пият в същото време, докато стотици варненци не можеха да ползват услугите на КАТ-Варна. Ето и публикацията ни: „СКАНДАЛ! КАТ – ВАРНА ЛЪЖЕ НАГЛО, ЧЕ НЕ РАБОТИ ЗАРАДИ „ТЕХНИЧЕСКА ПРОФИЛАКТИКА”, А ПИЯТ И ЯДАТ В КРЪЧМА!”.

По-късно реакцията на гелосания главен секретар на МВР Светлозар Лазаров – Чичовото бе умишлено бездействие и покриване на безобразието, а директорът на ОД на МВР – Варна Николай Калчев – Пуйчето се „оправда” по напълно олигофренски начин, че бил издал уж заповед за „туристически поход” в пресечена местност.
„Походът” обаче бе засечен от АФЕРА, че е очевидно плюскане и поркане в кръчма.
Днес ПАК е петък и историята се повтаря отново.
По стар обичай „КАТ Регистрации” – Варна в последния петък на месеца отново няма да работят, но този път след 12 часа. На пункта за регистрации няма поставено уведомление за това към 08.00ч на 29.08.2014 година.
Не е ли необходимо гражданите да бъдат уведомени няколко дни преди това?, вероятно се питат гражданите.
И да питат, и да не питат, все тая е на „МВР – Ебати”.
Уведомление присъства само в сайта на МВР Варна, http://varna.mvr.bg/Prescentar/Novini/default.htm
който отварят само някои журналисти, но във всеки случай нито един варненец.
Скандалното е, че И тази инвентаризация явно е необходима само в КАТ – Варна, при условие, че фирмата за регистрационни табели в цяла България е само една. Иначе всички пунктове на сектор Регистрация на МПС в цяла България са с нормален работен ден днес.
В „МВР – Ебати” – Варна обаче „туристическите” пияндурски походи са на почит.
Afera.bg

 

«