« Върни се назад Публикувано на 05.06.2021 / 12:25

КАТО ЩЕ Е ГАРГА, ДА Е РОШАВА! И КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ ХОРАТА, ГЛАСУВАЛИ ЗА „БЪЛГАРСКО ЛЯТО“? В ЦЕХА НА ЧЕШНЕГИРОВО ЛИ ЩЕ ГИ ЗАКЛЮЧИТЕ, БЕЛКИМ ТОЯ ПЪТ КРАВАРИТЕ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ДОКРАЙ?!

Васил Божков: „Служебното правителство създава опасен прецедент. Под диктовката на чужда държава прави списъци, в които е поставила законно регистрирана политическа партия. По този начин изолира Българско лято от предизборната кампания. Така ще повлияе на изборните резултати и ще попречи на свободния вот. Нека не забравяме, че служебното правителство е назначено с единствената задача да проведе законни и честни избори.

Българско лято няма да служи на чужди интереси и ще унищожи политическата хранилка. Затова страхът от нас е голям. Ще се борим докрай за България и българския народ.

#БъдетеСмели #НиеСмеСилата

PS: Имам чувството, че всички български политици се навеждат на американците, за да им се харесат и да могат да продължат да крадат безнаказано.“

Всички онези, които не се припознават с надупените евроатлантици, като се започне от  – тикви, льотчици и присъдружните им партийки и шоумени, мутри вътре, мутри вън, десносектанти, комуняги нинови – и които омерзени са на ръба изобщо да не гласуват, напук на тия измекяри, нека гласуваме за Божков.

Като ще е гарга, да е рошава!

И по повод рестриктивния първоначален списък: като изключваме още несътворените безумни списъци от ДАНС, какво ще правите с хората, гласували за „Българско лято“, например?

При Путин ли ще ги пращаме? В „летен“ лагер ли? На хляб и вода ли ще ги оставяме? Или ще са на персонален отчет на десносектантите, шоумените и мутри вътре, мутри вън, барабар с комунягите нинови, чрез льотчика им и генерала им Деси?

Или в цеха на Чешнегирово ще ги заключите, че тоя път краварите да си свършат работата докрай?

От вся власт советам, минахме на всичкото политик у нас американски дупедавец. Обуто със зелени чорапи.

Afera.bg

 

«