Публикувано на 12.04.2021 / 10:42

КАТО ВИ КАЗВАМ, ЧЕ СТЕ БАЛЪЦИ, БАЛЪЦИ СТЕ! БОЙКО СМЪКНА ГАЩИТЕ НА МРАВИН! САМО ЕДИН ЧОВЕК МОЖЕ ДА ПОБЕДИ БОКО! ОНЯ Е ТАРИКАТ, СТИГА С ТЕЗ ВАШТЕ ТРУЖЕНИЦИ! РАЗЛИЧАВАЙТЕ НЕЩАТА! ВСИЧКАТА ВЛАСТ В НЕГО, НЕ МОЖЕ ДА МУ ПУСНЕШ ПЕПЕРУДКА И ДА ГО БИЙ! КАК ДА ГО БИЙ?! /ВИДЕО/

Видео, което си заслужава да изгледате!

Киро Брейка:

Afera.bg

Коментари 12 за
“КАТО ВИ КАЗВАМ, ЧЕ СТЕ БАЛЪЦИ, БАЛЪЦИ СТЕ! БОЙКО СМЪКНА ГАЩИТЕ НА МРАВИН! САМО ЕДИН ЧОВЕК МОЖЕ ДА ПОБЕДИ БОКО! ОНЯ Е ТАРИКАТ, СТИГА С ТЕЗ ВАШТЕ ТРУЖЕНИЦИ! РАЗЛИЧАВАЙТЕ НЕЩАТА! ВСИЧКАТА ВЛАСТ В НЕГО, НЕ МОЖЕ ДА МУ ПУСНЕШ ПЕПЕРУДКА И ДА ГО БИЙ! КАК ДА ГО БИЙ?! /ВИДЕО/”

  1. Татко му Поли е интимна приятелка на Мутрата от Банкя

   Народният представител Стефан Апостолов от Мутите МУ, футболен съдия по професия, го доказва със сричането си от парламентарната трибуна. Сложните думи направо го объркват. Гладкото четене не е на мода в парламента

   https://www.youtube.com/watch?v=qrPig5Ldo7s

 1. Киро Брейка заслужава само адмирации.Човек автентичен може и езикът му да е остър и да говори грубости но казва истини които другите не смеят и да си помислят.За жалост се оказа прав почти на 100 % за нещата които говореше , но кой ли поиска да го чуе.БСП какво направи – излезнаха от парламента без да си осигурят политическа подкрепа и оставиха мутрофашистката ГЕРБ да прави там каквото си иска.Че това отдавна не е парламент а беше превърнат от хунтата фашистка ГЕРБ на техен гумен печат.Крещяха бесепарите че се борят с гробароте а никаква подкрепа никой от тях не получи – говоря за обикновени хора които папки с документи изсипаха в централата на БСП за гербаджийски мутренски безчинства и престъпления.БСП си стояха и си трайкаха. Сета ревът че загубили 400 000 гласа.Хак им е и това им е малко нека още се борят за власт вътре в превърналата се вече в политически маргинал партия.Навремето Първанов почна да я мачка тая партия Станишев я мачка и той , а Нинова с нейната върхушка от милионери дето обикновените хора за хора не ги смятат я довърши тотално.Как ще имат народна подкрепа като по места си останаха старите бесепарски мусури крали и яли тъпкали гуши.С какъв акъл Нинова остави на ръководни областни нива хора които бяха от първите в списъка с искане за нейната оставка – ами с никакъв това е .
  Имаше един стар майтап – “ Ако не беше девятото сентебря , на десятото сичкото сиган партизан щеше да стане.“ Сега се наблюдава абсолютно същата история – маса народ дето до вчера лапаха на мутрата Борисов чепа и лизаха задниците на мутрофашистката хунта ГЕРБ сега са първи анти ГЕРБ борци и наляво и надясно разправят как са били гробарски противници и как са се борили против тях.И на първо място с такива предатели е пълна ДБ.И точно тия хора за които обаче мутрофашистите от ГЕРБ имат маса документи с техните подписи че са подкрепяли тотално тая фашистка хунта , те точно на тия долни душици мръсни няма нужда ГЕРБ и да им плащат те са си техни телом и духом и ще продължат да им гъзолизничат.Прав е Брейка – цирка предстои тепърва .Но точно в това долнопробно мутраджийско халтураджийско жалкарско цирково представление всички ще си покажат истинските лица – новия анти ГЕРБ грим с който са си намазали муцуните няма да ги скрие.

 2. Роднина на DMX изразява съмнение, че е получил сърдечен удар заради прекаляване с наркотиците и разкри, че преди седмица се е ваксинирал против КОВИД.
  Източник: https://www.ibtimes.sg/dmx-got-heart-attack-after-taking-covid-19-vaccine-rappers-family-clarifies-56705
  Прави ли ви впечатление колко „случаини“ смъртни случаи има на ваксинирани хора? И как като са ваксинирани или трябва да се чака аутопсията за да се каже от какво е починал човека(освен от ваксината) или се знае със сигурност от какво са починали – от всичко друго, но не и от ваксината или от ковид, от който ваксината защитава.

  1. Дидо гледай какво правят в Израел и си мисли, какво ни чака нас тук. Сутринта медиите рапортуваха, че 13 Европейски държави са се разбрали за паспортите: https://youtu.be/dn0bU289LP4

 3. Слуш ся, твърде наивно е да мислиш, че някой изобщо може да премахне къртица, окопавала се над 10 г. под земята – няма тоя, няма оня!

  Този, за когото говориш, може да го победи само по един начин – струва 0,80 лв. 😉

    1. Да направим кутия за дарения че няма време.И цар киро щеше да пусне някой лев ама не,спомина се горкия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *