« Върни се назад Публикувано на 27.04.2022 / 7:56

КАТО ВИ СЕ ПРИИСКА ДА НАПСУВАТЕ КИРИЛ ПЕТКОВ СПРАВЕДЛИВО Е ДА ЗАПОЧНЕТЕ ПЪРВО С РУМЕН РАДЕВ. АРЕ, ПРЕЗИДЕНТЕ, ДА ТЕ ВИДИМ СЕГА, ПАК ЛИ ЩЕ ИЗКЕНДЗАШ НЕКАФ ХАРВАРДСКИ КУКУЛ!

Като ви се прииска да напсувате Кирил Петков Петков, справедливо е да започнете първо с Румен Георгиев Радев – той е човекът, който ни го натресе, при това с цената на нарушаване на Конституцията.

Кирюхата е просто едно леке (синоним – младуспялбългаринвчужбинаелитензападенвъзпитаник), на каквито сме се нагледали през този век – всяко такова идва и ни трясва на бюрото едно тесте дипломи не по нашуму написани и на завален български почва да ни поучава (макар че неизменно после се оказва, че на две магарета сламата не може да раздели). По стечение на обстоятелствата се оказа замалко на върха на държавната йерархия, поигра си и сега също така бързо ще избега. Надявам се със сладките му трапчинки увлечението на българските гласоподавателки по този типаж да приключи.

Съвсем друга история е съпругът на генералшата – тоя е безскрупулен хитър и умен негодник. Такива няма как лесно да бъдат бити. Парадоксално – сега излиза, че пак на него трябва да разчитаме – иначе не виждам как формално ще се измъкнем от тази идиотска ситуация. А заради пустия си втори мандат, кой знае какви и пред кого обязанности е поемал шушумигата.

Поне да млъкнат разните му там анизаркови, цветеславигълъбови и прочие пикли, дето му оглавяваха щаба и воюваха за неговата победа! – тия са бахти наглите същественца, що за безсрамие – да си спомогнал толкова много за идването на харвардската пасмина на власт и сега да си позволяваш да се превземаш срещу тях – ей те такива безпринципни гадинки са още по-голямо зло и от продължаващите провала.

Аре, Президенте, да те видим сега, пак ли ще изкендзаш некаф харвардски кукул, или този път ти е дошъл най-сетне акъла в главата…

Андрей Куртенков

«