« Върни се назад Публикувано на 11.12.2019 / 21:30

КАТО ВИ КАЗВА „АФЕРА“, ЧЕ БОКО Е ТОПКА ПРЕД ДУПКА, СЛУШАЙТЕ! УЖ ЕДНА МИНУТА ГЛЕДАЛ ПРЕЗИДЕНТА, ПЪК ПОЗЕЛЕНЯ ОТ ЗЛОБА И ХЕПТЕН СЕ ОЛЯ В ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО ИЗПЛЕЩИ!

КАТО ВИ КАЗВА „АФЕРА“, ЧЕ БОКО Е ТОПКА ПРЕД ДУПКА, СЛУШАЙТЕ! УЖ ЕДНА МИНУТА ГЛЕДАЛ ПРЕЗИДЕНТА, ПЪК ПОЗЕЛЕНЯ ОТ ЗЛОБА И ХЕПТЕН СЕ ОЛЯ В ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО ИЗПЛЕЩИ!След интервюто на президента Румен Радев пред Цветанка Ризова, от която изобщо нямаше нужда, тъй като единственото, което „питаше“, бе – ама Борисов каза това, ама Борисов каза онова, но какво да очакваме от една цецка, по-късно обявена в новините като наградена като „бг модна икона, понеже имала и много морал“, Бойко Борисов за пореден път през последните дни показа, че е топка пред дупка.

/Текст под снимката: Георги Дренчев: Иконостас – гледаш ги и се кръстиш./

Както единствена АФЕРА ви информира.

Ами топка пред дупка е, какво да направим, и все по-категорично му личи.

Той слушал президента една минута и отишъл да играе мачле, ама хем го слушал една минута, пък хем го „анализира“ като двуличник и прочие, и прочие, борисови плещения. Че и Левски намеси, как забрави обаче дедо си, дето го убили комунистите, просто не е истина. Ама си беше позеленял от злоба, че забрави за дедо си.

Впрочем, ей ви го на нагледно, в случай, че сте го пропуснали.

А Боко е топка пред дупка. Слушайте какво ви казва АФЕРА.

Уж се прави на спортяга, но така и не вдяна, че Големите слизат сами тогава, когато са на върха, а не тогава, когато са заприличали на тулупи, като него, и са станали за посмешище. На всички. От Тръпм, през нас, та чак до Путин.

Afera.bg

«