Публикувано на 16.11.2021 / 16:46

КАТО ГОВОРИМ, НИКОЙ НЕ ЧУВАШЕ! ЕГА ТИ ЗАТВОРЕНИТЕ ОЧИ – ДА НЕ ВИЖДАТ КАК КОЗЯК ИМ НАЛАГА НЯКОГО, КАК СЕ ПРАВЯТ ПРОЕКТИ, КАК СЕ НАТИСКА НАРОД, КАК СЕ НАТИСКА ИЗОБЩО БЪЛГАРИЯ! АЙ СТИГА ВЕЧЕ С ТОВА БЕЗУМСТВО – ТЕЛЕВИЗОРА КАЗА!

Към социалистите.

Като говорим, никой не чуваше! Както и да е… Накрая може и да осъзнаете какво става, дано обаче не е късно изобщо за оцеляването на България!

Добре, че вкарахме Възраждане! Много усилия костваше, много плювни бяха и по тях, лично аз не харесвах и по някой техен човек, но сега е добре, че са там!

Ега ти затворените очи… да не виждат как Козяк им налага някого, как се правят проекти, как се натиска народ, как се натиска изобщо България!

Телевизора му казал нещо и то повярвало? Ай стига вече с това безумство – телевизора каза!

Дима Николова

Коментари 26 за
“КАТО ГОВОРИМ, НИКОЙ НЕ ЧУВАШЕ! ЕГА ТИ ЗАТВОРЕНИТЕ ОЧИ – ДА НЕ ВИЖДАТ КАК КОЗЯК ИМ НАЛАГА НЯКОГО, КАК СЕ ПРАВЯТ ПРОЕКТИ, КАК СЕ НАТИСКА НАРОД, КАК СЕ НАТИСКА ИЗОБЩО БЪЛГАРИЯ! АЙ СТИГА ВЕЧЕ С ТОВА БЕЗУМСТВО – ТЕЛЕВИЗОРА КАЗА!”

 1. Хора, мислете, хора. После няма връщаме назад! Радев трябва да бъде изметен!

 2. Идва време да се срамуваме от наведената позиция на управляващите,позволили български боен кораб да се тътрузи заедно с сборна флотилия ,барабар с турски кораби,които циркулират из Черно море и предимно около Крим.Това са го измъдрили американските стратези,за да ни вкарат в тежък конфликт с Русия ,за тях това е идеално,като предизвикат руските въоръжени сили с някоя масирана провокация,да пострадаме ние.До този момент пропагандата ще го представя като мироопазващи мисии и сдържане на руската въображаема агресия.

 3. Сънародници,
  На балотажа, нека всички ние да гласуваме срещу ПРЕДАТЕЛЯ на България – Румен Радев.
  Той не е нашият Президент.
  Той е Американска марионетка!
  Радев е ПРЕДАТЕЛ !!!

  1. Аз с нежелание мисля да отида да гласувам за другата мижатурка! Тримореца е по зловреден за страната.

   1. Аз няма да гласувам за никого, и ще посъветвам всичките си познати да не гласуват. Нека ги накажем със мълчание, и двамата са продажни дебили единият от ГЕРБ, а другият от Козяк. АКО ГЛАСУВАМЕ ЩЕ ЛЕГАЛИЗИРАМЕ ИЗБОРА НА НОВ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА!

 4. И. като стане България Основен Стратегически Партньор на САЩ в Европа ,и като влезете в магазина с пълни джобове и кредитни карти,дали ще бучите пак ?!

  Венсеремос.

  1. България за САЩ е колония не е партньор! И ние много добре го знаете. Чака ни робство безпощадно по лошо от турското. Някои се опасяват да не ни завладее Турция, а замисляме ли се дали американското завладяване дзаробване не е по страшно!?

   1. Новото заробване на България от турците,туркофилството на българската политическа класа и журналистика е част от стратегическия план на САЩ за унищожение на православните страни и славянството,стратегически план по преформатиране на Балканите,превръщането им в барутен погреб и пушечно месо на американските империалистически интереси.Четете Бжежински за да ви станат ясни намеренията на американците.

   2. По -добре заробен/колонизиран/ абориген с пълни джобове ,отколкото гол абориген без джобове !

    Венсеремос.

    1. Гладна кокошка-просо сънува,Вейронов.Ще напълнят гробищата в България,но не и българските джобове.Тежко и горко на оптимисти като теб.

