« Върни се назад Публикувано на 27.10.2021 / 21:31

КАТО ВИ КАЗА „АФЕРА“, ЧЕ МАЧЪТ Е НАРЕДЕН, ПИЩИТЕ! БОКО ЗА ОСТАПБЕНДЕРОВЕЦА НА ХЕРО МУСТАФА: „МОЖЕ И МОМЧЕТО ДА НЕ Е ЗНАЕЛО…!“

Бойко Борисов: „Кирил Петков не ме интересува. Може и момчето да не е знаело…

Според лидера на ГЕРБ е имало възможност в миналия парламент да се промени това условие за двойното гражданство.

„Щяхме да го подкрепим в парламента всякак, но те се занимаваха с закона за НСО“, недоумява той.“

Като ви каза АФЕРА сто пъти, че мачът е нареден, пищите като на умряло.

Може и момчето да не е знаело… Хахахаха! Ами да, всичко трябва се направи и то на всяка цена за да има Херо Мустафа този път правителство и Боко повратливият не смее да гъкне против Кирил Петков, щото, както сто пъти го написа АФЕРА точно с тях и с десносектантите ще направи дослук за правителство.

Радев, понеже е голям акълия зелен чорап, и понеже Мустафа-та му обещава какво ли не, изобщо не знае къде се намира – интересува го единствено личния му кариеристичен кяр. А Кръга и „стратезите“ му са такива кретени, че вече тотално го торпилираха. И президент да не стане, бъдете сигурни, че вече си е спазарил видно натовско местенце в чужбина.

Ако помните и какво каза Кирчо остапбендеровеца, че е готов да бачка с ГЕРБ и ДПС, ако се извинели, хахаха, тропоската трябва да ви светне най-накрая.

Така че, на хаирлия да е.

Както казва обаче Баш Гросмайсторът на държавата, „правителство до април, я издържи, я не, по-скоро – не!“, тогава „ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА СТРУКТУРА СЕ ПРЕНАРЕЖДА“. След гладните бунтове, естествено.

После да не кажете, че АФЕРА не ви е го е казала.

Afera.bg

 

«