« Върни се назад Публикувано на 05.05.2022 / 21:10

КАТО ОБЩЕСТВО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА БРЪКНЕМ В ЗАДНИКА НА ТИЯ И ДА ЗАПАЗИМ ДНК МАТЕРИАЛ. И ОТ КИРО. И ОТ НАСКО. И ОТ ЛЕЛЯ МУ. НЯКОЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА БЪРКА НА КИРО В ГЪЗА. ЧЕ ТОКУ ВИЖ УТРЕ И БАЦЕ ЦЪФНАЛ В ПЛИСИРАНА ПОЛА. ПОСЛЕ ИМА ДА МУ СЕ СМЕЯТ МАРГИНИТЕ…

Прочетох, че лелята на културния олигофрен Наско е била назначена за шеф на образованието в Пловдив. Веднага ме налегнаха известни притеснения, затова трескаво потърсих снимка на женицата и с доза съжаление констатирах, че отново съм бил прав, лелята се оказа мъж.

Ама, то това е нормално в дружина готова да бори агресора с надуваеми свирки в гъза.

От известно време например си представям как късоръкия роден Dr. Evil (в ролята г-жа Асена Василева) с една лапичка души Путин, докато с друга пише софтуер, който да може да сравнява педерастията по цял свят, като избира и предлага на клиента само най-добрите оферти на тиролски лели с хонконгски мустак.

(Страшен продукт, ако не го продадем в Китай, винаги може да го подарим на Шарл Мишел. Той ще го хареса.)

Щото, вижте, и аз искам Украйна да победи! И надуваема секс кукла също искам, но ме е страх да не ми я гепи НАП. Затова гледам да държа low profile в сексуално – счетоводен аспект. Като лелята на Наско. Ем да съм с мустак, ем да съм образователен лидер от женски пол. И да уча децата на епилация с гребло…

Но! Отвлякох се… В друго ми е мисълта.

Трябва да запазим част от тази история жива forever. За да могат да се учат бъдещите поколения, как от обикновена селска педерастия се ражда глобална трансджендър тъпота.

И то не в Банкок, а в центъра на София. Пловдив. И други малки градове.

Именно заради всичко това, обяснено накратко дотук, аз твърдо вярвам, че ние като общество сме длъжни да им бръкнем в задника на тия и да запазим известен ДНК материал. И от Киро. И от Наско. И от леля му. (За Лена не знам, според мен тя е найлонов продукт)

Щото, аз не знам, уважаеми хора, вие кажете, с какво сме толкова виновни пред Бог?! Като народ. Нация. И лична съдба.

То не беше Ал Йо, Фори Светулката, Жан, етническия ром от Драгалевци, царя комарджия (на тоя и до ден днешен всичко в главата му е шес-беж) украинският наследник и любовник на Йончева – Серго, Банкянския Навални известен още като “човекът чекмедже”, както и всички тези настоящи недоразвити псевдоцивилизационни малоумници, които всъщност са едни най-обикновени истерици и елементарни педали, дегизирани като елитни наркомани, близки авери на Зеленски.

Затова. Аз считам. Че ни е нужна част от тяхната ДНК. И някой ще трябва да бърка на Киро в гъза. Затова, решавайте кой, и да действаме! Че току виж утре и Баце цъфнал с плисирана пола. Като новата регионална директорка на Автомагистрали – Банкя. После има да му се смеят Маргините…

Васил Петев

На снимката: Наско министъра на културата и леля му, назначена за шефка на образованието в Пловдив

«