« Върни се назад Публикувано на 17.10.2021 / 12:45

КАТО „КАЧВАТЕ“ ПОЧНЕТЕ ОТ ДРАГАЛЕВЦИ, БЕ! ИЛИ ЙОТОВА ЩЕ ИЗПАДНЕ НА ТРЕТИЯ ЗАВОЙ?!

„Пиарите“, които качиха Радев – Йотова върху гърба на Алеко Константинов, би трябвало да знаят, че питомците им не са с нищо по-различни от „байганьовците“, чрез които иначе са изградили днешните рецитации на Радев и Йотова.

Особено, като се има предвид измамниците „почЕтени“, продуктово позиционирани от Радев & Херо Мустафа.

Освен това, тъпо е да ползваш вече използван пиарен ход на Иван Костов /нищо, че Радев му е фен!/, а като ще „качваш“ връх Черни връх, за да покажеш, че го правиш истински, а не дърварски рекламно, пиарно, почни от Драгалевци, а не от хижа Алеко. Щото от хижа Алеко са 3 км., а от Драгалевци – Йотова очевидно ще изпадне на третия завой.

Както от мотора на Станишев падна Елена Йончева, но пък се качи Моника*, която днес „добре“ работи за баналния пиар на Радев и Йотова. Повече въображение, бе!

Afera.bg

*Апропо, Моника /Станишев/ дали пък не осребрява кинти за пиар на зелената сделка, че чак и Станишев го пуснаха по контролираните родни телевизии да я промотира?!

На снимката: И тоя /вляво на снимката/, и той изкачва Черни връх до Радев, че и куп снимки си пуска във ФБ. Назначаваха се, пъдиха се, келепир да става, политически, де, някой да не си помисли нещо друго?

«