    2. Ще си останем аборигени с празни джобове,Вейронов.Гаранцията е стопроцентова.Но като има тъпанари страдащи от синдрома на розовите американски илюзии-българският реотан никога няма да загрее.

    3. Гол аборигените с празни джобове, но СВОБОДЕН.По добре си стой там в тунела с твойте луди.

     1. И сега по свободни ли сме. Отиваме до работа магазина лекаря аптеката и в къщи. И може би скоро ще е само в къщи. Блазе ни, голяма свобода постигнахме. Затворихме се доброволно не само от пандемията ами и от липсата на пари защото всичко е свързано с пари.

  2. Какви кредитни карти,Вейронов? САЩ са фалирала държава дотирана от Китай и Индия.Предстои бавната,но сигурна предсмъртна агония на капитализма.Обективните възможности за по-нататъшно икономическо развитие на човечеството са изчерпани.Няма нови свободни пазарни ниши сравними с американския пазар.Край,гейм оувър.Това че тъпите харвардски възпитаници не са го разбрали си е за тяхна сметка.

   1. А ти умник много ли ще се радваш ако Китай завладее икономически Балканите примерно. Живея на 15 км от Гърция. Там жълтурковците изкупува доста кариери и цехове за мрамор. И познай след 7-8 месеца какво стана. Заплатите 400 евро надолу. Работа при по лоши условия и т.н. Типично за жълтите комуняги да работиш много за малко пари. И друго да ти кажа умнико. В китайския език за белите има и едно специфично наименование което значи точно и ясно ,, варварин,,. Така че внимавай какво си пожелаваш.

    1. Никой няма да завладява икономически Балканите,глупако.Китай е интрувертна страна.Тук става въпрос за сътрудничество.А заплатите при американския гнет са много ниски в различни части на света.Високите заплати в България в момента са дотирани с кредити,които внуците ни няма да успеят да върнат.Българската икономика не е изработила текущите заплати и пенсии,няма капацитет за това.

 5. Радев е американско мекере.Гнусен предател и компрадор на американския империализъм.

 6. На времето имаше реклама: „Копието – по-добро от оригинала…“
  Пак не разбрах, защо подсладиха Възраждане, а на оригинала поставиха пеналти процент?

  Относно всички „Влезли“ , ще следя много осторожно коѝ не е контролирана опозиция.

  The Show Must Go On…

  P.S. Когато питах изборната комисия дали мога да снимам собственото си гласуване, както и фишовете си, ми казаха че всяко снимане е абсАлютно Забранено. Както и присъствие по време на броенето, освен ако не си благословен от СИК..

  Боѝ на негри в тъмна НОЩ

 7. Не гласувайте БЪЛГАРИ !
  Бойкотирайте балотажа .

  Един авиатор лицемер, кариерист, газещ Конституция и закони, продал душата си на дявола – Тримореца Радев заби яко ножа в гърба на БСП, която го направи Президент !

  Нямаме избор : чужд лакей Продажник или марионетка на Тиквата ?

 8. Не си вкарала нищо, ама как да го разбереш с гледане на този пусти телевизор!
  Коцето не е влезнал, Коцето го вкараха същите, които направиха и Радев Президент.

  1. Добре казано г-н Шопов! Само ще допълня,ако позволите /цитирам народни мъдрости по повод на „Възраждане “ и лидера и К.К./ следното:“Вчера ни грош,днеска цял кош“/не беше много отдавна/,“Кокошка,дето най-много кудкудяка, най-малко снася“/нищо до сега,а и занапред надали/,“Кучето лае,за да опази не селото,а себе си“…..?????????????????????

   1. По повод казаното от Сан- чо излиза, че мълчанието е злато. Ами тогава мълчи и печели. Той Царя също беше господар на мълчанието. Аз пък се сещам за една друга народна мъдрост. -“ Мълчаливото куче най- много хапе.

 9. Преди малко Дончева, а тя има кучешки нюх, заяви, че победата на Чорспа съвсем не е сигурна.Макар и индиректно,Корнела подсказа на феновете си да не гласуват за тоя мръсник.

 10. Страхотен колаж, радвам се, че всеки път, когато е разумно го слагате! Вероятно в историята съюза с глобалистите – сатанисти в негово лице и на измамниците от „Продължаваме подмяната“ ще бъдат известни с най-голямото предателство по отношение на сънародната ни Македония, принудително-насилственото фъксиниране, тестване, маскиране, сертифициране и прочие. Срам и позор!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *