« Върни се назад Публикувано на 17.06.2021 / 9:12

КАТО НЯМАТЕ ЖЕЛАНИЕ ДА СТОИТЕ ЗАД ХОРА, КОИТО СА КОМПРОМЕТИРАНИ, ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАТЕ НА ПЛАМЕН УЗУНОВ ДА ДЕРИБЕЙСТВА?!

Служебният премиер, назначен от Румен Радев, Стефан Янев вчера пред БНТ:

Служебният премиер коментира и скандала, който преди дни избухна със секретаря на президента Пламен Узунов.

„Говорил съм с президента, но с г-н Узунов напоследък не съм. Аз на президента казах какво е моето мнение за случилото се. Аз мнения и притеснения нямам. Но президентът е в преки отношения с Узунов и говорете с него – той решава какво да прави с Узунов“, каза Янев.“

Говорителят на служебното правителство, назначено от Румен Радев, Антон Кутев:

„…Нито служебното правителство, нито премиер, нямаме желание да стоим зад хора, които са компрометирани.“

Истината, която АФЕРА пише от първия ден на това служебно правителство, и истина, която се знае прекрасно, както от управляващите, така и от политиците ни, без значение от цвета им, включително и тия, които са позиционирани най-близко до Президента, е – че лицето Пламен Узунов кадрува повсеместно в правителството, което иначе уж се оглавява от Стефан Янев.

Благодарение на „читавите“ му кадрувания и начина по който ги прави, което лъсна очевадно, в огромната си част те са жалка „подмяна“ на досегашното, вместо рязка промяна от досегашното, особено в службите, МВР и Митниците, и РЕАЛНИТЕ резултати от това, което прави правителството отсега са катастрофални и подигравка с онова, което се очакваше от него.

Като „нямате желание да стоите зад хора, които са компрометирани“ защо продължавате не само да толерирате, но и да позволявате на лице като Пламен Узунов да дерибейства?!

Подлото лицемерие е когато говориш едно, а вършиш съвсем друго.

А когато живееш в подобна шизофреничност, означава само едно – че си ЗАВИСИМ. Жалка, зависима, кукла на конци.

Afera.bg

«